V každém příspěvku se mi snažíš dokázat, jak je ti vše šumák, ptáš se na otázky na které si posléze hned odpovídáš, píšeš tu nějaké nesmysly o válce říší, o červeném hadru, předpokládám, že za chvíli mi napíšeš, jak jsem zakomplexovaný a tak dále. Z žádného turnaje si mě nevyřadil. A i kdyby ano, tak je mi to opravdu zcela jedno. Nechápu proč tu píšeš takové věci, já tu taky nikde nepíšu nějaké úvahy o tom, jak se čtyřicetiletý chlap může hádat na foru s puberťákama. Tak se toho prosím vyvaruj, i kdyby jsi mě zabíjel nonstop ve swampu, tak ani potom by to nebyl důvod jít proti tobě na foru. Prostě se mi nelíbí tvoje názory, jsou zcela zcestné, je to styl " nemám já, nebudete mít ani vy " . " nedělám já, nebudete dělat ani vy ".
Dobře, zamyslím se dle tvých skvělých rad. Okej, je tu nějaká možnost upravit si klienta za účelem menších lagů, ovšem s rizikem, že narazíte na špatné GM, které vás odmění TBčkama. Takže si to upravíte a budete si nosit o 150kk víc ze swampu, Je to risk, ale někomu to i za tohle drobátko stačí. Píšeš, že je to zvýhodňování vůči ostatním, ale kdo říká, že i ostatní si to nemůžou udělat? Tohle je opravdu absurdní argument, že ti, co si to udělají jsou zvýhodněni vůči těm, co si to neudělají. To je jako srovnávat Lojzu a Pepu, kde Lojza vsadil dvacku a vyhrál litra a Pepa, kterej nevsadil nic, nic nevyhrál. Ups, to je ale nespravedlnost! Pojďme zakázat sázení! Další story,pojďme kovat dračí, já Lojza a kamarád Pepa, máme oba brnko +6 tak ho zvednem na +7. Lojza se bojí, že by o něco mohl přijít ( yangy, věci ) nebo získat ( TB ), neudělá nic. Pepa je odvážný a kovne to, ups, nevyšlo to, Lojza se mu směje, -vyšlo to, Lojza jde na obecnou diskuzi a říká, že je to zvýhodňování hry.