Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Proč jste dokonale zničili expení a vydělávání ve swampu s vyšším levelem ? Nemohli jste udělat novou knihu misí ? Stejně nové úkoly skoro nikdo dělat nebude .... já v levelu 135 dostal z 45 expertek pouhé 2 úkoly z bažin
Co mají teď dělat lidé... co na expertkách expí a vydělávají, když jste jim tuto možnost tak znemožnili !
Tohle je opravdu špatný nápad !
Tak to jsi měl jenom smůlu hochu,já chtěl misi z HG koupil jsem 40 expertek,asi 20 bylo swamp,10 jiných,9z entu a 1 z HG,takžče si nestěžuj byla to jen nahoda.
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Já mám spíš naopak pocit,že vychází mnohem líp než před tím,jestli to nebude i lvlem jakým je otevíráš na 150lvlu vychází většinou jen HG,swamp a krajina 4 živlů.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.