1.) Proč si někteří myslí, že je nyní systém vstupu do Cidonie nastaven špatně? Třeba jiní hráči a možná i tým si to nemyslí. Je to jen subjektivní názor nějaké skupiny hráčů. Pokud to takhle tým nastavil, tak si asi myslí, že je to tak správné.
2.) Škození řísi. Další nesmysl. To by jste mohli nazvat škoditeli i ty malé levely 95 s podpůrměrnou výbavou, kteří tak rádi chodí do válek, ale rozdají více CB než sami získají. A to jim to máte za zlé? Je to jejich volba, jejich hra. A těchto malých nebo špatně vybavených chodí do válek z každé říše, tak že stejné pro všechny. A i ten hůře vybavený je zas pro ty menší hůře vybavené lepším soupeřem, cílem na zabití. Mě tohle trošku vyznívá, jako kdyby do válek říší měli právo chodit jen TOP nadupaní hráči?
3.) Jen tak na okraj. Jelikož byl minulý rok na splnění určitého úkolu potřeba CB, tak jsme nějak vybavili další a další postavy a bez karmy, bez biologa chodili do válek říší. A ono to šlo, ne že ne. Na každé postavě jsme byli schopni za dvě války udělat minimálně 150CB. Tak že zde už nemluvíme o nějakém rozdávání, ale i o získávání.
4.) Na to ho bufíčka do Cidonie na to stání na respawnu vám stačí jendo zabití. Ano vlézt tam se základní výbavou natočenou jen na bufování a snažit se vyžrat jedno zabití, je to pro vás těžké, ale když jako my postavičku z nasyslených odložených věcí maličko vybavíte, tak to jedno zabití máte do 10 minut a máte klid, navždy. Pokud to potřebujete pro dropery map, tak je s podivem, že jste schopní zainvestovat xy miliard do výbavy na bosse, ale do výbavy do války ne? Smutné. A pokud nechcete dělat PvP, tak nemáte právo chodit do Cidonie.
A ZNOVA MAPA CIDONIE NENÍ PRO VŠECHNY PRÁVO A POTŘEBA, JE TO VÝSADA, VÝDOBYTEK, ODMĚNA PRO VYVOLENÉ BOJOVNÍKY.
Ziskani CB za SD jen pro postavy s poctem CB=0
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Re: Ziskani CB za SD jen pro postavy s poctem CB=0
Tohle je tak trochu OF,ale chci podtknout že malá svatá je od lv nevím kolik 50?a pokud se nepletu válka řííš je od lv 75,ne ? Tak jak má lv 50 získat cb? by mě zajmalo,díky za info
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

- Spartaa16
- Lv.25
- Dal poděkování: 215 poděkování
- Dostal poděkování: 197 poděkování
Takže jinak řečeno, hra má být především zábavná a má člověka bavit a já nevidím sebemenší zábavu ani potěšení v tom, když s dropem nebo buffkou s pvm nebo buff výbavou lítám po válce, abych získal nějaký Cbčko, abych pak mohl do Cido
Někdo například má pracovní dobu stanovenou tak, že do válek říší nemá čas chodit a jak jinak si má ty Cb získat teda?
Jeden z mála důvodů, jak to udělat mě napadá, jít do války, někoho podplatit z jiné říše, aby se ke mně co nejdřív dostal, sundal výbavu a párkrát se nechal zabít
, lepší než ve válce lítat kvůli pár cbčkám a škodit své říší 

Někdo například má pracovní dobu stanovenou tak, že do válek říší nemá čas chodit a jak jinak si má ty Cb získat teda?
Jeden z mála důvodů, jak to udělat mě napadá, jít do války, někoho podplatit z jiné říše, aby se ke mně co nejdřív dostal, sundal výbavu a párkrát se nechal zabít

P1P097 ©
Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí.
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.
Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí.

viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.
- venny
- Lv.1
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
viewtopic.php?f=10&t=101143&hilit=cidonie
http://www.ekura.cz/atlas?m=187&zp=1&zm ... n=0&sl=0#h
Podle meho je v Cidonii az moc priser, i kdyz je to v podstate pvp mapa.
http://www.ekura.cz/atlas?m=187&zp=1&zm ... n=0&sl=0#h
je to pvp oblast tak co by tam delal nejakej drop?PvP oblast pro hráče s úrovní 96 a více. Pro vstup je nutné mít alespoň 2 CB.
“Nejlepší lidi jsou ti, které nikdy nepotkáte. - Další zápisky starého prasáka“
- Junkie
- Lv. 11
- Dal poděkování: 76 poděkování
- Dostal poděkování: 69 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nesouhlasím jak už tady bylo psáno všichni co chtěji do té mapy se musí snažit ve válce říší nevím proč by se to mělo měnit jen proto že je někdo línej si to jít zkusit ať už i s PWM věcma sám mám odzkoušeno že to jde a když se trochu člověk posnaží ty CB získá, to že je tam někdo už zabije je běžná rutina této mapy když se chceš vyhnout smrti jdi tam v noci kdy běžní smrtelníci spí
PS klidně vám sdělím i jméno sám už mám v této mapě nabojováno až až tudiž DropZeus1 těším se až půjdu k zemi
Pěkný den

PS klidně vám sdělím i jméno sám už mám v této mapě nabojováno až až tudiž DropZeus1 těším se až půjdu k zemi

Pěkný den

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »