Myslím, že ze situace v Chunjo by si měli vzít všichni ponaučení a když se tomu tak nestane, tak už to tady nemá smysl.

![]() | Noellik | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tělesný boj | Jinno | chizfen | 150 | P | P | P | Complete |
Nevím co myslíš tím, že jsem brečel v cido, když jste pokaždé dostali a bylo vás nespočetně víc, ale to zase odbočujemeMeripa píše:Ty by ses měl zamyslet nad sebou, Polci. Všichni byli svědky toho, jak dokážeš brečet ty (např. v Cidonii). Vysmíváním se problémům jedné říše nic nevyřešíš. Tohle není příspěvek k diskusi, ale neúměrné shazování celé žluté říše. Četla jsem všechny příspěvky a vidím, že tady se nebrečí, ale diskutuje. Možná ti uniká podstata tohoto tématu, ale to už prostě patří k toběPolcii píše:Chunjo je ztracený případ... umí jen brečet, brečet a brečetChápu, že ses potřeboval realizovat.
Hezký den všem
Navrhuji tedy aby vsichni kdo jdou s PvP hodnosti do valky byli na seradisti informovani pro jaky bonus se ten den bude hlasovat, snad dojde ke shode ke spokojenosti vetsiny, pac v zavolat se to vzdy tak akorat pohada. Jinde se asi PvP hraci pohromade nesejdou, nez primo pred valkoukatarina píše:Já žádný bonus nepotřebuji, takže skoro nikdy nevolím, ale kdyby mi někdo napsal, jestli bych nemohl zvolit ten a ten bonus, tak bych mu ve většině případů vyhověl. Jenže lidi asi radši píšou na forko a hádají se v chatu po válce.
Tak to máš pravdu, pokud si zavoláš hromadu kamarádů na pomoc, jistě. Nespočetně víc asi myslíš téma: 3 VS 4 (z tvé říše). Ale to sem rozhodně nepatří. Takže už na tvoje nesmysly nebudu reagovatPolcii píše:Nevím co myslíš tím, že jsem brečel v cido, když jste pokaždé dostali a bylo vás nespočetně víc, ale to zase odbočujemeMeripa píše:Ty by ses měl zamyslet nad sebou, Polci. Všichni byli svědky toho, jak dokážeš brečet ty (např. v Cidonii). Vysmíváním se problémům jedné říše nic nevyřešíš. Tohle není příspěvek k diskusi, ale neúměrné shazování celé žluté říše. Četla jsem všechny příspěvky a vidím, že tady se nebrečí, ale diskutuje. Možná ti uniká podstata tohoto tématu, ale to už prostě patří k toběPolcii píše:Chunjo je ztracený případ... umí jen brečet, brečet a brečetChápu, že ses potřeboval realizovat.
Hezký den všemNo... zapojím se do toho, protože už jste zkazili dropování u sloupů a nebudete kazit lidem v modré a červené říši i ostatní věci týkající se KS. Zachvíli tu můžete psát a řešit vaší neschopnost tím, že žlutá bude chodit o hodinu dřív do války, aby se dotáhla alespoň na červený ... vykašlete se na to už!
Úplně od základu změnit nebo zrušit určitě ne, ale taková drobná úprava v podobě, že nebude moc jít zvolit poslední vyhraný bonus určitě nikomu neuškodí. Ke kopání rud tak stále bude moct dojít v 50% případech vyhraných válek. Je to opravdu tak drastická změna? Samozřejmě naučit komunikovat by jsme se taky měli...Noell píše:Já si myslím, že volení bonusů je dost dobrá volba od teamu + to doplnili ještě Královským systémem. Největší problém tohoto serveru je KOMUNIKACE a jak ji jinak zlepšit než přidáváním takových věcí? A jen proto, že se někde nedokážou dohodnout, tak by se zase mělo něco měnit?
Myslím, že ze situace v Chunjo by si měli vzít všichni ponaučení a když se tomu tak nestane, tak už to tady nemá smysl.
V době, kdy na střídačku jsme byli králové já s Pipem je dle statistik vidět, že zdejší problém se ještě nevyskytl. Bonusy se střídali k mé naprosté spokojenosti. Poslední moje vládnutí skončilo yangbombama nebo dropem a od té doby celé týdny jen kopat, kopat a kopat...Eldik píše:Řešíte to tu už přes 14 dní a dospěli jste leda k nějakým odchodům ze říše, v tom souhlasím s Cepinem ( vyjímečně ), že je to jako utíkání z bitvy. Nejlepší na tom je, že ti dva co dávají nejvíce cb a několikanásobní králové, nejsou schopný se domluvit i přesto, že byli v jednom cechu, jaký zvolí bonus. Tak přeci když je MissiPippi královna a Pipo je vojevůdce, tak co je na tom tak těžkého napsat mu, ať zvolí ten a ten bonus? Namísto věčně dlouhých slohů? Trochu zamyšlení. Další kvalitní bojovník Lyr6, s tím chlápkem byla vždy domluva, nechápu vás tedy. To už by jste byli tři s největšími hodnostmi, kteří by zvolili nějaký bonus. Odpovězte si sami, kde je tedy ten problém.
Jestli tím narážíš na mě, tak za tuhle připomínku od spoluhráče, kterého jsem se částečně zastávala za jeho osobní styl hry můžu jen zatleskat. Výborně aspoň se mi ulehčí na svědomí, že jsem vás opustila.katarina píše:Já žádný bonus nepotřebuji, takže skoro nikdy nevolím, ale kdyby mi někdo napsal, jestli bych nemohl zvolit ten a ten bonus, tak bych mu ve většině případů vyhověl. Jenže lidi asi radši píšou na forko a hádají se v chatu po válce.