Když jsme připravovali tuto soutěž, nenapadlo by nás, že již při druhém odkrytém dílku zde nezazní jiný tip než přitažlivka (a že by se dalších potenciálních možností, kde se vyskytuje hradba, našlo dost). S lítostí jsem tedy povinna ukončit soutěž, jelikož již dávno máme vítěze

Hledaným místem byla vstupní brána v Zemi přitažlivosti. Níže přiložen odkrytý celý soutežní screen. Pro případné budoucí soutěže jen uvedu na správnou míru - směrodatná je pro nás přibližná poloha, aby z ní bylo jasné, že víte, kde přibližně byl soutěžní screen pořízen. Skutečně nebazírujeme na přesných souřadnicích.
Spoiler:

Je mi tedy ctí vyhlásit jako vítěze historicky prvních Ekura puzzlí - uživatele fóra vystupujícího pod jménem Zachary. Blahopřejeme! 
Zachary se může těšit na odměny ve formě:

Vítěz ať prosím napíše pmku [BA]Avery se jménem postavy, na kterou chce obdržet odměnu. Zároveň tam uvede číslo v rozmezí 1 - 20 pro slosovanou odměnu a vybere si, který balíček z možných odměn chce. Taktéž doporučujeme, aby si ve skladu udělal místo na rybičky

Všem účastníkům byla taktéž na fóru dána hodnost za účast v konkrétní soutěži na oslavu výročí Ekury. Pokud již někdo ze soutěžících má jinou účastnickou hodnost a zároveň se účastní i další soutěže, může si vybrat, které hodnosti dává přednost. Stačí dát vědet pmkou mně nebo Avery.
Doufáme, že jste si i přes krátkou dobu trvání soutěž užili. Za případné zpětné reakce budeme rádi (ať víme, zda tuto formu soutěže máme někdy zopakovat a nebo raději vymyslet novou).
Všem soutěžícím děkujeme, odměny rozdáme a nezbývá než se prozatím rozloučit - na přečtenou (třeba při další soutěži
).
Všem soutěžícím děkujeme, odměny rozdáme a nezbývá než se prozatím rozloučit - na přečtenou (třeba při další soutěži