Královský systém v Chunjo, daně, pilíře atd.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Eldik
- Lv.20
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Re: Královský systém v Chunjo, daně, pilíře atd.
Pravda je taková, že žlutá je absolutně neschopná nějaké domluvy, a protože jsou tak neschopní a jeden druhému závidí, tak se to vezme na forum, kde to nabere " globální " rozměr a odnesou to všichni. gj
Edit: Udělen warn za vyvolávání hádek. Většina vašich příspěvků v tomto tématu je na hraně s pravidly. Pokud máte osobní problém s některými z uživatelů, potažmo hráčů, řešte si to v PM. Obdobné osočování (viz. také předchozí reakce) tématu nijak neprospívá. Děkuji za pochopení.
/Avery
Edit: Udělen warn za vyvolávání hádek. Většina vašich příspěvků v tomto tématu je na hraně s pravidly. Pokud máte osobní problém s některými z uživatelů, potažmo hráčů, řešte si to v PM. Obdobné osočování (viz. také předchozí reakce) tématu nijak neprospívá. Děkuji za pochopení.
/Avery
Když se budete cítit úplně zbyteční, vzpomeňte si na kámen magie.
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Domluv se s někým kdo ti napíše " Pojd do valky a zvol si teda bonus sam" atd atd . 
Samozřejmě,to že zkazili nějake veci je neomlouvá,ale problém je asi jen v říši Chunjo nebo nevidím žádný topic s Shinsoo nebo Jinno.
Někteří lidé tu hru berou asi moc vážně,místo zábavy.

Samozřejmě,to že zkazili nějake veci je neomlouvá,ale problém je asi jen v říši Chunjo nebo nevidím žádný topic s Shinsoo nebo Jinno.
Někteří lidé tu hru berou asi moc vážně,místo zábavy.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Je vtipné, jak ty mistr nad mistry ví o celé věci nejlépe ze všech. Zatím pokud se tu někdo projevuje jako rýpal, tak především ty skoro v každém příspěvku bez přínosu k věci a popravdě se udivuji, co tobě prochází, když jiným ne.Eldik píše:Je velice vtipné, jak jedno téma od rýpala dokáže rozložit téměř celou jednu říši.
Oslovila mě ve hře osoba, že stojí za určitou skupinou nespokojených hráčů s Královským systémem a že zda bych jim nepomohl a nezačal s nimi o tom komunikovat a jednat. Po nesčetně PM jak ve hře, tak zde na foru hry, které mi chodily (vše klidně dohledatelné adminy fora, PMka nemažu), jsme se rozhodli, že sepíšeme nějaké body a ty dáme na forum. Něco se sepsalo, bylo to zkonzultováno, poeditováno a já se toho ujal, jelikož jsem dopředu věděl, jaký to vyvolá povyk a jak lidé budou nenávidět každého, kdo se jen ozve. Řekl jsem, že je mi to v mém věku opravdu jedno a že to na forum vložím svým jménem, ať si Kobrové a další užijí a jen se klidně strefují, opravdu mi neubližujete.

Určitá skupina lidí v Chunjo si vyložila Královský systém nějakým způsobem a začala ho tak využívat, jejich právo, druhé skupině se to nelíbilo čím dál více, také jejich právo. Jsem nazýváni menšinou, i když nevím, zda tři cechy i když možná nejsilnější v říši, představují tu většinu, která musí mít právo na pravdu. Nikomu nic neberu, vy si systém vyložili po svém, my zas po svém. Jsme lidé a nikdy nebudeme mít na nějakou věc stejný názor. Na můj dotaz směrem nahoru, kam se u nás systém posunul, mi bylo napsáno, že je sice smutné, jak byl v Chunjo systém pojat, možná zavrženíhodné, ale oni vymysleli, naprogramovali a nastavili systém v nejlepší dobré víře, kdy díky němu může jedinec nebo skupina vládnou ku blahu svému a své říše. No a u nás se vládne ku blahu jen skupiny. Toť problém věci. Bylo i veřejně navrženo a nabádáno, že se máme zachovat jak nám systém umožnuje a to má nějaké řešení. 1.) začít využívačům škodit jak to nejlépe půjde, přebudováváním, lezením do spawnu a jiné - to je pro mě přes veškerou mez a nikdy se k žádné podlosti nepropůjčím. 2.) Odejít z říše jinam - dle mého není řešení, jen přiznání porážky.
Pak se celá věc posunula dál, kdy někteří hráči naší menšiny začali nejdříve prosit oponenty o malou změnu a když to nezabralo, tak zvažovat odchod jinam. To po včerejší válce vyvrcholilo a někteří odešli. Je mi to velice líto a co mi bylo nejvíce líto, když jejich odchod provázeli od těch ikon pro jiné, posměvačné, arogantní a nechutné posměšky. Tak že dle některých, je zajímavé, že používají stejné věty, jak kdyby spolu komunikovali někde předem co napíší, jsem já rozložil říši a to ze závisti. Jistě, mám pod palcem všechny hráče v říši a já jim řekl, že budou nespokojení a včera jsem je vykázal z říše. Oni jsou sice dospělí, ale beze mě neudělají ani ťuk. A jistě, všem závidím jejich virtuální figurky 10 let nebo více staré hry, jejich virtuální oblečky, a jejich virtuální čísílka v inventáři, když nikdo není ničeho majitel a celá hra je majetkem provozovatelů. Vrcholem všeho je, že po týdenním placení nějakým hráčem do pokladny mu někdo napíše, chceš bonus? zaplať příslušnou částku do pokladny.

Toť vše, co jsem chtěl ještě do tohoto tématu napsat. Již s největší pravděpodobností nic dalšího nenapíši.
Hezký den Cepino
PS: Stejně jako my se musíme smířit s nějakým nastavení hry i když nám nevyhovuje, ostatní se jistě smíří s úpravami, nastavením týmu, které jistě provedl v nejlepší dobré víře, přesvědčení a prospěchu pro všechny. Nejsme majitelé, abychom týmu něco diktovali, ten koná sám od sebe a z vlastní vůle.

Naposledy upravil(a) Cepino dne stř 27. led 2016 14:16:29, celkem upraveno 1 x.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
Takže, téma je založeno přibližně dva týdny a zatím vše dopadlo tak, že v kasách říší je ještě méně peněz než bývalo, vojevůdci a méně nemají na sloupech už skoro žádné obohacení. A co je teď hlavním tématem? Házení špíny na druhé po záminkou že obhajují svůj názor na KS. Ale že by někdo přihodil nějaký návrh na vyřešení nějakého z problému? Zatím jsme vyřešili jeden problém a to je změna systému v určování krále..nikde to není napsáno, ale vypadá to, že se něco dělo.
PS: Běžně bejvavalo v pokladně Jinno kolem 6kkk, po založení tématu je tam sotva jedna.
PS: Běžně bejvavalo v pokladně Jinno kolem 6kkk, po založení tématu je tam sotva jedna.
- Sabousek
- Lv.26
- Dal poděkování: 942 poděkování
- Dostal poděkování: 482 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že návrhů na ošetření a jiného rázu, co se týče královského systému, jsem zde nebo v sekci návrhy napsala dost. (Chyu také, Majky něčím také přispěla - něco chtít zrušit a nedat alternativu je dle mého radikální-neakceptovatelný návrh). To, že někdo z vás je neschopen to přečíst nebo je záměrně ignorujete kvůli mé osobě, nedokážete vyjádřit podporu (aby to nevypadalo, že tenhle krok schvaluji jen já) a radši se věnujete nějakému mému nešťastnému kroku, nebo bůhví jaké jsou vaše důvody, už není bohužel v mé moci.
Já to s "říši" Chunjo vzdala. Vyhráli jste, gratuluji Vám (pomalu ale jistě se zbavujete konkurence v kralování) a zároveň přeji hodně pevné nervy těm zatvrzelejším.
Já to s "říši" Chunjo vzdala. Vyhráli jste, gratuluji Vám (pomalu ale jistě se zbavujete konkurence v kralování) a zároveň přeji hodně pevné nervy těm zatvrzelejším.
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
- Akemos
- Lv.21
- Dal poděkování: 100 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Návrh tu myslim byl a je to ještě horší než bylo.Ale že by někdo přihodil nějaký návrh na vyřešení nějakého z problému?
Sotva 1kkk není.Je tam více chce to častěji koukat.A pokud by bylo málo myslím že král Jinno se jistě postará o našetření.
Pročítal jsem si celé téma znovu a at čtu xy krát pořád vidím jediný problém.Snad se to nikoho nedotkne ale je to Chunjo.
bojužel řešení neznám a nedovolil bych si nějaké navrhnout.
Je to jen a jen o lidech.Pokud bych zde mohl napsat nápad pro chunjo...nedávejte těžbu dokud neposílíte války.(jednou se to otočí)stejně 10% těžba je asi k ničemu. Všichni budou spokojení.
Nakonec bych chtěl poděkovat(né týmu) za zvednutí ceny a snížení počtu bossů u sloupu.Taktéž za upravu kreditů.
(pro ty co si ted myslí že nemužu hrabat pro sebe: už nějakej ten měsíc jsem nevykopal žadnou mapu)
-
- Lv.14
Chyumgo píše:Takže, téma je založeno přibližně dva týdny a zatím vše dopadlo tak, že v kasách říší je ještě méně peněz než bývalo, vojevůdci a méně nemají na sloupech už skoro žádné obohacení. A co je teď hlavním tématem? Házení špíny na druhé po záminkou že obhajují svůj názor na KS. Ale že by někdo přihodil nějaký návrh na vyřešení nějakého z problému? Zatím jsme vyřešili jeden problém a to je změna systému v určování krále..nikde to není napsáno, ale vypadá to, že se něco dělo.
Zajímavé,že pokud je podle tebe na tom Jinno tak zle,jak si teda mohou dovolit 2 bonusy naráz?
Bonus mají vícemeně každý den nějaký,dnes od 11:00 cca měli dokonce 2(exp,drop).
Tudíž na tom asi tak špatně nejsou a ty zbytečně kopeš jinde místo toho aby jste si zametli na vlastním dvorečku.

