Opravdu to bude jen o náhodě a štěstí, ale jedu dál třeba za miliardu knížek to bude na P .

Tak to ti závidím, se soustředkem (používám vždy) mi lv 1 vyšlo na 7. pokus, lv 2 na 4. pokus a na lv 3 zatím 16 pokusů neúspěšně. Kdyby padaly víc příručky nevadilo by mi to, ale na malých dropících mi nepadaj vůbec a pokud mi padaj, tak na ezo s lv 120 5-7 knih za jeden swamp (2 hod. 40 minut). Takže je to běh na velmi dlouhou traťChyumgo píše:Osobně nemám se čtením příruček nějaký výraznější problém, zatím mi kromě jednoho pokusu všechno vyšlo do osmé příručky.
O knihách se nemá cenu zmiňovat, ty vycházejí libově.![]()
Tak si říkám, jestli ti co úspěšně přečtou až na dvacátý pokus, jestli používají soustředěné čtení. Ono totiž neplatí, že účinek soustřeďka po použití je 100% šance na úspěch. Ono pouze 2,5x zvyšuje šanci na přečtení dané knihy. Tedy silně doporučuji soustřeďko používat i přes řadu neúspěchů.
Soustředko používám vždy. Zatím čteno 12 příruček a 1 kniha, vše vlastnoručně nadropováno. Ani jedna nevyšla, stále čtu na stejné postavě. Netuším, kde je zakopaný pes. Pochopil bych, kdyby se četlo na všech postavách podobně, ale aby jeden přečetl 7 z 8 a druhý ani jednu ze 30 to mi moc do hlavy nejde. Nový úkol musí také bavit a pokud xy hodin strávím nudným dropováním, abych pak nepřečetl, tak netuším jak dlouho ještě vydržím s nervy. Chápu, že se nový úkol nemůže udělat snadný, aby to hráči neměli hotové hned, ale rozdíly mezi hráči jsou rapidní. Tohle má snad horší úspěšnost čtení, jak knihy schopností na ofiku.Chyumgo píše:Osobně nemám se čtením příruček nějaký výraznější problém, zatím mi kromě jednoho pokusu všechno vyšlo do osmé příručky.
O knihách se nemá cenu zmiňovat, ty vycházejí libově.![]()
Tak si říkám, jestli ti co úspěšně přečtou až na dvacátý pokus, jestli používají soustředěné čtení. Ono totiž neplatí, že účinek soustřeďka po použití je 100% šance na úspěch. Ono pouze 2,5x zvyšuje šanci na přečtení dané knihy. Tedy silně doporučuji soustřeďko používat i přes řadu neúspěchů.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |