Ahoj, chtěl bych zase oživit starý téma o který mají všichni zájem
Co GA dokázali udělat se serverem je neskutečný a myslím že nějaký PVP ,,park" pro menší levli by pro ně nebyl problém..
Vždyť by to nemuselo být tak složitý jako válka říší, mohl by se zatím udělat aspoň nějaký pvp místo který by fungovalo na podobným formátu jak normální války říší. Taky jestli by nebylo na místě získávání CB malými levlami, udělal bych jenom válku o zisk nějakého pokladu (třeba šperkovnice) a viditelnou hodnost pro vítěze..
Myslím že by to všichni ocenily a hlavně by se mohlo zas normálně využít k čemu hra byla stvořená i pro menší levli. Jen pro představu, udělal jsem si ,,luxusní" pvp válečníka 70 level - to znamená odolnost proti zbraním cca 40% téměř vše, odolnost na všechny chary: 40% a jeden 50%, útok proti lidem 50%, cca všechny chary - utok 40%, magie obrana 50%..
Nevím jestli to berete jako luxusní, ale já ano, jde to vidět i v soubojích a taky jaká je to zábava zabít 100 levl i víc.. Jenom že, problém je takoví, že proti dračí výzbroji nevydržím ani jednu ránu a to samí i s útokem proti nim. Jak ten systém běží teď, by mě mělo přinutit si udělat 145 levl a na něj výbavu za xxx milionů a nebudu mít biologa a plno dalších věcí co trvají roky.. level a výbava ,,roky"..
Prostě se nedá hrát proti větším levlům a postavy pvp pod 95 levl téměř neexistují, jen samí dropove..Taky neexistuje žádný pvp místo pro menší levli.
Proto vás žádám aby jste zkusily se nad tím zamyslet, odpověď bych chtěl od Saggiho nebo víš.. Děkuji předem za odpověď a popřemýšlení aby se to tu zas oživilo i pro hráče co nehrají roky v kuse.