Odstránenie Lagov ve swampu
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- GiVeMeLoVe
- Lv.16
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Re: Odstránenie Lagov ve swampu
Prosím Vás na příspěvky hrače "Cepina" neodpovídejte. Jeho názory jsou jen k smíchu. Říct o někom, kdo si podle něj zlehčí hru tím že si odstraní věc jako je např. efekt mooba mu prostě příjde jako by si třeba hackoval yangy . Opravdu už se směji příspěvku kde píše že je to nedovolený zásah do hry, že hráče to poznamená tím že vydělá víc yangů. Něco ti řeknu: Hráč který ty efekty vyplé nemá ale oproti tomu má herní PC za XY tisíc tak vydělá víc než hráč, co by podle tebe měl dostat BAN za to že jeho PC není tak kvalitní a drahý aby utáhnul Swamp bez lagů.
Já sem taky zvědavy na vyjádření týmu, ale myslím si že tady není v ničem problém. Čas ve swampu bude kdokoliv kdo tohle udělá travit stejně dlouho jako normální hrač. Výbavu bude muset mít taky stejnou jako normální hrač akorát metin bude hrát s radostí a ne s vrásky na tvaří kvůli nesnesitelným lagům.
Já sem taky zvědavy na vyjádření týmu, ale myslím si že tady není v ničem problém. Čas ve swampu bude kdokoliv kdo tohle udělá travit stejně dlouho jako normální hrač. Výbavu bude muset mít taky stejnou jako normální hrač akorát metin bude hrát s radostí a ne s vrásky na tvaří kvůli nesnesitelným lagům.
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Nevím jak to mají opatřené či tak něco,ale pokud se zasah do lancheru jako myslím to odkliknutí efektů někam nezapisuje a kdyby ano tak někam do logu lancheru kde je udajů už dost,tak to nebudou vše prochazet jestli to ma ten nebo ten vyplé zaplé,nebo že budou kontrolovat všechny lidi ve swampu.
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Odcitoval jsem zde část pravidel hry. Můj názor, který jsem zde publikoval byl, že považuji toto dle pravidel za jejich porušení a druhý názor, že si myslím, že člověk, který si hru neupraví, dodržuje pravidla, vydělá méně, je bit, než člověk, který pravidla porušuje, vydělá více a zvýhodní se tím. Vy tím, že si upravíte klienta, tak na stejném stroji dokážete vydělat díky menším lagům více, než ten co je poctiví a chová se dle pravidel. Jestli tohle některým přijde jako směsné, tak by si to měl srovnat v hlavičce. Jediné co mi zde přijde směšné, jak očividné porušení pravidel zde někteří neustále okecávají dokola a snaží se namluvit, že je to vlastně všechno v pořádku. To by jste si příště mohli upravit klienta na cokoliv a tvrdit, že nic neporušujete, že jste se nijak neprovinili. A některým bych navrhl, ať se hlavně starají o sebe, já také nekomentuji vaší osobu. Spíš se snažte o vlastní názory, nápady a o rozvoj hry. Toť poslední, co jsem k tématu napsal. Tečka.
Viz níže vyjádření GM, porušení pravidel, zásah do klienta. GiVeMeLoVe kdo je tu teď směsný?
Děkuji za vaše úžasné názory, jak mi někdo šlape na paty Spartane, na paty mi mohou šlapat poctiví, slušní a chovající se dle zákonů a pravidel, ne podvodníci a zloději, ti jsou pro mě spodinou a odpadem společnosti, do swampu chodím tak jednou za měsíc na meteory a oj kdyby jste viděli jak mě laguje, ale hraju fér a poctivě, nepodvádím, dále děkuji všem jak zde píší jak jsem směšný a vůbec vás nechápu, jak nerozeznáte rozdíl mezi tím, hrát poctivě nebo porušovat pravidla. Piště další Spartane atd jak já někomu něco závidím. Nebude to spíš tím, že já vidím svět dle poctivosti, pravidel a zákonů a dodržování jich, kdežto vy většinou vyhledáváte, jak něco očůrat, přechytračit, podvést a porušovat pravidla?
Viz níže vyjádření GM, porušení pravidel, zásah do klienta. GiVeMeLoVe kdo je tu teď směsný?
Děkuji za vaše úžasné názory, jak mi někdo šlape na paty Spartane, na paty mi mohou šlapat poctiví, slušní a chovající se dle zákonů a pravidel, ne podvodníci a zloději, ti jsou pro mě spodinou a odpadem společnosti, do swampu chodím tak jednou za měsíc na meteory a oj kdyby jste viděli jak mě laguje, ale hraju fér a poctivě, nepodvádím, dále děkuji všem jak zde píší jak jsem směšný a vůbec vás nechápu, jak nerozeznáte rozdíl mezi tím, hrát poctivě nebo porušovat pravidla. Piště další Spartane atd jak já někomu něco závidím. Nebude to spíš tím, že já vidím svět dle poctivosti, pravidel a zákonů a dodržování jich, kdežto vy většinou vyhledáváte, jak něco očůrat, přechytračit, podvést a porušovat pravidla?
Naposledy upravil(a) Cepino dne čtv 25. úno 2016 16:23:44, celkem upraveno 5 x.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- MoCKeR
- Lv.19
- Dal poděkování: 70 poděkování
- Dostal poděkování: 51 poděkování
Toto je vyjadrenie ... To znamená že buď ti to prejde anb. dostaneš ban
Takže teraz budeme všetci dropovať v strachu že už si vo swampe nesekneme
Na princípe náhody by pravidla fungovat nemali. A nevim kde je problem to zapojit do hry legálne.
Prečo sa k tomu pristupuje tak prísne nechápem .. Ked si odstránim ..efekty.eid 28Kb.. tak sa mi neukáže Diablos ani bažina to znamená že na bažine tak dropovat nemožem a to sa = že som znevýhodnený
Ľudia to tak použivali dlho a prečo by sa to až TERAZ malo začať trestať?

- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
přesně tak používají to dlouho,akorat ted to vylezlo ven
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

-
- Lv.26
- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 278 poděkování
Úprimne mi to vyjadrenie príde dosť na hlavu postavené, zoberte si, že jeden hráč bude za to potrestaný a druhý hráč za rovnakú vec bude hrať bez postihu, len preto, lebo každého vybavoval iný GM? dosť neprofesionálny postoj podľa mňa, buď to povoliť úplne alebo to úplne zakázať, ale nie to nechávať takto na náhodu, že podla toho akého GM chytíš..Ale inak som proti banovaniu za toto, ako teraz vážne Cepino máš dosť úbohé argumenty a ešte ten tvoj s tou bankou bol fakt úplná hovadina z cesty..porovnávať vykradnutie banky,kde niekoho okrádaš s tým, že odstraniš nejaký súbor aby ti nesekala hra, prosímťa to ani nemôžeš myslieť vážne a ak ano, je mi ťa lúto...Nijak tou úpravou neznevýhodňuješ nikoho, nikomu tým neubližuješ a jediné čo to spraví je že ti zmiznú lagy vo swampe, to je asi tak na trest smrti podla teba, že?
Zamysli sa nad tým, proti čomu tu vlastne argumentuješ..
Edit. Udivuje mne, že jste se za 5 let na fóru stále nenaučil slušně vyjadřovat. Warn za urážky.
/Script
Zamysli sa nad tým, proti čomu tu vlastne argumentuješ..
Edit. Udivuje mne, že jste se za 5 let na fóru stále nenaučil slušně vyjadřovat. Warn za urážky.
/Script
ende
- Script
- Lv.33
- Dal poděkování: 299 poděkování
- Dostal poděkování: 1470 poděkování
Za použití tohoto triku se momentálně z technických důvodů netrestá, i když jej pravidla nepovolují. Pokud se stanovisko týmu změní, budete o to samozřejmě informováni. Přesto nikomu nedoporučuji uvedený způsob používat, protože pokud by opravdu došlo ke změně postoje, nelze se pak vymlouvat na to, že "já ještě nečetl novinku/patchlog".
[GA]Script
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)
- Spartaa16
- Lv.25
- Dal poděkování: 215 poděkování
- Dostal poděkování: 197 poděkování
úplně chápu, proč to tu Cepino odsuzuje, protože většině lidí pak Swamp pojede plynuleji a budou mu více sahat na paty, hold něco jako zatrhnutí konkurence, když já mám rychlou dopravu a víc tak vydělám tak druhej jí musí mít pomalou, aby nevydělal tolik co já, tohle chápu
Jinak né každej si tu vydělává nebo má rodiče, co mu sponzorují drahé počítačové komponenty, proto je to velmi pěkné gesto, když tyhle efekty netrestají

Jinak né každej si tu vydělává nebo má rodiče, co mu sponzorují drahé počítačové komponenty, proto je to velmi pěkné gesto, když tyhle efekty netrestají

P1P097 ©
Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí.
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.
Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí.

viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 47 poděkování
Se vyjádřím asi taky. Podle mě jo, je to proti pravidlům, ale nevidím to úplně špatně, nicméně to, že Cepino má na to svůj názor, sice podle mě velmi přehnanej, ale je to jeho názor, nevím proč by jste ho měly tady nadavat za jeho názor, jako ano osobně jsi myslím, že to taky řeší věc než třeba a že nedává nejlepší příklady, ale jako tak být hnusnej kůli jinémů názoru, mít keci a podobně, no nezlobte se, to padáte dosti hluboko a jako dosti vás teda nechápu, že sami se sebou dokážete žít.....
Edit: Vulgarita skrytá za hvězdičkami, nebo jinými znaky je stále vulgarita - warn za vulgaritu.
/Avery
Edit: Nevedel jsem, omlouvam se, vymazano
Edit: Vulgarita skrytá za hvězdičkami, nebo jinými znaky je stále vulgarita - warn za vulgaritu.
/Avery
Edit: Nevedel jsem, omlouvam se, vymazano

Naposledy upravil(a) sizmik dne pát 26. úno 2016 16:20:55, celkem upraveno 1 x.
- Eldik
- Lv.20
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Já mu narovinu napsal, že jeho názory jsou zcestné a kolikrát nedávají smysl, má svůj vesmír a pokud v něm nejsi, tak ti bude odkazovat rady typu " zamysli se
" , " mysli
" , " přečti si znovu, co jsem napsal " atd, po nějakém čase už nebude vědět co a jak, tak začne vytahovat nějaké nesmyslné argumenty, že si na něm léčíš ego kvůli nějaké smyšlené porážce v soutěži ( v mém případě ). Zárod všeho je, a nemyslím si to jen já, Cepino to nedělá, nebudete dělat ani vy, Cepino nechodí dropovat na sloupy, nebudete chodit ani vy. Cepino vydělává ve swampu 750kk, takže vy nebudete vydělávat 850!
Takže abych to shrnul, debata tu probíhala ve vší slušnosti, neříkám, že si do něj nerejpnu, ale určitě se nesnížím na nějaké nadávky a podobně. Či vytahování nějakých domnělých úvah.

Takže abych to shrnul, debata tu probíhala ve vší slušnosti, neříkám, že si do něj nerejpnu, ale určitě se nesnížím na nějaké nadávky a podobně. Či vytahování nějakých domnělých úvah.
Když se budete cítit úplně zbyteční, vzpomeňte si na kámen magie.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »