Příspěvek
od Cepino » pát 17. čer 2016 10:06:43
K přepadům - nečiním to, co nechci aby činili mně ostatní. Opravdu mi nepřijde hrdinské a hodné bojovníka zabíjet AFK postavy na seřadišti. Několik válek jsme čekali, jestli vy přijdete k nám. Nikdy se tak nestalo. Včera jste se po 10 metrech sami opět vraceli k vlastnímu respawnu. Bojovalo vás 22, zatímco nás 14 a červených jen 13. Ono se složitěji bojuje, když půlku doby války běháme my a červení po prázdné mapě k vám. Vykládat vaší slabost a zbabělost jako taktiku, to je opravdu úsměvné. Pobavil jsi. My jsme si zvykli, víme že od vás čekat férový boj nemůžeme, tak holt bojujeme s vašimi podmínkami. A ty vaše zruška? Zvykl jsem si a je mi to úplně jedno, více jak půlku války jsem s obláčkem a nějak to nevnímá, bufovat se chodím teprve až umřu, nechodím do válek honit tituly nebo CB, chodím se tam bavit. Dle hodnoty K/D si můžu s tebou podat ruce, rozdáme za válku CB stejně, ale získáme více než sami umřeme. A použil jsem ve válce vše dostupné, jak útok, tak obranu a i jsem se snažil léčit, tak netuším o čem tu vykládáš? Ale stejně tě nepřesvědčím, jsi hodně podobný Evilovi, ten také neustále mele své, tak si piš co chceš.
PS: nezapomenu na hlášku v Cidonii, musím tady zabíjet ty PvMkaře, dohánějí mě v CB a já chci být král.
A pokud tě točí, že se někdo ozve, tak nezačínej první rýpat do druhých.
Zeusku, pořád mi něčím nevyhrožuj, dospělého chlapa nevystrašíš. Budeš se asi divit, zase si vedle jak ten Evil, ale houby nepoužívám. Vůbec netuším, co tím dalším příspěvkem jsi chtěl říci. Jaká healerka, jaké celkové CB body, jaké wp, jaké houby, co to žvaníš? Já o něčem takovém psal? Ty jsi mimo. Začneš sám rýt do druhých a pak se tu vztekáš?
PS2: omlouvám se modré říši za můj útok, ale kdyby se tu nezačalo rýt do jiných, slušně odpovědělo věcně tazateli, tak tu žádná takováto diskuse nemusela být.
Naposledy upravil(a)
Cepino dne ned 19. čer 2016 22:40:04, celkem upraveno 6 x.
 | Cepino19731 | Renegat |  |  |  |  |  |  |
---|
WP sura |  | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |