Výzva pro všechny PvP hráče říše Chunjo!

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Aliett
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 184 poděkování
Dostal poděkování: 294 poděkování

Re: Vyzva pro vsechny pvp hrace rise Chunjo !!!

Příspěvek od Aliett » sob 30. led 2016 0:06:13

Docela mě to věčné dohadování začíná unavovat. V posledních příspěvcích se opakuje to samé dokola, a tohle téma ztrácí smysl. Vlastně ho ztratilo už ve čtvrtek, po válce říší.

Možná pár odchodů naše říše potřebovala, aby si ujasnila své priority, a aby se trochu snížilo napětí, které tu v poslední době vládlo. Nevím jak ostatní, ale takhle, jak jsem se při válce bavila ve čtvrtek, jsem se nebavila už hodně dlouho. Ať už díky Chyumgově taktice, která sice nefungovala tak, jak jsme potřebovali, ale přistoupila na ní vesměs celá říše minimálně napříč cechy, nebo díky snaze říše, držet se jakž takž u sebe, bez rozdílu toho, kdo jsme v jakém cechu, a jak moc se navzájem máme rádi, nebo nemáme.

Nevím, proč se tady stále řeší odchod MissiPippi. Lidé přichází a odchází. Dokonce i ti, kteří jsou v předních příčkách počtu CB ve válkách říší. Ano, byla velkým přínosem bodů pro naši říši, co se výsledků válek týče. Ale pouze na ní to rozhodně nestálo. Věřím, že za společného snažení, a spolupráce minimálně takové, o kterou proběhla snaha ve čtvrtek, se nám dřív či později vyhrát podaří. To, co se odehrálo po jejím odchodu v zavolat, raději nekomentuji, protože přestože si o to svým "vyhrožováním", že říši opustí, asi trochu říkala, tak tyhle reakce byly rozhodně přes čáru, a myslím, že Neos použil vesměs výstižné slovo.
Spoiler:
Neos píše:hyenismus
Za mě k tomuhle tématu už asi není co víc říct. Vzájemné osočování nikdy nic nevyřešilo, a tahání naprosto odlišných témat do diskuze taky ne. Doufám, že zbytek žlutých PvP hráčů je ze čtvrtku nadšených stejně jako já (přestože jsem žádné "rekordy" v počtu CB tentokrát vážně netrhala), a že se stejným nadšením a vervou do toho půjdou i v sobotu.
(:

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » sob 30. led 2016 11:26:24

Aliett píše: Nevím, proč se tady stále řeší odchod MissiPippi. Lidé přichází a odchází. Dokonce i ti, kteří jsou v předních příčkách počtu CB ve válkách říší. Ano, byla velkým přínosem bodů pro naši říši, co se výsledků válek týče. Ale pouze na ní to rozhodně nestálo. Věřím, že za společného snažení, a spolupráce minimálně takové, o kterou proběhla snaha ve čtvrtek, se nám dřív či později vyhrát podaří.
Neřeší se tu jen odchod můj. Ale odchod nebo případně budoucí odchod většího počtu pvp i pvm lidí, kteří byli roky zastánci Chunjo.

To že došlo k jistému bodu zlomu konečně, za to můžou být všichni rádi.

Edit:

Přesto si myslím, že prvotní přispěvovatelé tu chtěli řešit problém ne mého odchodu, ale že nezáleží jen na PVP hráčích a že to není jen pouze jejich zásluha vyhrané bonusy.

Chcete snad říct, že ty miliardy, které se investují do válek říší spolu s vašimi elíky, kostmi apod, vydělá pouze těch 30 PVP hráčů (za běžných aktivit jako je drop apod, ne přeprodávání prutů u skladníka), kteří mají dojem, že když jdou do války, zvolený bonus je tak pouze a pouze pro ně? Vždyť čtvrtina (možná i víc) těch PVP hráčů nemá ani PVM výbavu nebo kope u zahrádky, vykecává se na námku a žádnou jinou výdělečnou aktivitu nevykonává (kromě prodeje na stánku).

