My investovali do hry tisíce minut svého volného času a něčeho dosáhli. Vidět 150lvl v plné výbavě je dost velká motivace začít hrát, pokud máš trpělivost a odhodlání, pokud ne, tato hra neni pro Tebe

![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
no upřímně doufám, že nic takového v plánu neníceddy píše:Nevím, moc nerozumím tomu, proč to všichni vidíte jako ztrátu časuje to hra, hra slouží k zábavě, všechen čas který jste do toho dali, předpokládám že jste se bavili, stejně to jednou přestanete hrát a né že ne, takže mi chcete říct že pak to budete považovat za ztrátu času?
Taky jsem jednou byl jeden z těch, co tam stávali na námku lvl 120+, full sety na pvp/pvm, jenže pro mě zábava nespočívá v tom mít všechno na P, hotové bio atd., ale obzvlášť u MMORPG her je základem komunikace, společné hraní, soutěžení a to tady teď ty malé levely nemají, aspoň mi to tak příjdea když jsem si tak pročítal fórum tak mnozí z vás už taky neví nudou co by, projekt 40/95 například.. ale samozřejmě chápu vaše názory na to že je to totální bull****, ono to tak víceméně je, já nejsem toho názoru že server by se měl resetnout, má původní otázka pouze byla, jestli je někdy něco takového v plánu