Anderson píše:... ked som videl ako niektorí archeri z jinno len stoja na spawne a strielajú do ostatných okolo, bolo mi zle....
Arminius píše:... ze mozes utocit z vlastneho spawnu by som zrusil. A aj prapory

...
MostEVILEK píše:Utočení ze spawnu je problém celou ekuru...
trochu si rýpnem aj ja: príde mi to ako by pri obliehaní hradu v stredoveku začalo pár sto pešiakov a jazdcov revať na tých pár ľudí čo stoja na hradbách a zasypávajú ich šípmi, lejú na nich vriacu smolu že nech sú chlapi, vyjdú s lukmi pred hradby a postavia sa im v rovnom boji, že ich spôsob boja nie je fér a podobne.
nikto vám nebráni trochu sa vzdialiť od respawnu, dostrel luku nie je až taký veľký, lučišníci a šamani budú musieť ísť za vami ak budú chcieť bojovať. len potom by asi bol väčší problém odchytávať slabých hráčov hneď po vybehnutí z respawnu, alebo bufky, čo pri bufovaní niekoho kto beží z respawnu omylom vybehnú za ním v bufovacej výbave. ale to asi je "fér" a povolené.
k vyžieraniu: v poslednej vojne som minimálne dva killy vyžral ja, keď som dával kúzla do ľudí čo vbehli do chumľu a dorazil som niekoho iného. ale zase sa mi stalo aj to, že som bral vysoké čísla ľuďom čo zanedbali obranu proti šípom vo výbave a potom dobehol niekto kto mi terč dorazil a získal body ktoré som už videl v svojich štatistikách. takže neriešim (ale vy ak chcete sa nad tým rozčuľujte, máme /vraj/ demokraciu)