Až budete vyhrávat kopání jen za pomoci vaší spolupráce , vašich elíků, vaší pvp a vašim kostem bez sabotáží,léčení a podpůrných kouzel a nebudete odmítat žádosti na spuštění bonusu s důvodem: "Nepustím, šetří se peníze na válku." Pak opravdu vskutku vyhraný bonus bude zásluhou jen PVP hráčů. A PVMka včetně mě nebudou moct říct ani "ň".

A to že žlutá PVMka odchází do cizích říší, které jim poskytnou lepší prostředí pro jejich rychlejší vývoj, je taky problém. Z některých těch PVMek se vyklubají kloudní PVP hráči, které pak budou také chodit do boje o bonusy. Koho ale radši budou podporovat bojem? Říši, která jim umožnila rychlejší růst nebo říši, kde si mysleli, že jsou absolutní nuly a nemají na nic nárok? Nemluvě o tom, že tak oslabujeme vlastní pokladnu a nepřímo přispíváme konkurenční říši na ještě větší možnosti bonusů, spawnování mobů a sabotáže.

Někdo příchází a odchází je dobrý argument. Ten možná platil před královským systémem. Kdo ale půjde bojovat do říše (pokud nedojde k pomatení smyslů v podobě zamilování se nebo podobně), kde když se mu poštěstí kralovat, bude mít prostředky v podobě 800kk denně? Kdo půjde dropovat do říše, kde se dočká bonusu vhodného pro něho 2x za týden na 2h a to ještě neví zda bude ve hře, když se to pustí? Protože pravidelné bonusy za válku jsou jen kopání.
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

Neos
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 311 poděkování

Příspěvek od Neos » ned 31. led 2016 1:28:12

Jak tak koukam, tak tema se slusne rozrostlo, ale zajimal by me pohled i dalsich hracu z Chunja. Jak jsem mel tu moznost zjistit, tak cela rada hracu vubec porad nevi, ze jde hlasovat pri volbe bonusu za war risi. To mohlo mit za nasledek, ze to nahravalo tem, kteri porad volili KOPANI. Mozna by treba pomohlo pro vetsi informovanost dalsi oznameni v chatu, ze po vyhlaseni vstupu na seradiste pred war risi si hraci s PVP hodnosti mohou zvolit bonus v pripade 1. nebo 2. mista !!! Je to videt i na mensim poctu hracu diskutujicich v tematu z rise Chunja, ze forum uz neni tak navstevovane jako to bylo drive, kdyz se to tu dohadovalo pomalu v kazdem tematu. Musim se priznat, ze ja sam jsem o volbe bonusu taky vubec nevedel az do minuleho ctvrtka, ale byla to moje chyba, taky me moc forum uz netahne, takze z toho souvisi, ze jsem novinky necetl. Nemam problem se k tomu priznat, protoze v sobe mam dostatek sebereflexe, ze priznam, kdyz neco nevim a nezatajuju to a neschovavam se. Myslim, ze je na tom podobne jako ja vice lidi, nekdo to prizna a nekdo ne.

To Luca90 a Malchus - Ja jsem si moc dobre vedom toho co jsem napsal, takze me nemusite na nic upozornovat. Napsal jsem "dobrovolne", protoze to dobrovolna volba je a ja se jen snazil, aby jsme se dohodli na nejakem kompromisu, nic jineho. Zadny diktator taky nejsem a nikomu nic nevnucuju, aby lidi v Chunjo volili to co chci ja a nevidim nic spatneho na tom, ze myslim i na ostatni hrace, protoze i oni pomahaji nasi risi, proto se pokousim domluvit na kompromisu. To, ze nekdo ted nepomaha ve valkach risi neznamena, ze za nejaky cas se nemuze zucastnit valky nebo zacinajici hrac, ze se treba za cas nestane nejlepsim pvp hracem nasi rise. Asi pisu nejakym cizim jazykem, tak pokud v tom je problem, tak mi reknete cemu nerozumite a ja se vam to pokusim vysvetlit trochu podrobneji. Trpelivost mi taky neschazi, takze nemam problem s cimkoli. Taky mi lidi nekdy pisnou, jestli ja nebo nas cech by s necim nepomohl a pokud je to v ramci moznosti, tak se snazim pomoct nebo se aspon pokusit.

Co se tyce jeste tech voleb bonusu, tak jak jsem minuly ctvrtek psal do chatu zavolat, tak ja ani nevedel, kdo jak volil, ja to psal obecne cele risi, nikomu konkretne jsem nepsal. Kdybych vedel o nekom konkretne, tak mu nebo jim napisu do PM. Nikomu jsem tez nepsal, ze od vaseho cechu si preju vybojovat bonus. Nic ve zlem, ale vy jako cech valku risi nevyhrajete, stejne tak jako nas cech valku risi nevyhraje, takze je v celku bezpredmetne psat, ze nam vyhrajete bonus. Tady jde o hromadnou akci na ktere se podilite vy Pretorians, Krizaci, LosReyes, ReLions, Ravens, Sabotage a dalsi a dalsi lidi, takze kdy jindy by hraci nasi rise meli spolupracovat a na necem se dohodnout, kdyz ne prave ted? V nicem jinem nase cechy dohromady nikde jinde nespolupracuji, kdyz nepocitam, ze tamhle par lidi se dohodnou a jdou treba HG nebo draka nebo entarian, to je neco jineho.
Sama Luco pises, ze si nic jineho nevolila nez kopani a ze te ani nic jineho nezajima a samozrejme chces neco co vyuzijes ty sama. Ja ti to nemam za zle, ale koukas jenom sama na sebe a nic jineho te nezajima. Ty jako vudkyne cechu, pokud teda porad jsi mi nerikej, ze u vas treba lidi nechodej do swampu a ze bys je nepodporila, aby meli treba bonus na drop nebo yangy nebo cokoli jineho. Vic hracu od vas bylo v nasem cechu, takze co si tak pamatuju, tak treba DJ nebo Essik meli dropy do swampu, Malchus tusim vydelaval na herbu a Tomek ted presne nevim, ale snad obcas chodil rokle a tak. Neni to jenom o kopani a tuhle hru nehrajes ty sama nebo jen tvuj cech, nase rise neni Krizaci vs. Pretorians, v nasi risi je mnohem vic a to by si mel uvedomit kazdej, kdo v nasi risi je a proto by ke kompromisu mela nase rise dojit. Ja klidne budu hlasovat pro kopani, kdyz se to bude menit, nemam s tim absolutne zadny problem. Verim, ze to ctou i lidi z jinych risi a vezmou si z toho ponauceni, kam se rise jako takova bez urcit espoluprace muze dostat.
Tamhle jste kritizovali naseho Pipa, ze jako Kral si chtel privydelat na pousteni bossu a kdo si na tom neprivydelal jako Kral? Uplne kazdej to poustel a vydelal si, neni na tom vubec nic spatneho. Kdyz nekdo chtel neco pustit, tak mu vysel vstric, kdyz byl Pipo jako prvni Kral, tak udelal sabotaz, prepadl cizi risi a vyhrali sme dalsi valku. Podle me je dobrej kral, v pvp je hodne dobrej, do valek chodi pravidelne a ze jednou nemel cas na sabotaz, kdyz jste mu psali, vsak se nic nedeje, je to porad hra, nejde o zivot. Tamhle jste kritizovali nasi MissiPippi (ted uz teda cervena, bohuzel), ze nechce delat sabotaze, ja sice nevim, jak to presne bylo, ale zase mysli jako Kralovna dopredu, pocita s tim, ze budou lidi chtit pustit bonusy nebo bosse, tak aby bylo v kase dost yangu, aby mohla lidem vyhovet, pac co sem tak slysel, tak s tou nasi kasou to neni moc ruzove :D. To, ze nepustila sabotaz na prepad si muzete treba vysvetlit tim, ze neni zakerna jako Kralovna, jde ji o vlastni risi a hrace v ni, protoze se diva dopredu. Missi do valek taky chodi hodne pravidelne a je taky hodne dobra, takze podle meho je taky dobra kralovna. Kdyz se podivas do ruznych profilu Kralu v realu, tak kazdej kral ma profil jaky byl za dob vlady. Ja se na to divam takhle a spis v lidech vidim charakterove vlastnosti nez jaky ma pustit bonus nebo sabotaz. Samozrejme je to hra a sabotaze a ruzne vychytavky patri k tomu, ale je to jen ciste na kralovi co on udela a uzna za vhodne. V tom je ten kralovskej system dobrej, protoze kazdej ma nejakou sanci ukazat jaky by byl kral a co sem tak slysel, tak ona to taky neni zadna sranda a vyhra :D
To, ze Missi napsala, ze uvazuje o zmene rise, treba bylo v navalu emoci a vubec nic by se nestalo, kdyby nikam neprestoupila. Akorat ji zrejme stvala ta dana situace a ja se o tom dozvedel, kdyz uz ta situace byla hodne kriticka, tak prave proto sem s cechem to chtel zvratit minulou sobotu, akorat jsme bohuzel nevyhrali zadny bonus a ja ani nevim, jestli bysme odhlasovali jiny bonus, to proste nevim. V utery sem valku nestihl kvuli praci, jako obvykle a jak sem prisel z prace, tak sem zacal psat tohle tema, aby se ta situace nejakym zpusobem uklidnila.
Prave proto me mrzela ta skodolibost nebo jestli to byla cechovni nenavist a zacalo vyhaneni hracu z nasi rise, to se proste nedela !!! Missi se vystavila pod urcity tlak, kdyz se zminila o zmene rise, ale ja (mluvim sam za sebe) bych nikoho z nasi rise nevyhanel, i kdyby byl sebemin popularni, protoze mam k hracum urcity lidsky respekt a prave proto bych si to proste nedovolil.
A kdybych jednal v navalu emoci a neco podobneho ze sebe vytrousil, coz pochybuji, tak jelikoz mam v sobe urcitou sebereflexi, tak bych se omluvil. Jsme lidi a i lidi delaji chyby, ale kazda chyba se da napravit.

A jak Missi psala, tak byste meli myslet i na ostatni hrace v risi, protoze i oni davaji yangy do kasy rise. Bez tech yangu byste nemeli na sabotaze, na bonusy, bosse a taky souhlasim s tim, ze tech 20-30 hracu, kteri sice vybojuji bonus ve war risi, ale urcite by tech 20-30 hracu nenaplnilo kasu na ruzne vychytavky od Krale. Takze neni to jen o tech 20-30 hracu, ale je to o vsech hracich v Chunjo, na to proste nezapominejte. A jak pisete, ze do toho davate eliky, kosti a cas, tak ve valce risi nejste jediny. Nemuzete videt porad jen sebe, sami jste pred nejakou dobou kvuli necemu bojkotovali, takze bojkotujete a ted delate naschvaly, takhle se preci nechova cech, ktery za neco bojuje. Pokud se takhle budete chovat dal, tak za chvili do cechu nikoho nedostanete a do nasi rise se urcite lidi hrnout nebudou. Je potreba videt kartu z obou stran a ne jen z jedne.

Neos
Obrázek
Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » ned 31. led 2016 7:47:25

Mě se velmi líbil příspěvek Aliett a považoval jsem ho za dobrou a vhodnou tečku, alespoň ze strany žluté říše. Ale když jinak nedáš... Kdybych se měl vrátit k prokleté těžbě, tak já jí nikdy nevolil, protože jsem moc nechodil do válek. Ani nepíšu nic o tom, že bylo dobré jí volit, nebo že je dobré volit jí dál. Poukazoval jsem na to, že je to napříč říšemi nejoblíbenější bonus a také svůj názor na to, proč ho v poslední době ve žluté volili tak často. Nevím jak dlouho probíhala "kampaň" za změnu bonusu, ale jestli se to táhne pár válek nazpátek, vůbec bych se nedivil tomu, kdyby ho lidé volili naschvál a tedy další důvod časté volby. Také nevím jakou formou probíhal pokus o dohodu změnit bonus, ale pokud to bylo přes zavolat s komentáři ostatních hráčů, tak se nedivím, že to skončilo jak to skončilo. Ani tomu, kdyby ho začali volit i pvpeři, kteří ho normálně nevolili.
Také jsem MissiPippi nikdy nekritizoval na nepouštění sabotáží, naopak si pamatuju, že před jednou válkou jsem s ní souhlasil nedávat sabotáž. Myslím si, že byla dobrá královna. Tolik asi k MissiPippi, už to jméno nechci psát, nikdy nevím kolik má s a p a nechci jí ho psát špatně (tak jako to dělá ona mě :-) ).

Také jsem psal, že čtvrteční válka mi přišla jako dobrý příslib spolupráce mezi cechy, takže nechápu proč tu vytahuješ nějaké bojkotování. Já doufám, že to mělo včera nějaké další pokračování, co se dělo nevím, mám pracovní víkend. A jdu spát, vokrad si mě vo půhodiny spánku, ty dacane :-).
Obrázek

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » ned 31. led 2016 13:54:27

Za prve,Neosi,to že jsi nevěděl že se volí bonus ,je tvé mínus že očividně neumíš číst(a ne nebylo to napsané jen na webu/foru,ale i u toho šuldy,jakse přeszněj chodí do války,takže to je jen tvé mínus.
Co se týče k Pippi a sabotážím,když jsem se jí zeptal,jestli jí dá,tak řekla že nejsou peníze,v tu dobu jsem s ní ,,hrál",takže nebyli peníze,aby pak bylo na bosse,ale proč se znevyhodnovat,když ostatní ty peníze mají.
Jak jsem psal,tak je schopná přejít kvůli sebemenší kravině,takže to že by jí někdo vyhazoval z říše,jako důvod je kravina.
Mě osobně,už vyhazovali z každé říše tolikrát,že to prostě není pádnej důvod.
Co se týče bonusů,jistě těžbu nemůže zpustit král,a co se týče vydělku,tak je nejeefektivnější pro lidi co mají mapy,ale pro lidi co ty mapy nemají a mají jen vybavu do swampu,tak je na nic. Nejlepší by bylo,kdyby jak někdo psal tuším že to byla pippi,tak že by nešel zvolit ten samej bonsu co byl posledně,myslím si že by to bylo FÉR a i LOGICKÉ.
Nikdo nemůže být posuzovan jak je dobrý podle toho či dal nebo nedal sabotáž,nebo kolik dal CB,je to pouze o náhodě,kdo kolik dá CB a hlavně o vyžíraní,jednou se dařit může,podruhé né,jak často říkám(pro rejpaly píšu) každá mince má rub a líc.
Pounaučení plyne.....spolupracujte a možná že dosáhnete vytouženého cíle(přeberte si to jak chcete).

Pěkný den přeje MostEvilek
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Luca90
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 173 poděkování
Dostal poděkování: 479 poděkování

Příspěvek od Luca90 » ned 31. led 2016 16:08:26

Myslím, že říše začla spolupracovat, tak uvidíme zda to bude pokračovat tím správný směrem. ;)
Obrázek

Noell
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 81 poděkování

Příspěvek od Noell » ned 31. led 2016 21:48:26

Nevím, kam jinam to napsat, ale tady si to přečtou všichni a řeší se tu Královský systém. Někde strádají, že nejsou peníze a někde nahází u Orků na dvě ch Entarian, do toho metiny 100 lvl -, do toho ještě HG a podobně a nechají to tam. Na ch1 si nechají polovinu Cidonie, tak takhle se prosím zachází s Královským systémem a šetří. Jak si pak někdo jiný může něco hodit? A nechci slyšet, že jsou další mapy na to, moc dobře víte, že Cidonie se nejlépe mlátí u Orků. Když si já něco hodím, tak to dám vědět ostatním hráčům, aby si to mohli vymlátit, ale už vidím, jak na metiny 100- pošlu nějaké prcky expit, když je tam Entarian a rozhodně po vás uklízet nebudu.

Úroveň některých lidí tu je těžce pod nulou a z toho jsou všechny problémy. Chunjo se teď stmeluje a jednou nás všechny předežene, protože ti "pitomci" od vás přejdou k nám a do Červené a my jich tak budeme mít mraky. :D (Každá říše má své, tak to neberte jako urážku. :) )
ObrázekNoellikObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Tělesný bojJinnochizfen150PPPComplete

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Re: Výzva pro všechny PvP hráče říše Chunjo!

Příspěvek od MostEVILEK » ned 31. led 2016 23:25:34

Taky jsem jednou našel u orků přes půl mapy cidonie,stím že dotyčný co si to zapl,asi se mu to nechtělo tahat,po 1 bossoj protože to bylo važně šilené,nebo mu to pc nezvládl,upřímně to bylo něco jako swamp po 5min aktivního množení,tak že si dovedete představit,jak to asi vypadalo,nakonec jsem musel požadat o pomoc hráče z modré říše,konkrétně Wipese,ne nebyli to moje bossové,našel jsem je tam když jsme šli dropit,zezačatku jsme něco malao vysekali,ale pak toho už bylo moc. Nic méně,pokud hráčům v chunjo došlo,že to chce na valky říší volit taktiky,a mají ,,vůdce" který taktikám rozumí,tak myslím že jinno a shinso bude pěkně v zadku,až se naučí pořádně chunjo spolupracovat,ale také je dost možné,že v jinno či shinso,je lepší taktik než v chunjo,a může se stát,že jim tu taktiku ,,naboří" tak že nebudou chapat,či příjde uplně s jinou taktikou,bohužel 75% lidí chápe valku říší tak,že se furt musejí mlatit někde u prostřed.

Každá mince má rub a líc.

Přijemný den přeje MostEvilek :)
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » pon 01. úno 2016 11:05:44

ale je to i o té aktivitě ve válce ;)
co pomůže taktizovat, když z jedné říše je tam hráčů 40 a z druhé 60 nebo i více :) a bohužel lidi neovlivní pracovní dobu a povinnosti... né všichni
takže je nutno myslet i na počet hráčů
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pon 01. úno 2016 13:29:05

Dobrý den.
Dovolil jsem si do návrhů podat menší návrh, který vůbec nemění KS, ale jen způsob volby. Byl bych rád, pokud by zahlasovalo co nejvíce hráčů a pokud by třeba tým, v případě kladného ohlasu, věc naprogramoval.

Zlomil jsem nad svou říší hůl a zařekl jsem se, že již bojovat za nějaké změny nebudu. Nikam neodcházím, jen nechám hádky a činy na jiných. Ve čtvrteční válce, kdy jsem byl osloven spoluprací, jsem se i když nepovažuji taktiku za dobrou, přizpůsobil. Přišlo mi dobré, pokud je tu nějaká snaha, tuto snahu nebortit a být nápomocen. Jaké bylo mé překvapení při přepadu, kdy jsem byl vláčen za něco, čemu jsem ani neporozuměl a co mi nikdo a nikde ani nevysvětlil a osočován pomalu z prohrání celé války. Za mě mluví počet zabití vs úmrtí, které mám jedno z nejlepších. Místo, aby člověku poradili, napsali jak se daná věc má, opět dříve promluvily silná slova než myšlenka. Máchám nad tím rukou, je to pase. Pokud tu bude nějaká šance na spolupráci a domluvu, vždy jí budu jedině rád kvitovat.

Jen bych se rád zeptal týmu. Proč některé bonusy jdou volit na 24h a pak z Královské pokladny stejný bonus zvolit nejde? Jaký to má smysl, když to jitří emoce? Opravdu jeden poloviční bonus na 24 hodin nemá stejnou váhu jako jiný poloviční na stejnou dobu. Možná z pohledu programátora ano, ale z pohledu využití postavami opravdu ne.

Naprostý souhlas s Noelíkem, to co se vyskytuje od spuštění Královského systému na některých mapách u sloupů, to není dropovací mapa pro dropery daného levelu dané mapy, ale totální nevymlácený svinčik, který tam za sebou někteří nechávají.

A znova zopakuji, nepodal jsem krom dnešního, jediný návrh na úpravu KS, tak že na mě si nestěžujte. ;-)

Hezký den
Cepino
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod

Who is chatting

offline Mionix 
offline marexanax