GM-prosím pomoci

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
deather
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 4 poděkování

GM-prosím pomoci

Příspěvek od deather » stř 20. črc 2016 0:54:18

Zdravím, pokud GM na toto narazí, děkuji za odpověď. Mám menší problém se svojí postavou kterou jsem kdysi dal na Hero market a protože jsem v té době přestal hrát....což už je dost dlouho. Nemám šanci se přihlásit do hry a na email jsem již heslo zapomněl a nedostanu se na něj (***************) pokud je nějaká možnost se dostat zpět do hry a hrát, budu velice vděčný. (změna emailu,převod postavy, cokoliv) Předem díky za jakoukoliv odpověď od GM

Avery
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 471 poděkování
Dostal poděkování: 725 poděkování

Re: GM-prosím pomoci

Příspěvek od Avery » stř 20. črc 2016 1:03:35

Milý hráči,

obraťte se prosím na support hry, který je dostupný po přihlášení na libovolný účet zde - http://www.ekura.cz/herni_ucet/support. Někdo z týmu se na Váš problém podívá.

Opatrně s přihlašovacími údaji, není moudré je zde tak veřejně vystavovat, proto byly cenzurovány.

deather
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 4 poděkování

Re: GM-prosím pomoci

Příspěvek od deather » stř 20. črc 2016 1:05:24

Problém ovšem je, že z toho emailu nemohu poslat ticket, neboť se musí aktivovat přes email.

Edit: Nevadí, vzpomněl jsem si že mám ještě druhou postavu, pokusím se to napsat z ní. Díky, můžeš to nejspíš zavřít.

Edit: :lock: na žádost.
/Avery

Zamčeno