Dále jaký je rozdíl dropu například s úr. 35 a 57?

50 - nemrtvý, 55- ezo, 60- zviera, 65-70-75-80-85-90- nemrtvý, 95- dábel.Falathrim píše:Mě by zajímalo jaké bonusy platí na monstra napříč celým Metinlandem, mohl by mi to někdo prozradit?
Co vím, tak na meteory lvl 60 na ty monstra neplatí žádný bonus kromě příšer.OrangEE píše:50 - nemrtvý, 55- ezo, 60- zviera, 65-70-75-80-85-90- nemrtvý, 95- dábel.Falathrim píše:Mě by zajímalo jaké bonusy platí na monstra napříč celým Metinlandem, mohl by mi to někdo prozradit?
Rozdíl je asi že v 35 máš 5x tolko bordeluale máš tam o niečo viac yangov celkovo z príšer.
Falathrim píše:Rád bych udělal výbavu do celé ZP na úr. 35 - Tj. 9x průmka, RIB mám s průmkou 49 + 12 síla, 10 zvěř atd.. Buff 117%, chtěl bych DMG vytáhnout co nejvýš.
Ahoj trošku vidím malé problémy. Není problém s dobrým bufem a výbavou udělat 35 dropa a ten ti dá celou ZP včetně 90 meteorů i 95 na části. Spíše je problém v tom a to se děje třeba mně, že malý drop a i bez talíků má na menší meteory velký DMG a tím pádem potvory nestačí lézt a zbytek pomře s koncem meteoru. Tak že ve finále máš pomalu drop jen z meteoru a z monster ne a i yangů je málo. Ideální je prostě na každý level meteoru nějaký DMG, při kterém se to stihá vše rodit a umírat do konce meteoru, aby jsi měl maximální yangy a maximální drop z potvor.Falathrim píše:Ono mi ani nejde tak o ten drop, spíše o ten DMG.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |