Mám několik postav s nimiž dropuji krev, kterou následně prodávám, což je velká část mích příjmů, nedávno mi někdo ukradl 18 krví, předvčerejškem 4 a dneska 2.
Jednou to byl ninja v zamaskování, jinak většinou tam někdo přispechal s unicornem v tu dobu se mi to kouslo na sekundu, během té sekundy se dotyčný dostal ke mě a vzal mi krev, následně se mi nezapomněl vysmát, že proč by mí ji neukradl, když to systém dovolí...

To je skvělý, učím se na maturitu u toho dropuju krev a borec mi ukradne 18 krví, to se mi ještě vysměje a napíše, že můžu poděkovat systému. V podstatě mě okrade o cca 270kk +čas na dropování krví.
Tudíž moje otázka zní, proč krev nejde stackovat? Nějaký zásádní důvod, vím že jde stackovat, myslím ale to když jí dropuji, proč nejdou házet do sebe, ale musím jí vyhodit. Ani nemluvím o tom, že není to tak dávno co mi ji dotyčný tady z fóra vzal, já pak tady napsal, že místo kradení krví ať si jde krást oplatky do obchodu a dostal jsem týdenní ban.
Nemyslím to zle, jen prostě dneska už mi došla trpělivost a chtěl jsem se zeptat, proč nejdou stackovat?