Dá se zjistit oficiální počet hrajících hráčů?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
CalidorM2
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 26 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Dá se zjistit oficiální počet hrajících hráčů?

Příspěvek od CalidorM2 » pát 01. črc 2016 9:13:24

Ahoj, chci se jen zeptat ohledně počtů hráčů na ekuře... Byl jsem mezi prvníma co to hráli úplně od začátku a hráčů dřív bylo tolik, že se na náměstí ,,nevešel" ani stánek.. všude plno i na různých CH, přestal jsem hrát po roce a půl, dnes jsem si stáhl znovu hru a nestačím se divit.. hráči tu žádný nejsou, jen hrstka samých přes 100 levlu kteří stojí na náměstí. Hra počítám že je asi už polomrtvá co ?

Jinak s Adminy soucítím a vím přesně co to způsobilo. Do doby kdy se dalo vydělávat maximálně kupování kamenů +6 bylo vše ok, jak se postupně začalo vše uvolňovat ke koupi za reálný peníze, tak to všechny začalo štvát i jako mě a skončil jsem stejně jako plno mých kámošů. Jen pro pochopení, na výbavu kterou jsem tvrdě střádal a šetřil rok a půl - se postupně dala koupit během jednoho dne. Styl hry se úplně změnil a server sindicate se stal dalším low privátem kde se dá koupit vše za peníze. Hlavní je že se dřív slibovalo, jak bude jen o trošku lehčí než originál metin2 a to samí s item shopy. Chápu že zadarmo by to nikdo nedělal, ale prosím o pravdivou odpověď - myslíte že teď když je víc toho na prodej, že jsou i větší výdělky? Řekl bych že míň je víc.

Nechci plácat blbosti, nevím jak to je teď je, ale myslím že stačí jen se podívat a na první pohled je situace zřejmá.. Jinak nic proti, ale škoda za zníčení luxusní hry.
LOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL JSEM MUŽ ÚTRAPY !!!!!

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 868 poděkování
Dostal poděkování: 1230 poděkování

Re: Dá se zjistit oficiální počet hrajících hráčů?

Příspěvek od Cepino » pát 01. črc 2016 10:57:28

1.) na náměstí se stánky již nestaví, zajdi se podívat na tržnici, ta je narvaná.
2.) za reálné peníze se zde koupit nic nedá, je to zakázané a tvrdě trestané. Jediné co můžeš, tak to je koupit SD a za ty si nakoupit věci v IS, BM nebo na HM, ale je tu hodně hráčů, kteří do hry nedali ani korunu a jsou na špičce a mají miliardy.
3.) Ekura je mnohem lehčí než ofik. Můžeš si kupovat prémka, ale nemusíš, vše lze získat ve hře hraním. Když umíš, tak se nemusíš soužit 2 roky, aby jsi něco měl, ale máš to za pár týdnů.
4.) Co kdo a čím zničil? :-)
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

devils636
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od devils636 » pát 01. črc 2016 11:26:49

Podle mě Ekura Upadá !! navíc se tu nic moc neděje... když se podiváte na offik tam tam jsou Petti ... a hraču je min o hodně to mi nikdo nevymluvý

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 343 poděkování
Dostal poděkování: 456 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » pát 01. črc 2016 11:33:20

devils636 píše:Podle mě Ekura Upadá !! navíc se tu nic moc neděje... když se podiváte na offik tam tam jsou Petti ... a hraču je min o hodně to mi nikdo nevymluvý
Nic neděje?Podívej se do včerejšího seznamu změn a soudit kolik tu hraje lidí podle toho kolik stojí lidí na námku no se nedivím že se ti zdá,že se tu nic neděje jestli stojíš jen na námku a koukáš po postavách,ono to chce vyrazit dropovat by ses divil kolik hráčů pak někde na mapě potkáš např.cidonie si tam zajdi tam je živo:D
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

MegaSuraS
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 46 poděkování
Dostal poděkování: 46 poděkování

