Ziskani CB za SD jen pro postavy s poctem CB=0
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 80 poděkování
- Dostal poděkování: 311 poděkování
Ziskani CB za SD jen pro postavy s poctem CB=0
Navrh zni jednoduse a tudiz, aby se CB daly ziskat pomoci SD a to jen postavam, ktere maji pocet CB=0 !!! Pokud se nejaka postava dostane na pocet CB=0, tak to prevazne znamena, ze je to droper nebo-li buff do cido. Vymena CB za SD muze byt v pomeru 1:1 nebo 2:1, aby se zamezilo opetovnym transferum CB.
Chapu, ze CB body byly zruseny kvuli CB transferum, ale risi to absolutne nejak nepomuze, kdyz clovek musi jit do war risi s droperem nebo-li buffkou. Jsou to totiz vetsinou postavy bez biologa a pokud clovek na ty dropery nema komplet pvp, tak je nekdy vazne slozite nejake CB ve war risi vyzrat, aby ty postavy mohly znovu vstoupit do cido a dropovat. Znam to ze sve zkusenosti a je to spis ztrata casu a risi to ve war risi spise skodi, nez pomaha !!! Radeji bych sve risi pomohl bojovanim s hlavni postavou, nez abych tam behal s postavama bez bio a s nekompletni pvp vybavou a pokousel se vyzrat par CB, abych mohl zpet s dropem do cido. Momentalni system mi pride vazne velice nepovedeny a chtelo by to ucinit nejake upravy !!!
Chapu, ze CB body byly zruseny kvuli CB transferum, ale risi to absolutne nejak nepomuze, kdyz clovek musi jit do war risi s droperem nebo-li buffkou. Jsou to totiz vetsinou postavy bez biologa a pokud clovek na ty dropery nema komplet pvp, tak je nekdy vazne slozite nejake CB ve war risi vyzrat, aby ty postavy mohly znovu vstoupit do cido a dropovat. Znam to ze sve zkusenosti a je to spis ztrata casu a risi to ve war risi spise skodi, nez pomaha !!! Radeji bych sve risi pomohl bojovanim s hlavni postavou, nez abych tam behal s postavama bez bio a s nekompletni pvp vybavou a pokousel se vyzrat par CB, abych mohl zpet s dropem do cido. Momentalni system mi pride vazne velice nepovedeny a chtelo by to ucinit nejake upravy !!!

Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Re: Ziskani CB za SD jen pro postavy s poctem CB=0 !!!
Jenom taková myšlenak,neber to nějak špatně,ale když by se takto prodavali CB,tak bych to omezil na nějakych max 10Cb koupit aby nekupovali pak zmrzky za to např,ale pak tu je otazka č2,po zabití v cido,ti to bere 15-16 cb co jsem tak pozoroval,a to by někteří mohli namítat že pak kupovat t ěch 5 cb navíc aby šli do + je o ničem,já bych to udělaltakže by prostě bylo minimum na postavě 1 CB,na každém učtu od založení,a prostě pod to 1 cb by to do minusu nešlo,myslím si že by to ušetřilo hodně namahy,a stěžovaní si ostatní hračů.
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Re: Ziskani CB za SD jen pro postavy s poctem CB=0 !!!
1.) Je tu ovšem i druhá stránka, že i toto by se dalo obejít a lidé by si mohli kupovat CB za SD v jakém počtu, jaká postava? To by si někdo, kdo má moře peněz nebo SD mohl koupit krále? Kdo zabrání tomu, že majitel SD tyto převede za bezcennou věc někomu jinému, ten koupí CB a šup letí transfer zas na původního majitele SD.
2.) Nedokážu si představit to, jak se zabrání pokud bude mít postava neustále 1CB, aby zdarma CB nerozdávala ostatním hráčům a proč také?
3.) Zase se dostáváme k podstatě problému a tou je samotná Cidonie. Cidonie je mapa, kde mají právo dropovat, lovit jiné protivníky, hráči co si CB pracně vydobyli svými hrdinskými skutky ve vlákách říší. Proč by měl mít nějaký droper nebo postava netknutá bojem právo na to jít se expit nebo dropovat v Cidonii? Není vůbec žádný důvod pro hráče neúčastnícího se válek říší, aby chodil do mapy Cidonie, když si to nezasloužil. Mapy si může dropnout na jiných mapách, expit se také může na jiných mapách.
CIDONIE JE VÝSADA A ODMĚNA NE PRÁVO.
2.) Nedokážu si představit to, jak se zabrání pokud bude mít postava neustále 1CB, aby zdarma CB nerozdávala ostatním hráčům a proč také?
3.) Zase se dostáváme k podstatě problému a tou je samotná Cidonie. Cidonie je mapa, kde mají právo dropovat, lovit jiné protivníky, hráči co si CB pracně vydobyli svými hrdinskými skutky ve vlákách říší. Proč by měl mít nějaký droper nebo postava netknutá bojem právo na to jít se expit nebo dropovat v Cidonii? Není vůbec žádný důvod pro hráče neúčastnícího se válek říší, aby chodil do mapy Cidonie, když si to nezasloužil. Mapy si může dropnout na jiných mapách, expit se také může na jiných mapách.
CIDONIE JE VÝSADA A ODMĚNA NE PRÁVO.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Re: Ziskani CB za SD jen pro postavy s poctem CB=0
Bylo to myšleno tak,že pokud by měl ten daný človvěk pouze 1 cb ,ostatním hračům,by to cb za zabití nedavalo Cepino.
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