Edit: To je možná důvod proč tam zrovna bylo jen 1kkk.
Naposledy upravil(a) Borda91 dne stř 27. led 2016 13:05:35, celkem upraveno 1 x.
-
- Lv.25
- Dal poděkování: 346 poděkování
- Dostal poděkování: 280 poděkování
Vzhledem k tvým názorům, se kterými se zásadně neztotožňuji, by jsi se mohl přestat skrývat a stejně jako většina hráčů tu uvést i svůj nick ve hře. Takhle to na mě dělá dojem, že Cepino a další jen rýpli do Tebe dle pořekadla "potrefená husa se vždy ozve".Eldik píše:Pravda je taková, že žlutá je absolutně neschopná nějaké domluvy, a protože jsou tak neschopní a jeden druhému závidí, tak se to vezme na forum, kde to nabere " globální " rozměr a odnesou to všichni. gj
K tématu: Myslím si, že je to problém zejména v říši Chunjo (viz hodně odchodů z této říše po včerejší válce). Dle mě Královský systém nebyl založen na tom, že slouží k výdělku krále. Bohužel zde je poslední dobou dost platné pravidlo "zadarmo ani kuře nehrabe" a málokdo je ochotný ne na všem vydělat a za každou cenu. Bonusy si opět volí hráči, kteří dosáhli PVP hodnosti, ale bohužel, pokud se pár hráčů "král, vojevůdci a rytíři" domluví na určitém typu bonusu za válku, nemá nikdo další možnost toto ovlivnit. Jak je plná pokladna, záleží na králi - zda zvedne daně nebo ne. Odvod max. o 3% na daních více nikoho opravdu nezabije a umožní to pak králi dávat další bonusy ve hře.
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
A já tím snad shazuji nějako říší? Přečti si to ještě jednou.Borda91 píše:Chyumgo píše:Takže, téma je založeno přibližně dva týdny a zatím vše dopadlo tak, že v kasách říší je ještě méně peněz než bývalo, vojevůdci a méně nemají na sloupech už skoro žádné obohacení. A co je teď hlavním tématem? Házení špíny na druhé po záminkou že obhajují svůj názor na KS. Ale že by někdo přihodil nějaký návrh na vyřešení nějakého z problému? Zatím jsme vyřešili jeden problém a to je změna systému v určování krále..nikde to není napsáno, ale vypadá to, že se něco dělo.
Zajímavé,že pokud je podle tebe na tom Jinno tak zle,jak si teda mohou dovolit 2 bonusy naráz?
Bonus mají vícemeně každý den nějaký,dnes od 11:00 cca měli dokonce 2(exp,drop).
Tudíž na tom asi tak špatně nejsou a ty zbytečně kopeš jinde místo toho aby jste si zametli na vlastním dvorečku.
-
- Lv.14
Asi máš potíže se čtením a pochopením psaného textu,ty tvrdíš,že jinno mívalo a teď nemá.Chyumgo píše:A já tím snad shazuji nějako říší? Přečti si to ještě jednou.Borda91 píše:Chyumgo píše:Takže, téma je založeno přibližně dva týdny a zatím vše dopadlo tak, že v kasách říší je ještě méně peněz než bývalo, vojevůdci a méně nemají na sloupech už skoro žádné obohacení. A co je teď hlavním tématem? Házení špíny na druhé po záminkou že obhajují svůj názor na KS. Ale že by někdo přihodil nějaký návrh na vyřešení nějakého z problému? Zatím jsme vyřešili jeden problém a to je změna systému v určování krále..nikde to není napsáno, ale vypadá to, že se něco dělo.
Což já ti vylučuji s tím,že tam byli bonusy a mají je každý den nejen jednou denně.
To znamena že tam určitě asi nebude jen to "1kkk" co jsi zmínil.
Dále tím bylo myšleno,že sice máme vyšší daně,ale nikdo s tím nemá problém,jelikož za ty daně má spravedlivé bonusy pro všechny.
Ty po nás chceš nějaké řešení problému,ale že ten problém se jinde nevyskytl,jen v Chunjo. Jak my ostatní,kdo už od tama nejsou,popřípadě nebyli máme vědět v čem je zakopanej pes,když se to jinak dozvíme jen odsud? Všechny problémy jsou někde zakopané a bylo v zájmu říše si s lidmi popsat co jim vše vadí?
Nebo je snad máme prosit "Neodcházejte od nich,oni se polepší"?
Naposledy upravil(a) Borda91 dne stř 27. led 2016 13:21:53, celkem upraveno 1 x.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »

@
Bisky « sob 9:44 pm »

@
Mionix « sob 7:05 pm »

@
Mionix « sob 7:03 pm »