Příspěvek od MegaSuraS » pát 01. črc 2016 13:03:06

Ekura upadá? Ekura upadla rok - 2 zpátky.. K majiteli tématu, počet hráčů je asi to, když si proběhneš pyu ch1, spočítáš si postavy a vydělíš 3 a zjistíš počet aktivních hráčů :D (víc jak 100 jich aktivních není - a to jsem ještě přidal).. A ano, bohužel, aby jsi něco dokázal od začátku (top pvm na serveru) tak minimálně 2 roky aby jsi dodělal zručnost, bio, herb a karmu s průměrným odevzdáváním .. Nejlepší časy byly ty, kdy v pyu se vraždili 90tky co neměli ani Pčka, a ještě lepší časy byly ty, kdy se expilo do 100 na dracích :D

E: příspěvek nademnou:
ne, opravdu to nežije, zajeď do metinlandu ch1 a spočítej mi ty dropery.. 2 ? 4 ? To není moc živé .. Kde jsou hráči, co se vraždili na začátku metinlandu? Nic, nikde nic..

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2801 poděkování
Dostal poděkování: 1163 poděkování

Příspěvek od Chyu » pát 01. črc 2016 13:09:56

MegaSuraS píše:Kde jsou hráči, co se vraždili na začátku metinlandu?
Dostali možnost za zabíjení PvM dostat CB, tak jsou v Cido. :)
Prostě jen vývoj kupředu, nic se nemůže držet věčně.

JohnDoe
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 186 poděkování
Dostal poděkování: 516 poděkování

Příspěvek od JohnDoe » pát 01. črc 2016 13:25:08

to musí být v Cidonii slušně narváno :)
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin

Itako
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 447 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Itako » pát 01. črc 2016 13:42:32

A nielen tam :) celkom slušne naplnený je aj kerindor, o swampe ani nehovorím :D entarián si ešte dosť ľudí nemôže dovoliť zničiť ale aj tam narazíš na dosť hráčov hlavne 140+ :) ako ja tento server hrám od úplného začiatku (prvá registrácia deň po spustení) a poviem ti že server stále napreduje a to dokonca k lepšiemu :) si zober že také lokácie ako swamp, kerindor, haegeron, entarián, dračí sluj etc. to tu existuje len zásluhou Saggiho a Scripta, ktorí sa snažia hru rozvinúť a priniesť stále niečo nové (viz. včerajší update). Ako mňa táto hra nikdy neprestane baviť a môžem len ľutovať že som mal od tejto hry asi 2 dlhšie pauzy (prvá rok a pol, druhá rok) :) vieš nie vždy sa všetkým zavďačíš a nie všetci majú také skúsenosti že by to premenili na bohatstvo a miliardy a tak to radšej vzdajú pri prvom náznaku zlyhania :)
ObrázekTheItakoObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
102k+ min
Jinno
131
6xP
Hotovo
P
M4
17
P
30
Návrhy:Zrychlené prodávaní,Remake questu "Odplata bažin",Nové úlohy pre knihy misí
Návody:Zoznam PvM výhod,Tabuľkový podpis,Rybaření a vše kolem něj

"Nečakaj na perfektnú chvíľu, sprav každú chvíľu perfektnou" :fight:

CalidorM2
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 26 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od CalidorM2 » pát 01. črc 2016 14:17:15

Jen ještě pro info, chtěl bych vědět jak na tom jsem. Kolik jste utratily do hry real peníze? Já jsem začal poprví kupovat v roce 2013 a to pouze 2 měsíce, kdy jsem nasázel do hry kolem deseti tisíc. Potom jsem měl vše a přestalo mě to bavit, tak jsem věci rozdal a přestal hrát. Jak jste na tom vy?

EDIT:. JEŠTĚ DOPLNĚNÍ, SPLETL JSEM SE S TÍM ROKEM 2013 - TO BYL DRUHÝ ÚČET, měl jsem první učet založený 2 dny po spuštění - jménem carapage a tam jsem taky nakoupil cca za 6 tisíc.. pak jsem po roce a půl přestal hrát a věci rozdal. Po půl roce jsem si vytvořil právě nade mnou zmíněný účet CalidorM2 a byl jsem ůplně bez věcí, tak jsem vše nakoupil během dvou měsíců a následně zase přestal hrát a vše rozdal :D Teď to asi udělám zase JESTLI MĚ TO CHYTNE :d
LOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL JSEM MUŽ ÚTRAPY !!!!!

chose04
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 23 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Příspěvek od chose04 » pát 01. črc 2016 14:25:18

já sem nevložil ani 1 kč :D
Obrázek

Odpovědět