Zmeny v promene a talíkoch od roku 2014
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zmeny v promene a talíkoch od roku 2014
Zdravím.
Naposledny ked som hral, tak v premene:
- 75 v pvp bonoch nefungovalo
- Každá promena brala stejne, rozlišovali sa len rychlostou utoku a /dosahom/ seku, zatial co teraz som videl ze s poddanym berem menej ako so skretim orkom???
- G10 mal vyssi dmg ako P ale vydržala 10 min zatial čo P okolo 35
- Keď som si dal elík +200 tak mi to zavratne zvýšilo dmg, zatial co dnes to je 1K vo swampe na bažine?
- Utok +85 z vedenia zvyšil vtedy dmg aj o 4-5k a teraz ledva, ledva 1k? čo je to?
- 6x talík príšer čo mam v štíte a helme mi zvýšil dmg asi o 2,5k v premene, a to je + 36% príšery... je toto vtip?
Mohol by mi prosim niekto objasnit uplne všetko okolo premeny? lebo evidentne sa tu toho strasne vela zmenilo a ja som v navodoch nenasiel ziadny aktualizovany navod na premenu.
V roku 2014 boli 3x príšery:
- Tak isto dobre možno o trošičku horšie ako 3x schop alebo 3x prumka, lebo ta sa počítala posledna, ale ajtak nerozumiem prečo 3x príšery su take lacne??? počíta sa to teraz inak?
EDIT: taliky 3x zb su skoro bezcenne, kedysi to bolo 6kkk+? AKe zelene okuzlenia, čo to je? dakujem
to bude asi všetko, dufam ze odidem o niečo mudrejsí, diky.
Naposledny ked som hral, tak v premene:
- 75 v pvp bonoch nefungovalo
- Každá promena brala stejne, rozlišovali sa len rychlostou utoku a /dosahom/ seku, zatial co teraz som videl ze s poddanym berem menej ako so skretim orkom???
- G10 mal vyssi dmg ako P ale vydržala 10 min zatial čo P okolo 35
- Keď som si dal elík +200 tak mi to zavratne zvýšilo dmg, zatial co dnes to je 1K vo swampe na bažine?
- Utok +85 z vedenia zvyšil vtedy dmg aj o 4-5k a teraz ledva, ledva 1k? čo je to?
- 6x talík príšer čo mam v štíte a helme mi zvýšil dmg asi o 2,5k v premene, a to je + 36% príšery... je toto vtip?
Mohol by mi prosim niekto objasnit uplne všetko okolo premeny? lebo evidentne sa tu toho strasne vela zmenilo a ja som v navodoch nenasiel ziadny aktualizovany navod na premenu.
V roku 2014 boli 3x príšery:
- Tak isto dobre možno o trošičku horšie ako 3x schop alebo 3x prumka, lebo ta sa počítala posledna, ale ajtak nerozumiem prečo 3x príšery su take lacne??? počíta sa to teraz inak?
EDIT: taliky 3x zb su skoro bezcenne, kedysi to bolo 6kkk+? AKe zelene okuzlenia, čo to je? dakujem
to bude asi všetko, dufam ze odidem o niečo mudrejsí, diky.
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 41 poděkování
- Dostal poděkování: 56 poděkování
Re: Zmeny v promene a talíkoch od roku 2014
Mno, zmen bolo mnoho ale základy zostali.. stále uprednostnujem 10/8.
Teraz premena s vyšším levelom bere viac, dosah, rýchlosť seku zostal.
Teraz je P najväčší dmg i najviac vydrží (opravené).
Myslím že elik pridáva stále tak isto ako aj naposledy a nebolo nič menené
Skús praporek, ale čo sa týka pridávania útoku je všetko v poriadku..
Vtedy nebola zručnosť na takej úrovni ako teraz, nebolo toľko vecí, toľko máp (okouzlení) čiže ti stačilo 3x priš,3x ork atď..
V roku 2014 určite nebolo v premene 3x schop o trošičku horšie ako 3x priš lebo 3x schop do premeny je úplny nezmysel keďže je to na kúzla..
Teraz platí že najlepšia kombinácia talíkov je 3x prum, 2x prum + priš,hu (alebo daný char príšery)
Talíky na zb sú bezcenné z toho dôvodu že teraz všetko doženieš jak s vecami enta, tak i dračáky a keď má niekto karmu obranu P, dračáky +9 + válkové obrany a každý by mal talíky na zb tak by boli asi nesmrtelný lebo dmg by bol na nízkej úrovni. Teraz majú prednosť 3x schop, 2xschop + int,sila,zb.
A k tým talíkom do premeny, stále boli dobré tie čo sú doteraz, dôkazom je sinfortia
dúfam že som ti nejak pomohol..
Teraz premena s vyšším levelom bere viac, dosah, rýchlosť seku zostal.
Teraz je P najväčší dmg i najviac vydrží (opravené).
Myslím že elik pridáva stále tak isto ako aj naposledy a nebolo nič menené

