Zahrádka - možnost změny zasazené bylinky
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
- Luca90
- Lv. 12
- Dal poděkování: 173 poděkování
- Dostal poděkování: 479 poděkování
Zahrádka - možnost změny zasazené bylinky
Ahojte,
dovolím si navrhnout "vymoženost" ohledně zahrádky. A to je - dám příklad (napadá mě jich mnohem víc, ale dám jen jeden) :
Hráč se omylem překlikne a místo barevné (modrá, zelená, fialová, červená, bílá) bylinky použije obyčejnou (sam-zi, kaki, houba tue, šeřík) tudíž než aby šel třeba večer spát, musí čekat hodinu než tu obyčejnou sklidí, aby mohl zasadit tu kterou chtěl což je barevná bylinka na 4 hodiny.
Můj návrh je ten, že pokud "špatně" zasadí, tak třeba dvojklikem může změnit svou volbu a na teamu nebo hlasování by se rozhodlo, zda o ty bylinky, které zasadil příjde nebo se mu zpět vrátí do inventáře.
Díky za hlasy,
Luca90
dovolím si navrhnout "vymoženost" ohledně zahrádky. A to je - dám příklad (napadá mě jich mnohem víc, ale dám jen jeden) :
Hráč se omylem překlikne a místo barevné (modrá, zelená, fialová, červená, bílá) bylinky použije obyčejnou (sam-zi, kaki, houba tue, šeřík) tudíž než aby šel třeba večer spát, musí čekat hodinu než tu obyčejnou sklidí, aby mohl zasadit tu kterou chtěl což je barevná bylinka na 4 hodiny.
Můj návrh je ten, že pokud "špatně" zasadí, tak třeba dvojklikem může změnit svou volbu a na teamu nebo hlasování by se rozhodlo, zda o ty bylinky, které zasadil příjde nebo se mu zpět vrátí do inventáře.
Díky za hlasy,
Luca90

- Malchus
- Lv.21
- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 381 poděkování
Re: Zahrádka
U návrhu by muselo asi být ošetřeno, aby nešly zrušit bylinky ze semínka. Protože by se dalo sázení/rušení opakovat tak dlouho, dokud by se nepovedlo zasadit orchidej.

- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Tak vzhledem k tomu že orchidej dnes seženeš za nějakych 700k ks,a semínko cca za 500k ks,ano vím že orchidejí je potřeba 5,ale jaké je % že,ti padne zrovna orchidej? Takže by to z 95% vyšlo dráž,než samétné orchideje.Tzn s původním navrhem souhlasím,ale to co napsal Malchius,už je zbytečné.
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

- Malchus
- Lv.21
- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 381 poděkování
Já jsem to napsal špatně. Ten problém by byl, kdyby to vracelo bylinky i semínka. Mohl bych si nastavit co chci pěstovat, bez nějakého postihu. A mohl bych si nastavit i orchideje. Zanikl by ten princip, že ze semínka vyroste náhodná bylina. Kdyby to sazeničky nevracelo, asi by to bylo v pořádku. Ale co třeba na pozicích za CB a hnojivo ? Vracet CB a hnojivo nebo ne ?
Proti návrhu nic nemám, jen upozorňuji, že to není až tak jednoduché jak se první pohled zdá.
Proti návrhu nic nemám, jen upozorňuji, že to není až tak jednoduché jak se první pohled zdá.

- Eldik
- Lv.20
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Zcela zbytečné, " překlik " je chyba člověka z nepozornosti. Za chyby se bohužel musí platit. Když se dřív někdo " překlikl " se začarkem na natočenou věc, taky se nehledala možnost, jak vzít ten krok zpět. Opět, chyba člověka.
Když se budete cítit úplně zbyteční, vzpomeňte si na kámen magie.
- tyranka
- Lv.26
- Dal poděkování: 262 poděkování
- Dostal poděkování: 254 poděkování
Já bych tu změnu povolila jen na horních 5 políček kde se dají pěstovat barevné kytky, jinak zajímavá připomínka.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Eldik píše:Zcela zbytečné, " překlik " je chyba člověka z nepozornosti. Za chyby se bohužel musí platit. Když se dřív někdo " překlikl " se začarkem na natočenou věc, taky se nehledala možnost, jak vzít ten krok zpět. Opět, chyba člověka.
Ano,překlik je chyba člověka,ale Tým tuto chybu eliminoval tím že se vždycky předmět zeptá jestli má být protočen. Takže v podstatě by to samé stačilo udělat u kytiček.
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

- Junkie
- Lv. 11
- Dal poděkování: 76 poděkování
- Dostal poděkování: 69 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě zcela zbytečné
Co člověk chce zasadit to si zasadí když se překlikne je to hold jeho mínus za nepozornost 

- neznam
- Lv.14
- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Upřímně řečeno to by se dalo říci např. o ukolu na koně, s VIP je 100% uznání, bez VIP když nevyjde smůla.. a také to ve hře jeJunkie píše:Podle mě zcela zbytečnéCo člověk chce zasadit to si zasadí když se překlikne je to hold jeho mínus za nepozornost

Naopak si myslím že je to dobrý nápad, překlikávání ve spěchu je u mě skoro na denní pořádku takže by jsem takovou možnost uvítal

Byl by jsem stejného názoru u semínka jako Malchy, u semene je stejně náhodné co tam padne takže to nikoho nemusí trápit a vyhnulo by se proklikávání k orchidejím

Za mě ano

- Luca90
- Lv. 12
- Dal poděkování: 173 poděkování
- Dostal poděkování: 479 poděkování
Právě proto jsem tam napsala jen jeden příklad, i když mě jich napadlo více. Pokud si někdo z Vás všiml, tak většinu návrhů si team musel upravit tak, aby se nedal zneužít, proto jsem zde nepsala a ani jsem neuvažovala nad tím, jak by se to dalo využít ve "špatný" prospěch hráče.
Nepozornost je zde ošéfována z mnoha stran např. přetočení bonusů, tak proč i takové málo, jako je špatné zasazení bylinky, neošéfovat a tím pádem pomoct hráčům, kteří hold nemají takové štěstí a omylem (např.při zaseknutí hry) použijí CB, které při sázení nepoužívají? Zdůrazňuji, že to je další z mnoha příkladů, který mě napadl.
Také jsem zmiňovala to, že navrácení bylin popř. semínek rozhodne team, protože jen na jejich uvážení záleží. A jestli myslíte, že jen díky využívání sázení orchideí a takových podobných podvodů tohle není dobrej návrh, tak ho upravte a hoďte do komentů a věřte, že i na vaší úpravě se najde aspoň jedna skulinka, která by se dala využít/zneužít.
Jde mi hold o tak málo jako je přesazení bylinek.
Nepozornost je zde ošéfována z mnoha stran např. přetočení bonusů, tak proč i takové málo, jako je špatné zasazení bylinky, neošéfovat a tím pádem pomoct hráčům, kteří hold nemají takové štěstí a omylem (např.při zaseknutí hry) použijí CB, které při sázení nepoužívají? Zdůrazňuji, že to je další z mnoha příkladů, který mě napadl.
Také jsem zmiňovala to, že navrácení bylin popř. semínek rozhodne team, protože jen na jejich uvážení záleží. A jestli myslíte, že jen díky využívání sázení orchideí a takových podobných podvodů tohle není dobrej návrh, tak ho upravte a hoďte do komentů a věřte, že i na vaší úpravě se najde aspoň jedna skulinka, která by se dala využít/zneužít.
Jde mi hold o tak málo jako je přesazení bylinek.

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Tomori « ned 9:00 pm »

@
breberak1234 « ned 8:53 pm »

@
asdis « ned 3:39 pm »

@
Marph « ned 2:30 pm »

@
Tomori « ned 2:06 pm »

@
asdis « ned 2:00 pm »