- Spartaa16
- Lv.25
- Dal poděkování: 215 poděkování
- Dostal poděkování: 197 poděkování
nojo, ono je to pvp/pvm mapa, kde lidé chodí převážně s pvm na monstra/bosse, nechápu proč to není rozdělení na pvm mapy (Entarian,Swamp...) a pvp mapy:(mapy pro války říší...)
Jinak soucítím se všema, co mají jen buff výbavy a musí jít do války, aby si ulovili nějaké cb, o které pak ovšem můžou zabitím od hráče v Cidonii zase přijít, nechci být hrubej, ale takhle ten člověk svojí říší daleko víc škodí než pomáhá, a koupit si CB za Sd nezní špatně, kdyby to bylo např. omezeno
Fakt je, že by se to mělo nejspíš řešit, rozhodně by to prospělo(ulehčilo) droperům, buffům a říším celkově 
Jinak soucítím se všema, co mají jen buff výbavy a musí jít do války, aby si ulovili nějaké cb, o které pak ovšem můžou zabitím od hráče v Cidonii zase přijít, nechci být hrubej, ale takhle ten člověk svojí říší daleko víc škodí než pomáhá, a koupit si CB za Sd nezní špatně, kdyby to bylo např. omezeno

P1P097 ©
Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí.
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.
Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí.

viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.
-
- Lv.2
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
A co vám brání se domluvit a netahat si sebou buffku, ale aktivního šamana, který má svojí pvp výbavu a drop se pak podělit? To by jste ale nesměli být všichni hamty hamty a odmítat se dělit.
Radši budete trávit hodiny zbytečně s buffkou bez výbavy ve válce, trápit sebe, škodit říši, než aby jste v klidu měli místo deseti map jenom pět.
Radši budete trávit hodiny zbytečně s buffkou bez výbavy ve válce, trápit sebe, škodit říši, než aby jste v klidu měli místo deseti map jenom pět.
Naším cílem ve válce není padnout za vlast, ale přinutit ty druhé parchanty, aby padli za tu svou.
~ GEORGE PATTON ~
~ GEORGE PATTON ~
- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
Takže chceš vlastně vrátit kupování CB za yang, akorát místo yangů budou SD?
Promiň já tento návrh nedokážu přečíst tak, abych ho pochopil.
Promiň já tento návrh nedokážu přečíst tak, abych ho pochopil.
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 80 poděkování
- Dostal poděkování: 311 poděkování
Navrh je napsany celkem jednoduse a zvolil jsem variantu SD, protoze lidi to do urcite miry odradi od transferu CB. Samozrejme pokud nekdo bude preferovat ziskani CB ve war risi, tak proc ne, je to jeho volba. Ja valky risi kolikrat nestiham casove kvuli praci, takze z toho hlediska by to bylo pro me prijatelnejsi volba, nez ztracet cas ve war risi a pokouset se vyzrat par CB bodu, abych mohl s dropem do cido.
Pokud admini a GMka vymysli zcela jiny zpusob, nebranim se tomu, je to jen navrh a ten si muzou upravit podle jejich gusta. Ja jen rikam svuj obecny nazor, ze tenhle momentalni system, ktery sice trva delsi dobu, je na dlouhe lokte a risi to spise skodi nez pomaha!!!
Kazdopadne jak uz jsem psal v ankete, tak kdo zvoli posledni variantu, tak bych ocekaval, ze napise svuj herni nick ve hre nebo muzu pozadat adminy, at to zverejni.
Pokud admini a GMka vymysli zcela jiny zpusob, nebranim se tomu, je to jen navrh a ten si muzou upravit podle jejich gusta. Ja jen rikam svuj obecny nazor, ze tenhle momentalni system, ktery sice trva delsi dobu, je na dlouhe lokte a risi to spise skodi nez pomaha!!!
Kazdopadne jak uz jsem psal v ankete, tak kdo zvoli posledni variantu, tak bych ocekaval, ze napise svuj herni nick ve hre nebo muzu pozadat adminy, at to zverejni.

Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497
- Akemos
- Lv.21
- Dal poděkování: 100 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem proti.Do war jsem šel jen s buffem s výbavou za cca 2kkk? a umrtí tam byla asi 3 ale CB 36...takže jsem své říši neuškodil ba doknce přispěl.
Jinak bylo by fajn kdyby to šlo obráceně že?kdybych si mohl CB za SD vyměnit!nemam čas na swamp a HG takže bych to uvítal
Jinak bylo by fajn kdyby to šlo obráceně že?kdybych si mohl CB za SD vyměnit!nemam čas na swamp a HG takže bych to uvítal

-
- Lv.13
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 108 poděkování
nesouhlasim a pozabijim vse co tam potkam,moje jmeno je wojta,hlasoval jsem proti a plnim přání zakladatele s podepsanim se, duvod je jednoduchy omezit protivnikum prisun map tudis je zpomalit v jejich rozvoji a ještě za to dostanu body,neber to jako tak ze nekomu kazim hru,ta mapa je na to takhle delana,dropuje jen ten silnej,u nas na vsi se to říká,,silnejší pes štěká"
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »