Příspěvek
od ovechkin » ned 01. kvě 2016 22:53:25
filipaser píše:Na čem všem závisí množství vykopané rudy?
Mam zručku P
těžba P
Krump +8
....řekl bych, že těžba P , kolik+krumpáče, a momentální bonus pro říši na vykopání rudy. Ale pokud se to týče Eventu a pak odměny od Uriela. Já úkol momentálně plním....až splním...rád sdělím. Vím, že asi 2 roky sice již tento event byl, ale neúčastnil jsem se jej z nedostatku času. Neboť u toho nesedím na zadku od nevidím do nevidím...(jsou totiž i jiné věci mimo pc)...to bych se asi mohl začít nudit a začít měnit postavy jako ponožky,ať mám nějakou tvorbu, nebo do všeho, co se kde šustne hned tlachat svůj bohužel.. ne vždy adekvátní názor, abych se zabavil tím, jak pak jiní oponují... když někdo řekne černé, tak já bílé..jen aby bylo po mém...a něco se jaksi dělo.. Pane filipasere naštěstí nejsem takový trumpeta, jaký mne teď náhodou napadl, že bych mohl být...takže pokud se povede splnit úkol, tak se dozvíš i zbytek ..kolik jsem nakopal

Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.