Slovy našeho největšího českého velikána :" My nesmíme ani naznačovat".
v tomto duchu tu funguje spousta věcí, Třeba i KSPiš barde, střádej a až budeš mít 20 milionů, přijď, zúčtujem spolu.
Vidím jen výjevy, víc po mně ani nechtějte.
To je v pořádku pane Hlavsa, já jsem s těmi výjevy spokojen.
Já bych se neukvapoval, pane Ptáček. Voni ty výjevy můžou znamenat všelicos.
No co by to mohlo znamenat, prodám důl, no.
Třeba ho neprodáte. Třeba vám ho vemou.
Mladý pane viděl jste někdy důl? To je díra v zemi. Chodby tak, tak. Prosím, peněženku mi můžou vzít, kočár mi můžou vzít, ale důl? Ten se může zasypat, zatopit, ale nikdo vám ho nemůže vzít...
takže s příspěvku bejvaleho typka chapu ze driv to bejvalo jinak a ted je to taky jinak,škoda že se to třeba nedalo někam vědět že se to měnilo,ja osobne jsem teda radsi za vojevudce nez za krale a budu rad za kazde poznatky jak nebyt kralem bo na to nemam casKapkaRosy píše:Troufnu si napsat, že v tuto chvíli žijou na celé planetě přesně tři lidi, co vědí jak se přesně volí král na Ekuře. A ti to rozhodně nikomu nesdělí.
Slovy našeho největšího českého velikána :" My nesmíme ani naznačovat".
Myslím že je hystoricky mnohokrát dokázáno že král se nemusí osobně učastnit bitev aby mohl vládnoutMoc se mi nelíbí jakou váhu nejspíše mají nejlepší bojovníci jednotlivých říší, když je pak zvolen někdo, kdo měl mít pěšáka nebo byl ve war pouze 2x.
CiD | ||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Černá magie | Chunjo | 146 | P | P | P | Hotovo | Ravens |
No, tak to si myslím, že by systém spadl. Je to moc inforací, co systém nedokaže zapsat.Arminius píše:Osobne som rad, ze to nieje jasne. Je to potom take prekapenie kto bude kral![]()
Skor si myslim, ze to nieje je o cb, ale napr. kto da za vojny rise celkovo najviac dmg.
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
Z boží vůle je myšleno, z vůle serveru bylo náhodně vybrán tento ?KapkaRosy píše:Víte ono je to tak, že vzhledem k tomu, že systém volby krále je tajný, pak nemá ani moc smysl upozorňovat na to, že se nějak změnil. A o tom, že se systém měnit a upravovat bude, byla celá komunita informována již při jeho spuštění.
Ono ne nadarmo se v historii velmi často užíval termín : *Ten a ten* z Boží vůle a milosti král.
Pokud důsledně rozliším svě herních postav a svět reálných hráčů. Jo fakt to jsou dvě úplně jiné veličiny, pak pro herní postavy jsou GA, GM a jiní podobní skutečně něco jako panteon bohů.
Tak a teď jsem zvědavej, kolik z vás tuhle větu pochopí správně![]()
A zas máte o čem dumat.
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |