Nejsi diktátor, ale lidem se snažíš vnutit to, aby brali ohled na celou říši. Řeknu Ti to narovinu, já sama za sebe, ne za cech, ale já osobně využiju jen kopání na rudy, dávám to od začátku celého volení, věř nebo ne, nikdy jsem nezvolila žádný jiný bonus. Yangbomba mi je vhledem ke swampu a postavy bez VIP k ničemu, ptž všechny yangy tudíž padají jen na zem ne do inventu a drop bonus jsem nikdy nevyužila nějakým akčním způsobem...Proc bych mel lidem narizovat, co maji volit, kdyz je to dobrovolny. Ja nejsem zadnej diktator...
Nedostalo se ti pochopení především ode mě, protože tady příjdeš a začneš řvát do zavolat jací jsme sobečtí, že jsme se celé říše nezeptali, jaký si přeje od nás vybojovat bonus a volíme vlastně sobecky to co chceme my... Kdyby bylo zamýšleno s volením bonusu za vyhranou válku tak, jak by chtěla říše, měl by mít každý hráč volbu kliknout jaký bonus si přeje, ať je to PvP nebo PvM hráč, ať je to 1 lvl nebo 150 lvl, ale takovou možnost nemá celá říše, takže co myslíš, je to opravdu o odměně pro říši???O momentalnim problemu jsem se dozvedel tusim minuly ctvrtek a nejak po war risi nebo nejak tak jsem se poprve k tomu verejne vyjadril v chatu zavolat. A predstav si, nedostalo se mi pochopeni prevazne od nekterych lidi z vaseho cechu !!!
Jediné co bych Ti dokázala poradit tak jako Malchus, zkus vyburcovat celý svůj cech a pojďte do války, pojďte třikrát do týdne plýtvat kosti a elixíry, čas a vlastně i nervy kvůli bonusu, který nevyužijte a dělejte to tak pořád jako my a pak si třeba za měsíc tady napíšeme.
Ver mi, ze jsem se to s cechem pokousel minulou sobotu nejak zvratit, kdo v te dobe sel war risi. Jenze jak jsem zjistil, tak ani ja nemohl hlasovat, protoze jsem nemel pvp hodnost a i kdyz jsem skoncil v celkovem poradi za minuly tyden tusim na 20. miste za 1 valku, tak ani v tomto tydnu nemam ani bidneho pesaka.
Myslím, že pěšák je do 30. místa - zkus podat ticket s dotazem, jestli se někde nestala chybička...
Tenhle system je proste celkove o nicem, aby za celou risi Chunjo, kde je treba napr. 200 hracu rozhodovalo nejakych 20 pvp hracu s hodnosti. Je to proste TOTALNI NESMYSL a z tech 20 hracu jsou nekteri solisti a posmevackove, kteri delaji naschvaly a vyhaneji nejlepsi pvp hrace !!!
Jaké PvP hráče říše vyhnala? co vím, tak odešli tři hráči a nezlob se na mě, ale nikdo jim neřekl teď běž a změň říši... a to, že se tomu někdo smál v zavolat... Některým už to prostě připadne vtipné, protože ať napíšou jakýkoliv argument nebo názor, nedočkají se ničeho kloudného...
Edit. Ukamenuj mě za to co teď napíšu, ale mě osobně je jedno jestli nějaký ďulík, bulík nebo pupík si dropne o milion map víc s bonusem na drop nebo vydělá ve swampu s bonusem na yang o sto mega víc... je mi to opravdu jedno...
A kdo šel a kliknul za Pipi přechod do jiné říše? Proč vlastně říkala, že odejde, když bude zase kopání? (Samozřejmě, že na to někteří čekali, zda se zachová tak jak psala, co si budeme vykládat)...Jak jsem si precetl prispevek od MissiPippi, jak ji vyhaneli, tak tohle je hyenismus jako prase a fakt me to dost nadzvedlo ze zidle. Vazne nechapu, kde se v tech lidech bere takove nenavisti a asi nemaji vsech 5 pohromade nebo jinak tomu nechapu !!! Pritom se Missi chtela jen na necem dohodnout, nic vic nic min. Zrejme pichla do vosiho hnizda, kde solisti si chteji hrabat jen pro sebe a na nikom jinem jim nezalezi !!!
Jak by se to libilo tobe, kdyby si chtel rozdelovat bonusy dejme tomu pokud mozno spravedlive a nekdo te zacal urazet a pak vyhanet z rise??? Libilo by se ti to, vazne by ti to nevadilo???
Proč bonus na těžbu začal sakra vadit až teď? Pozoruju všechna téma od začátku a vyjádřím se zatím jen ke kopání, je to totiž to co mě baví a vadí mi, když mě o to chceš připravit. Když se podíváš na první dvě strany volených bonusů je tam převážně těžba (ve žluté říši) a před KS to nikomu nevadilo a každý byl spokojený... opravdu sis tohlo nevšimnul? Myslím si, že si dost rozumný člověk na to, aby sis udělal čas a podíval se na všechno pořádně a ne jen přišel, lognul, všechny seřval jak jsou sobečtí a šel psát tady na forum. Vem celý PvP cech (je to vaše priorita, PvP máte rádi) pojď do té války a něco změň bitkou a ne psaním.