Skús praporek, ale čo sa týka pridávania útoku je všetko v poriadku..
Vtedy nebola zručnosť na takej úrovni ako teraz, nebolo toľko vecí, toľko máp (okouzlení) čiže ti stačilo 3x priš,3x ork atď..
V roku 2014 určite nebolo v premene 3x schop o trošičku horšie ako 3x priš lebo 3x schop do premeny je úplny nezmysel keďže je to na kúzla..
Teraz platí že najlepšia kombinácia talíkov je 3x prum, 2x prum + priš,hu (alebo daný char príšery)
Talíky na zb sú bezcenné z toho dôvodu že teraz všetko doženieš jak s vecami enta, tak i dračáky a keď má niekto karmu obranu P, dračáky +9 + válkové obrany a každý by mal talíky na zb tak by boli asi nesmrtelný lebo dmg by bol na nízkej úrovni. Teraz majú prednosť 3x schop, 2xschop + int,sila,zb.
A k tým talíkom do premeny, stále boli dobré tie čo sú doteraz, dôkazom je sinfortia

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 47 poděkování
Tak můžu leda odpovědět, že zelené okouzlení je spojení okouzlení a lektvaru soustředění, můžeš tím rovnou točit v inventáři jako s pvp/pvm točkama. Ostatní netuším, bo jsem tu nebyl
A tým 3x schop som mal namysli na kuzla samozrejme
díky no, ale stale si myslim ze berem podstatne menej 

- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
zručnost se tak moc neměnila,ale tady jde hlavně o mapy,poslední dobou zavedli cido,kde padají dost,+ tedka ještě sloupy,kde padají ještě víc,proč nikdo nepoužívá 3x zb? Protože dneska chce každá lamka mít vela cb tak volí utoky,ale ono bratk 2knebo 4k ve válce říší takovej rozdíl není,osobně jsem na BM suře měl 9x zb a potom i 9x schop,ale vysledek byl +- par cb stejnej,ono když bereš 4k nebo 2K,takovej rozdíl to fakt není,ve válce říší dáš sotva 1v1 někoho to by bylo asi k těm 3x zb. Jak psala mandarinka,doženeš to věcma,medina +3k zb dračaky +9,karma samozřejmě,ono mít pak ale nějakych 55-60k zb ve válce říší,s obranama,karmou P,a ještě být BM sura,a ještě budeš z modré říše,tak jsi celkem nezabitelnej protože co si bdueme povídat wpčka z červené říše moc nechodí,ze žluté taky ne,jenže to že budeš stát hodinu v davu a mít stejně cb jako ti co 20x zhebnou,to už nikomu nedojde. 90% lidí co tvrdí že je 9X schop lepší jak zb,9x zb nikdy netestovali,jsem jeden z mála co si tu ,,práci" dal,a vysledek mohu potvrdit 

Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

To je presne to co tvrdim! Dakujem za pekne a intrligentne objasnenie, ohladom tej premeny mas rovnaky nazor ako ludia vyssie?MostEVILEK píše:zručnost se tak moc neměnila,ale tady jde hlavně o mapy,poslední dobou zavedli cido,kde padají dost,+ tedka ještě sloupy,kde padají ještě víc,proč nikdo nepoužívá 3x zb? Protože dneska chce každá lamka mít vela cb tak volí utoky,ale ono bratk 2knebo 4k ve válce říší takovej rozdíl není,osobně jsem na BM suře měl 9x zb a potom i 9x schop,ale vysledek byl +- par cb stejnej,ono když bereš 4k nebo 2K,takovej rozdíl to fakt není,ve válce říší dáš sotva 1v1 někoho to by bylo asi k těm 3x zb. Jak psala mandarinka,doženeš to věcma,medina +3k zb dračaky +9,karma samozřejmě,ono mít pak ale nějakych 55-60k zb ve válce říší,s obranama,karmou P,a ještě být BM sura,a ještě budeš z modré říše,tak jsi celkem nezabitelnej protože co si bdueme povídat wpčka z červené říše moc nechodí,ze žluté taky ne,jenže to že budeš stát hodinu v davu a mít stejně cb jako ti co 20x zhebnou,to už nikomu nedojde. 90% lidí co tvrdí že je 9X schop lepší jak zb,9x zb nikdy netestovali,jsem jeden z mála co si tu ,,práci" dal,a vysledek mohu potvrdit
Funguju kosti do utoku v premene?
- MostEVILEK
- Lv.31
Hele nevím,nemám to odzkoušené,ale myslím si že to není problém zkusit 

Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

- Eldik
- Lv.20
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
No, bral bych Evilovo názor, že 2k a 4k není zas takový rozdíl s veeeeelkou rezervou.
.

Když se budete cítit úplně zbyteční, vzpomeňte si na kámen magie.
- budaso20
- Lv.16
- Dal poděkování: 95 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
Zb dozenes na vecech s tim souhlasim a utoku neni nikdy dost, takze co nejvic do utoku schopkou.
Promenu nejedu, tak nevim a s tvrzenin ze Wp nechodi valky opatrne, zaciname se tam mnozit, zruska litaj hlava nehlava, zvykejte si na valky bez buffu
Promenu nejedu, tak nevim a s tvrzenin ze Wp nechodi valky opatrne, zaciname se tam mnozit, zruska litaj hlava nehlava, zvykejte si na valky bez buffu

- MostEVILEK
- Lv.31
No znát to ve válce říší teda opravdu není,sotva tam sundáš někoho 1v1
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »