G1-40 úkolu k dokončení(úspěšnost 25%)
P-60 úkolu k dokončení(úspěšnost 18%)
Všechny mise byste plnily u Octavia. Mise které byste musely plnit by byli následující:
Prvních 20 úkolu by se jednalo o normální bylinky a ne barevné bylinky.
Př: 1 úkol Přines mi 10 šeříku a 5 pampelišek.
Př:41: Přines mi 80 zelených a červených bylinek
Pr:60:Přines mi 200 šeříku a 30 zelených bylinek
V tomto stylu by šly i další úkoly (hodnoty by se pozměnily)
........................................................................
Hlavní činnost:
Pokrmy které budete vytvářet budou přidávat trvalé schopnosti,ale vytvořit pokrm který bude přidávat trvalou schopnost bude těžký na výrobu s malou šancí na úspěch.
Během výcviku budete moc obdržet recept od Octavia tento recept vám ukáže co potřebujete na daný pokrm a jakou schopnost vám přidá.
Př: Dušené maso-Šance na úspěch Bude odvíjená od schopnosti která je výše uvedená nahoře
-Inteligence +3
-předměty k výrobě-50 zelených,červených,fialových bylinek a maso z divočáka.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Maso byste mohly získat ze zvířat v prvním městě v rámci daného úkolu.
(Recepty,různé masa budou prodejné)
---------------------------------------------
+
Recepty s inteligenci a podobné budou opravdu těžké k dostání více bude k dostání bonusy jako yang,drop,zvíře,neu,a da podobné.
A když eventuálně budete moc dostat tento recept dá vám Octavio úkol jako zabít příšery.
Náročnost bude záviset na tom o jaký recept půjde a jaký bonus bude na tomto receptu vyobrazen,také se budete muset vydat na některé místa na kterých jste dlouho nebyli a splnit daný úkol.Tyto úkoly budou obsahovat i tajné úkoly tyto úkoly dostanete jen pokud dostanete recept.
Př: Ahoj velký válečníku chci abys mi donesl knihu prastarých receptu měla by se nacházet (v oblasti která bude nejblíže vašemu levelu) Při daném úkolu vám může spadnout z mobu informace o prastarých lidech který měly zájem o tuto schopnost jako vy a tento svitek donesete Octaviovy a dostanete odměnu.
Když budete plnit pod úkoly budete mít větší šanci získat recept(pořad šance bude malá)
Recepty jako inteligence bude opravdu těžký k získání bude to spíše o náhodě(šance na získání bude minimální)
Svitky neboli pod úkoly budete moct získat i jiným způsobem než jen zabíjením ale i různými záhady které vyřešíte
Chtěl bych do této schopnosti zapojit i jiné oblasti které se skoro nevyužívají k záhadám a různým úkolum.
Všechny návrhy mi pište do zprávy a komentáře pod tento návrh
Děkuji za váš čas děkuji