Kdo tento trend ujal? Kdo toto rozhodl? Proč toto rozhodl za všechny? Tak že v Chunjo již nikdy nebudou bonusy EXP, yang a drop na 24h? Děkujeme. Bonusy za válku jsou na 24h, tudíž žádné teď bude bonus a vy na to máte hodinu ho využít, ale víte, že bonus je na 24 hodin a využijete ho třeba druhý den, kdy máte čas. Je rozdíl bonus na 24h a bonus na x krát králem zvolená hodina. Třeba si zajdu večer HG a pak dvakrát ráno znova a nemusím se za bonus doprošovat. To jsem se zařekl, že již nikdy neudělám. A je s podivem, když je tento trend tak geniální, proč červená a modrá se tohoto trendu nedrží a stejně se nedrží jiných zde zmiňovaných trendů ve žluté. Dle logiky věci, pokud je užitečný bonus na 24h, tak to více lidí jde využít, expit, dropit, více věcí na prodej, více prutů na prodej. Plnější pokladna.Chyumgo píše:U nás v Chunju se tedy ujal trend že není potřeba ve válce hlasovat pro tyto bonusy a hlasuje se pro těžbu nebo yangbomb.
4 x jsem jak do zavolat, tak tobě do PM zopakoval, že za volený bonus můžeš i ty, ale nejen ty, ale všichni co ho volí. Těžko za něj můžu já, který volí jiný. A sám jsi se k volbě rud přiznal, tak že za zvolený bonus neseš také zodpovědnost.Chyumgo píše:Další utvrzení v Chunju je to, že za bonus z války může král říše.

Kde se bere ta jistota, že 30 pěšáků přehlasuje krále, vojevůdce a generály. Nikdo neví, jakou váhu má jaká hodnost. Třeba to bude stačit a třeba vůbec nebude.Chyumgo píše:Když by teda těch třicet pěšáků s několika rytířema hlasovalo pro jiný bonus než král, tak podle mě určitě mají ten bonus co si vyvolili oni a ještě by měli nějaké hlasy navrch.
PS: po úterní volbě se v Chunju za zvolený bonus rud zvedla v zavolat nevole. V úterý jsem nechával zavolat němé a nic jsem nepsal. Jaké moje překvapení, když po čtvrteční válce je zase znova volen bonus rud? To už mě chladným nenechalo. Trošku mi to přišlo jako výsměch a naschvál. Odpovědi typu, kdo si to má pamatovat nebo když se ti to nelíbí, jdi do jiné říše, mi jako diskuse nepřijde. A ani jako řešení, nejsem srab, který stáhne uši a uteče jinam.

PS2: vůbec nikoho nenavádím, zatím tak činit sám nebudu, ale on je tu i jiný a velice silný nástroj na protest proti chování Králů ve žluté. Nikdo ji tu zatím nezmínil a přitom je to tak jednoduché. Prodávat pruty barevnou postavou v cizí říši a na tržnici prodávat věci také z barevné postavy. Jak jinak už se poddaní mají postavit něčemu co se jim nelíbí? Sobě tím moc neublíží, jelikož moc bonusů nedostávají a za války je také nemají, ublíží tím především Králi a těm co volí bonus za válku, jelikož král nebude mít finance na podporu ve válce. Je to jejich jediná legální cesta protestu.