[Vyhlášení] Blahopřání

Zkuste štěstí v nějaké soutěži, možná se na vás usměje štěstěna. Nebo nějakou sami uspořádejte!
Probíhající soutěže:
Avery
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 483 poděkování
Dostal poděkování: 729 poděkování

[Vyhlášení] Blahopřání

Příspěvek od Avery » čtv 02. čer 2016 11:52:19

Blahopřání
Popřejte serveru k šestým narozeninám a vyhrajte skvělé ceny! Tentokrát Vás nebudeme limitovat a necháme vše čistě na Vaší kreativitě. Ať už tedy sepíšete nějakou báseň, vytvoříte screen ze hry, natočíte nám video nebo třeba uděláte fotku, budete zařazeni do soutěže. Stačí své blahopřání prezentovat v tomto vláknu. Veškeré příspěvky zaslané do 5. června budou prohlédnuty odbornou porotou, která bude následně hlasovat a v řádech několika dnů přinese výsledky.

Odměny
1. místoObrázek + 300 SD + VIP na fóru (14 dní) + losovaná odměna*
2. místoObrázek + 200 SD + VIP na fóru (14 dní) + losovaná odměna*
3. místoObrázek + 100 SD + VIP na fóru (14 dní) + losovaná odměna*
ÚčastObrázek + drobná odměna
[center]Pro zjištění konkrétního tipu prémia najeďte kurzorem na jeho ikonu.[/center]
*Losovanou odměnu si vybírají umístění soutěžící z předem připraveného seznamu dvaceti předmětů zvolením čísla v rozmezí od 1 do 20, přičemž ke každému číslu je přidělen právě jeden předmět a čísla se tak nesmí opakovat. Seznam včetně předem připraveného rozlosovaní je umístěn ve formátu pdf zde https://uloz.to/xKnEjXJN/losovane-odmen ... i-2016-pdf. Heslo od souboru bude zveřejněno po vyhlášení všech soutěží, na které se tato forma odměny vztahuje.
:arrow: Aktuální seznam dostupných čísel sledujte v Novinkách fóra.

Dodatek: Jen aby nedošlo k nedorozumění - losovaná odměna se vztahuje pouze na první tři místa, jak je zmíněno v tabulce. Chcete-li si vybrat dříve, pak samozřejmě můžete, usnadníme si pak případné předávání odměn, nicméně může dojít ke kolizi s jinými soutěžemi, které budou vyhlášeny dříve, jelikož se tato odměna vztahuje i na jiné avizované soutěže - viz Novinky na fóru. Není tedy podmínkou jej psát nyní. Děkujeme za všechna přání.
Budeme se těšit na Vaše blahopřání!

Davisss
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Re: [PROBÍHÁ] Blahopřání

Příspěvek od Davisss » čtv 02. čer 2016 19:33:38

Číslo 17 :)) :chunjo: :chunjo: :chunjo:
Už je to tu zase, event jako prase!
Ekura slaví šest let a na to - hošku vem jed.
Tuší někdo co má dělat? Je čas opilce hledat.
Opilec prý něco tuší, ale alkohol mu mozek ruší.
Tak pověz opilče, co se děje? hmm hmm bez piva to nejde?
Dobrý kousek říká, takže už víš, že jsou to písmena?
Pár jich padne, složíš slovo, jéé hlava dutá a dál vím ho*no.
I tak díky opilče, snad ti něco neselže.
A tak bloudím, hledám vše,když tu A se ukáže.
Velké díky ekuře, vždycky ráda pomůže.
Na konec však slušno říci,že gm jsou ti pracující.
A proto jim jsme v duchu vděční, že ekura pořád pěkně běží.

Blahopřeji. Talent moc nemám, ale snad se i snaha počítá :D
Takže všem členům týmu děkuji za spoustu odvedené práce a přeji i všem ostatním, aby se jim svátek ekury zapsal do paměti.
Naposledy upravil(a) Davisss dne čtv 02. čer 2016 19:42:59, celkem upraveno 1 x.

JohnDoe
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 186 poděkování
Dostal poděkování: 516 poděkování

Příspěvek od JohnDoe » čtv 02. čer 2016 19:40:24

zkusíme číslo 7
připojené video je nejlepší gratulací co jsem během svého života zaznamenal - snad bude dost dobré i pro ekuru :)
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin

OrangEE
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 41 poděkování
Dostal poděkování: 56 poděkování

Příspěvek od OrangEE » čtv 02. čer 2016 20:10:34

Číšlo 5.
Keďže moja kreativita je nulová, tak sem hodím aspoň nejaké oslávenecké? video :-)

Nippousek
Lv.23
Lv.23
Dostal poděkování: 150 poděkování

Příspěvek od Nippousek » čtv 02. čer 2016 20:38:13

Tak se přidám i já :)

Je tomu již 6 let, co započal, tento herní svět.
Pro mnohé víc než reálný svět, já chtěl bych svůj volný čas vrátit zpět.
Ale to je teď vedlejší, snad má báseň vás ukonejší.
Hraji zde již řadu roků, ve hře udělal jsem mnoho kroků.
V momentech bídy či momentech štěstí, Ekura jako jediná, nedala mi pěstí.
Ve věži věci rupali, my na chvíli hrát přestali.
Avšak věrně se vrátili, a dostali medaili.
Medaili za věrnost, já už nechci hrát - PROSÍM - DOST!
Avšak závislost přestat mi nechce dát, já už hraji, jen tak akorát.
A už jsem do toho spadl zase, Blbej, hnusnej - tlustej jako prase.
Proto mohu napsat už jen pár řádků, abych se umístil mezi TOP 5 kandidátků.
Kanditátků na výhru, jenž bych si přál, a Ekuru zase s chutí hrál.
Já vyberu si číslo 9, ať nevyfoukne mi ho žádný medvěd.
Ekuro, Ekuro, ty jeden starý brachu, ať tě ani nenapadne, skončit někde v prachu.
Proto jen to nejlepší ti mohu přát, ať na tobě dalších 6 let můžeme hrát!
Ekura nás baví již dlouho, proto poslouchej, slouho.
Tuto báseň vykřič v dál, nechtěj, abych ti život vzal.
Celému týmu Ekury - Vše nejlepší, z Moravy :)
Definitivní konec, aktivní pouze na fórku !

Lepenka
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od Lepenka » čtv 02. čer 2016 20:39:38

Bellinna
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 133 poděkování

Příspěvek od Bellinna » čtv 02. čer 2016 20:59:00

Gratuluji k výročí a přeji, ať se Vám všem v tom virtuálním světě daří.
Obrázek

Wolfikk
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Wolfikk » čtv 02. čer 2016 23:11:16

Cislo 1
Přílohy
vyroci.jpg

filipaser
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 11 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od filipaser » pát 03. čer 2016 11:15:09

Je tomu už 6 let,
co přišli jste na tento svět.
Každého to strašně baví,
hlavně když se dobře baví.
Pokaždé když mám špatný den
jdu si zahrát metin jen.
Je tu parta bezvadná
sranda je tu ohromná.

číslo 19

tyranka
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 262 poděkování
Dostal poděkování: 254 poděkování

Příspěvek od tyranka » pát 03. čer 2016 11:42:49

:chunjo: Číslo 13. :chunjo:
Oznamuje kalendář a ten není žádný lhář,
uplynulo už šest let, co spatřil jsi tento svět.
Do dalších Ti přejeme hodně hodné hráče, klidnou mysl.

Přijmi od nás skromný dar – k narozeninám veršů pár.
Je v nich také trochu snad,
pro Tvé zdraví cenných rad.

Do dalších let ať Ti září,
jenom úsměv na Tvé tváři.

Nakonec zde nová svíčka, ta je jen pro Tebe,
ať Ti svítí tato svíce, sto roků a ještě více.

To jsou naše skromná přání,
k hraní i pro zasmání,
ať Tě těší všichni hráči, žij tu s námi ještě sto let.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
Obrázek fixi RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázek150Full2xPP2xPG3+

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ D3rmott « pát 7:23 pm »
D3rmott
@ Mionix « pát 7:09 pm »
Na testovací válku prosím chviličku vydržte. GA pracuje na nápravě. A omlouváme se za zdržení.
@ ChunjoKing « pát 11:24 am »
@Mionix,  veľa premýšľania, ale pre istotu tak spravím. Ďakujem za odpoveď:)
@ Mionix « pát 10:58 am »
@ChunjoKing,  ozdobte je nyní a máte po starostech.
@ 07lukasek071 « pát 10:27 am »
silouette
@ ChunjoKing « pát 9:35 am »
daju sa dorty ozdobit aj po evente, prosim vas?
@ Suko201 « čtv 9:40 pm »
A mohli by to udělat třeba jako premka. Že bys mohl mít ten offline stánek na měsíc za třeba 200-300sd, vedení by vydělalo a lidi by byli spokojeni, že prodali pvm či pvp po roce :D
@ Suko201 « čtv 9:38 pm »
Pokud chcete offline stánky, tak na to jít lépe než finančně přes elektriku, například, že v offline stáncích nebude spotřebak, ale jen pvm a pvp hadry, či eliky max. To si myslím, že by šlo.
@ Suko201 « čtv 9:36 pm »
ChunjoKing píše:
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
jo moje chyba, já myslel grafiku, nečekal sem, že zbytek bere kolem 40-50w dalších. Každopádně nové grafiky 40tky ti berou jen kolem 100w a to jsou 8gb, co zvládají full HD :-) takže nemusí to brát tolik, pokud nemáš 90tky verzi, tam už je to jiná, ale reálně ruku na srdce. Na ekuře takovou grafiku má tak 10% lidi, možná ani to ne. Takže ikdyby mu to bralo mnohem víc než mě, třebas 300,tak určitě měsíčně nedá za elektriku víc jak litr a co je litr v dnešní době? Za mě furt levná částka za elektriku.
@ ChunjoKing « čtv 9:14 pm »
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
@ Suko201 « čtv 8:22 pm »
ChunjoKing píše: @Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
nevím no, moje grafika žere víc než 40tky od nvidie a to asi o 1/3, takže nesmysl co píšeš dle mě :D
@ ChunjoKing « čtv 7:47 pm »
@Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
@ Cassper17 « čtv 7:05 pm »
Proism date men medailon na samnaku Tingra dekuji
@ Tomori « čtv 6:43 pm »
libast píše: někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
Dobrý den, PVP zóna kolem piňat je. Včera se to kontrolovalo skrze námitku jednoho hráče :hello:
@ Suko201 « čtv 6:40 pm »
@ libast « čtv 6:39 pm »
někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
@ Suko201 « čtv 6:37 pm »
vedení už několkrát řeklo, že offline stánky nechce kvůli ekonomice, takže bohužel.
@ Relly « čtv 6:03 pm »
@jsemlamka33, Problém technický to určitě není. Ale ekonomicky, to už ano. Například co se spotřebáků týče, to by šlo rapidně dolů atp. Osobně třeba offline stánky tu vůbec nechci.
@ Grout « čtv 5:43 pm »
Jako ty ceny energií, to je hnus, pak si člověk fakt rozmýšlí jestli má ten stánek dělat nebo počká až stánku bude mít 10, aby se mu to "vyplatilo" :D
@ jsemlamka33 « čtv 5:38 pm »
Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
@ SELDA « čtv 5:34 pm »
Malé války
@ Revus « čtv 5:21 pm »
čus, nevíte o někom kdo kupuje chitin?
@ Fogru « čtv 5:20 pm »
jogurd007 píše: Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
Uni
@ jogurd007 « čtv 5:16 pm »
Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
A budou ve statistikách na webu ukazány i záznamy, kolik těch asistů padlo?
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
Chtěl bych ocenit přidání možnosti získat CB za asistkill. Hodněkrát se i mě stalo, že sem dal za nechutnost a zbylo klidně 2k a neměl sem nic, takže super. To abych si zase koupil pvp :-)
@ LazyMole « čtv 1:42 pm »
nechcete dát prosím nějakej nerf těm ledovým golemům v arénce..? :D se skupinou jsme vyčistili každou vlnu pomalu do 10-15s ale na golemech nedostatek dmg... :D celkem masakr co oni snesou
@ Makarov « čtv 1:17 pm »
Jako myslím, že to "oživí" velké války ...... :-)
@ Vydesenej « čtv 12:50 pm »
To bych asi taky tvrdil kdybych byl v týmu :D až čas ukáže
@ Narsi « čtv 12:37 pm »
Zdravím. Střední války rušit nebudeme. Máme velký zájem na tom, aby se tyto dvě kategorie nadále rozvíjely ke spokojenosti hráčů. Čeká nás teď pár kroků, jak toho docílit a budeme rádi, když se do vývoje zapojí pvp komunita.
@ Vydesenej « čtv 12:29 pm »
Otázka je jestli vůbec má smysl dělat něco do střední. Když by se stalo že do velké nebudou chodit lidi tak někdo zabrečí a zruší se i střední :D :D aby jsme ty lidi prostě přinutili za každou cenu
@ suja97 « čtv 12:28 pm »
Až na to zrušení malé války pro mě jako rekreačního hráče po dlouhé době dobrý a smysluplný update. (y)
@ suja97 « čtv 12:27 pm »
Grout píše: tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
Amen. Chudák Fogru musel dělat 12 generací aby ve střední dával aspoň 200cb a ted mu to zruší :(
@ suja97 « čtv 12:26 pm »
Makarov píše:
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
však si s tím mužou chodit do velké, Saggi stejně psal že je zajímá jen velká válka a střední a malou dělali jen jako ,,přípravku,,
@ Grout « čtv 12:15 pm »
tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
@ Vydesenej « čtv 12:14 pm »
Rozhodli jsme se zrušit malé války, protože jsou dlouhodobě mimo zájem :D tak doufám že se zruší i velké, když jsou dalo by se říct také už dlouhodobě mimo zájem
@ Makarov « čtv 12:07 pm »
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
@ Grout « čtv 12:00 pm »
Makarov píše: chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
naprostý souhlas!
@ Makarov « čtv 10:36 am »
chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
@ Cassper17 « čtv 10:08 am »
Tingra 15
@ ChunjoKing « čtv 6:13 am »
@Revus,  mne tiež kamarát hovoril, že jeho známemu padla v ľadovej zemi. Alebo som počul aj to, že niekomu padla v 2. meste
@ Uncut69 « stř 11:33 pm »
mě padla wifi na ox je možný že dostanu amulet do IS skladu? děkují.
@ Revus « stř 10:42 pm »
Jsem dostal info že ta jedna co má padat v ohnivce dokonce padla i jinde
@ noxforko « stř 10:41 pm »
ahoj, nebyla by možnost udělat ještě poslední OX v sobotu? když probíhá event až do noci ze 6. 7. ?
@ Revus « stř 10:10 pm »
Nekdo treba dostane i za min slov. treba za 30 :D I kdyz to asi ne. ale u kazdyho to je prej jinak. Nahodně.
@ Revus « stř 10:08 pm »
Jeden je z ohnivky, druhy OX, treti forum, 4 bud dort ( už nejde péct) nebo stránky knih, nebo zničení 30 pinat, nebo poskladaní slov 45-60 ( každý to má jinak). a myslím že team přidal i nějaký další možnosti. kdo ví
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
respektive vim ze jde jeste z ohnivky a jeden za stranky.. ale ten ctvrty?
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
Ahoj. mam cast amuletu za ox .. daji se nejak ziskat jeste ty zbyle tri?
@ Relly « stř 9:53 pm »
@Azi123,   Na stránkách ekury...herní účet - support. Taky jdu toho Taymena nahlásit. Si dovolil moc.
@ diver « stř 9:46 pm »
@silouette,  Bylo pár dnů zpět řečeno, že hráč musí dojít k 20. otázce, aby dostal amulet
@ Cassper17 « stř 9:40 pm »
Tingra 15
@ silouette « stř 9:38 pm »
Dobrý den, byl jsem na OX - odpověděl jsem sice špatně ale amulet jsem nedostal. Říkali jste, že je potřeba se zúčastnit. Dostanu amulet? Díky za info
@ Azi123 « stř 9:36 pm »
Ahoj, prosím, kde se píše ticket? děkuju :)
@ beautyy « stř 8:49 pm »
Jinno
@ Uncut69 « stř 8:19 pm »
Ahoj chci se zeptat zda půjde udělat černá puma i po skončení eventu ?
@ Revus « stř 4:31 pm »
Dík
@ Tomori « stř 4:28 pm »
Revus píše: Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
Dobrý den, hráč musí mít minimálně lvl 50
@ Revus « stř 4:24 pm »
Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
@ Tomori « stř 1:44 pm »
Dobrý den, bylo předáno dalších 30 dílků amuletu. :hello:

Who is chatting