Odstránenie Lagov ve swampu

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Re: Odstránenie Lagov ve swampu

Příspěvek od Cepino » pát 26. úno 2016 11:07:10

Teď jsi přesně trefil hřebíček na hlavičku. Veškeré mé názory a snaha o nějaké směrování a úpravy hry jsou jen díky mé obrovské závisti a to hlavně tobě Kobro33. To že vidím svět jinak než vy, takový prostě jsem. Snažím se být poctivý a snažím se konak ku prospěchu většiny. Snažím se chovat dle zákonů a pravidel. Nemám rád neslušné, nepoctivé a neřády. A jestli vy to tak vidíte, tak jsem rád, protože vždy se budu v této hře snažit o to, aby všichni hráli dle pravidel, slušně a poctivě a hlavně aby se hra vyvíjela ku prospěchu většiny, ne jednotlivců a proti podvodníkům, vyčuránkům budu vždy bojovat a hlásat. Kdo chce pochopí, kdo nechce, nutit ho nebudu.

Hezký den
Cepino
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » pát 26. úno 2016 11:21:04

Můžete si laskavě vy dva šašové psát v soukromém chatu a né zde umě ve vláknu? Díky
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Mytologie
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 19 poděkování

Příspěvek od Mytologie » pát 26. úno 2016 17:35:03

Rozhodla jsem se také přispět svou špetkou a tak chci vyjádřit svůj názor.
K zapojení do diskuze mě především dohnal rozdílný, nejednoznačný výklad GA, kde si dovolím udělat menší rozbor.

Citace hráčky Bellinna
Script píše:
Zdravím,
myslím si, že v tomto případě jde bezesporu o úpravu herního klienta. Na druhou stranu důsledek této úpravy není nic, co by postavu zvýhodnilo ve hře oproti jiným, tudíž si nemyslím, že by se v daném případě přistupovalo k trestání hráče. Vše ale záleží na rozhodnutí konkrétního GM.
  • "v tomto případě jde bezesporu o úpravu herního klienta" - SOUHLASÍM, tudíž je úprava proti pravidlům.
  • "Na druhou stranu důsledek této úpravy není nic, co by postavu zvýhodnilo ve hře oproti jiným" - SOUHLASÍM, proč tedy tato úprava nepovolí či přímo nezařadí k možnostem hry v nastavení?
  • "tudíž si nemyslím, že by se v daném případě přistupovalo k trestání hráče" - SOUHLASÍM, není důvod jak již vyplývá z předchozí věty.
  • "vše ale záleží na rozhodnutí konkrétního GM." - NESOUHLASÍM, zcela zásadně odmítám tuto větu, buď se tato možnost jak zrušit lagy ve swampu, povolí či ne, avšak nic mezi v tím být nemůže.

Závěrem ze zprávy [GA]Scripta (jakožto nejvyšší instance společně s [GA] Saggim) vyplývá,
že " si nemyslí, že by se v daném případě přistupovalo k trestání hráče."

Druhá zpráva z tiketu - Script

Obrázek
  • Zde bych chtěla pouze zmínit, že verze se již mírně liší - stále je to zásah do herního klienta, stále je to porušení pravidel, avšak teď s vyjímkou, že prozatím se tento trik netrestá - z toho usuzuji, že momentálně není možné tento trik zjistit (proto se na něj za celou dobu nepřišlo, jak někteří hráči zmiňují - sama jsem o něm nevěděla) .. Čemuž mi také hraje do karet další zpráva
Script - vyjádření zde v diskuzi
Za použití tohoto triku se momentálně z technických důvodů netrestá, i když jej pravidla nepovolují. Pokud se stanovisko týmu změní, budete o to samozřejmě informováni. Přesto nikomu nedoporučuji uvedený způsob používat, protože pokud by opravdu došlo ke změně postoje, nelze se pak vymlouvat na to, že "já ještě nečetl novinku/patchlog".
  • "Za použití tohoto triku se momentálně z technických důvodů netrestá" - technické důvody = nemožnost zjištění (?)
  • "Pokud se stanovisko týmu změní, budete o to samozřejmě informováni" - zde bych prosila vysvětlení jaké stanovisko tým vlastně má, z toho co jsem vyčetla jsem si vzala tohle : Tento trik jest úpravou herního klienta, který je proti pravidlům, ale z technických důvodů (jak jsem již psala, má domněnka je nemožnost zjištění) se momentálně netrestá, avšak záleží na GM, který daný případ bude řešit a ten se rozhodne o verdiktu.
  • "Přesto nikomu nedoporučuji uvedený způsob používat, protože pokud by opravdu došlo ke změně postoje, nelze se pak vymlouvat na to, že "já ještě nečetl novinku/patchlog" - Zde bych opět prosila, aby se tým zcela jasně vyjádřil a to : "ANO TENTO TRIK POVOLUJEME" či "NE VYUŽITÍ TOHOTO TRIKU JE TRESTNÉ", ale né jak nyní, že je to sice trestné, ale povolené, avšak uvidíme v budoucnu..
Tímto se nijak nesnažím zbrojit proti [GA]Scriptovi a ani proti týmu, pouze se snažím zjistit jak to tedy vlastně je, za odpovědi na mé otázky bych byla ráda, sama mám se swampem menší problémy a tak by se to mohlo takto vyřešit, ale dokud nebudu znát přesnou odpověď, swamp zůstává tabu.

Dále bych se chtěla vyjádřit k hráči Cepino, nevím proč jste se tak rozvášnili a důrazně kritizujete JEHO názor, sám mi poradil, vidím, že se snažím přispívat v mnoha příspěvcích a vždy napíše své postřehy a nápady, či jen poradí, tím se ho nezastávám, ale to ani vás, nejsem na ničí straně. Přesto mám na Cepina jednu otázku :
No já si ale myslím, že to zvýhodnění je a to velké. Jak to, že to není zvýhodnění, když díky této úpravě klienta hráč vydělá o x set milionů v yangách více, oproti hráčům co si klienta neupraví?
Co říkáte na případ (samozřejmě čistě teoreticky), že by tato možnost (například v nastavení launcheru) přibyla? :think:

S pozdravem
Mytologie

Akemos
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 100 poděkování
Dostal poděkování: 142 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akemos » pát 26. úno 2016 20:52:20

Co říkáte na případ (samozřejmě čistě teoreticky), že by tato možnost (například v nastavení launcheru) přibyla? :think:
Tak to teda ne!Mám herní pc a ted by neměl lagy nikdo a nebylo by místo ve swampu!A hlavně by vydělali stejně jako já :!: :lol:

Samořejmě že možnost vypnutí efektů bych v lauchneru uvítal :D je mi jedno kdo kolik vydělá.A pokud to někomu pomůže(jako že těch lidí je dost)tak jsem pro.

budaso20
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 95 poděkování
Dostal poděkování: 40 poděkování

Příspěvek od budaso20 » sob 27. úno 2016 9:50:52

Zdravím Všechny
Tuto "úpravu" jsem si vyzkoušel, abych si udělal objetivní obrázek o tom proč se tu dohadujem a pro mě osobně je to samo o sobě trestem.
Bez diabolose, moby se objevují odnikud, kolikrát ani drop nevidim, natož buffa, třeba jsem udělal něco špatně, ale mě to absolutně nevyhovuje, raději o pár milionů yangů méně než si tímto způsobem kazit hru která mě baví.
Pokud se tým rozhodne provézt úpravu na odstranění efektů přímo v nastavení, budiž, bude to super, ale tato podoba mě osobně neoslovuje, ať už jde o porušování pravidel či nikoli

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « ned 11:52 am »
Mionix píše: @Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info :-)
@ Bisky « sob 9:44 pm »
@ Mionix « sob 7:05 pm »
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@ Mionix « sob 7:03 pm »
@Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
@ Suko201 « sob 4:29 pm »
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky
@ TomasFoxx « sob 3:58 pm »
@Tomori,  neni zac, mohlo by tu padnout echo až budou fungovat? diky
@ Tomori « sob 3:39 pm »
TomasFoxx píše: prej vám nefungujou tikety
Dobrý den, děkujeme za upozornění, danou situaci již prověřujeme.
@ TomasFoxx « sob 3:23 pm »
prej vám nefungujou tikety
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.

Who is chatting

offline Mionix 
offline TomasFoxx