Je za tohle postih ?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Stormik
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 40 poděkování

Re: Je za tohle postih ?

Příspěvek od Stormik » čtv 21. črc 2016 9:15:37

Fúhá koukám kolik lidí si udělalo čas aby o mě něco pěkného napsalo :lol: Moje vyjádření k tomu je že je to bojová hra jsou tu 3 říše které mají proti sobě bojovat a nevím proč bych vám to nemohl stěžovat když jste z jiné říše navíc Wikings :D které 2xnemusím.(Z mojí říše bych to třeba neudělal nikomu i když tu pár lidi nemusím :D ) :jinno: :fight:

CalidorM2
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 26 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od CalidorM2 » čtv 21. črc 2016 11:40:09

Stormik píše:Fúhá koukám kolik lidí si udělalo čas aby o mě něco pěkného napsalo :lol: Moje vyjádření k tomu je že je to bojová hra jsou tu 3 říše které mají proti sobě bojovat a nevím proč bych vám to nemohl stěžovat když jste z jiné říše navíc Wikings :D které 2xnemusím.(Z mojí říše bych to třeba neudělal nikomu i když tu pár lidi nemusím :D ) :jinno: :fight:
Přesně, líp bych to nenapsal :D

Edit: Uděleno varování za spam.
/Avery
LOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL JSEM MUŽ ÚTRAPY !!!!!

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » čtv 21. črc 2016 13:28:49

Stormik píše:Fúhá koukám kolik lidí si udělalo čas aby o mě něco pěkného napsalo :lol: Moje vyjádření k tomu je že je to bojová hra jsou tu 3 říše které mají proti sobě bojovat a nevím proč bych vám to nemohl stěžovat když jste z jiné říše navíc Wikings :D které 2xnemusím.(Z mojí říše bych to třeba neudělal nikomu i když tu pár lidi nemusím :D ) :jinno: :fight:
Myslím,že u tebe nejde o nějaké stěžování hry je to spíše o nedostatku výchovy jen rád škodíš a jak již v úterní válce váš cech pocítil naštvanost Wikingů-tobě se to vyhnulo protože jsi raději nebyl tak tě můžu ujistit,že v tom budem pokračovat hold bude se oplácet stejnou mincí i když já na nějaké znepříjemňování hry nejsem u tebe a tvých známých udělám z radostí ve hře vyjímku.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

ovechkin
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 91 poděkování

Příspěvek od ovechkin » čtv 21. črc 2016 13:37:14

To se ví, že máme málo času a spoustu jiné duchaplnější práce, než řešit tady nějakého záškodníka. ALE :!: nespravedlnost a příkoří je třeba potírat. :fight:
Bojová hra je jedna věc,ale jako odůvodnění nefér činů - se nebere... každá věc má "dvě strany mince" a vždy je chléb o dvou kůrkách.
Pro pochopení - Jde to udělat i férově.

Je mi jedno zda je někdo červený, modrý, žlutý. Jedna se celou dobu v tomto tématu o férové jednání..vždy se dá dohodnout..

...takto přijít hodit třaskavinu - to je jen pro ostudu. Ale co už, když nemá někdo přátelé, co by mu pomohli s úkolem, tak jde uboze parazitovat na teamové práci party hráčů a navíc si tak pohonit své nízké ego tím, že ještě i tzv. ztížil hru nepříteli. :D
...docela mne zaráží ta nenávist k jiné říši a ještě víc k jmenovanému cechu. Obecně se ví, že je to cech z dlouholetou tradicí, fér jednáním a pro lumpy v něm není místo. :up:
Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.

Stormik
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 40 poděkování

Příspěvek od Stormik » čtv 21. črc 2016 16:59:58

rudlaninja píše:Myslím,že u tebe nejde o nějaké stěžování hry je to spíše o nedostatku výchovy jen rád škodíš a jak již v úterní válce váš cech pocítil naštvanost Wikingů-tobě se to vyhnulo protože jsi raději nebyl tak tě můžu ujistit,že v tom budem pokračovat hold bude se oplácet stejnou mincí i když já na nějaké znepříjemňování hry nejsem u tebe a tvých známých udělám z radostí ve hře vyjímku.
To že má někdo něco jiného na práci než tu strávit celé dny jak vy :D neznamená že se válce radši vyhýbá :heart: A to že tě rodiče řezali a ty z toho máš komplexe neznamená že já mám nedostatek výchovy :lol: :lol: (Dobře si pamatuji to vaše oplácení v cidonii bylo vás tam na mě 7 a zabili jste mě 1x já si dal trvání a padal jeden Wiking za druhým :D )

Edit: Uděleno varování za urážky.
/Torque

Edit: Taktéž uděleno varování uživateli Gilmak za nevhodné poděkování.
c62f8059f19f13ec7665bf88a7e879f4.png
c62f8059f19f13ec7665bf88a7e879f4.png (2.02 KiB) Zobrazeno 1686 x
/Torque[/color]

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » čtv 21. črc 2016 17:57:16

Stormik píše:
rudlaninja píše:Myslím,že u tebe nejde o nějaké stěžování hry je to spíše o nedostatku výchovy jen rád škodíš a jak již v úterní válce váš cech pocítil naštvanost Wikingů-tobě se to vyhnulo protože jsi raději nebyl tak tě můžu ujistit,že v tom budem pokračovat hold bude se oplácet stejnou mincí i když já na nějaké znepříjemňování hry nejsem u tebe a tvých známých udělám z radostí ve hře vyjímku.
To že má někdo něco jiného na práci než tu strávit celé dny jak vy :D neznamená že se válce radši vyhýbá :heart: A to že tě rodiče řezali a ty z toho máš komplexe neznamená že já mám nedostatek výchovy :lol: :lol: (Dobře si pamatuji to vaše oplácení v cidonii bylo vás tam na mě 7 a zabili jste mě 1x já si dal trvání a padal jeden Wiking za druhým :D )
Spíš mi to přijde,že na práci nemáš ty nic,když máš čas běhat po Entarianu a otravovat jiné hráče,kteří si najdou chvíli čas na to jít si tam zadropovat.O tom,že by v cido padal díky tobě jeden Wiking za druhým nic nevím,jediné co ti je v cido vidět jsou záda když zdrháš na koni,ale to sem nepatří tady se jedná o to,že je to hra a každá hra se má hrát férově,což v tvém případě neplatí ty nevíš co to slovo zřejmě znamená a jelikož nemám tolik času trávit u pc jako ty,tak na tvoje připomínky nebudu již reagovat raděj se budu věnovat lidem v cechu to bude rozhodně lépe strávený čas měj se a přeji ať se k tobě v téhle hře chová každý stejně jako ty se chováš k jiným.A mimochodem komlex vypadá že máš z řezání pravděpodobně ty proto se tak chováš.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

stripes66
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od stripes66 » pát 22. črc 2016 0:56:19

rudlaninja píše:
Myslím,že u tebe nejde o nějaké stěžování hry je to spíše o nedostatku výchovy jen rád škodíš a jak již v úterní válce váš cech pocítil naštvanost Wikingů-tobě se to vyhnulo protože jsi raději nebyl tak tě můžu ujistit,že v tom budem pokračovat hold bude se oplácet stejnou mincí i když já na nějaké znepříjemňování hry nejsem u tebe a tvých známých udělám z radostí ve hře vyjímku.
Hurá konečně to někdo pochopil jak se má oplacet. Jen místo psaní to sem to udělat rovnou. Stává se to vícero lidem skoro každý den jen to každý ne rozebírá jako kdyby to byl konec světa. Mohl bych sem dávat příkladů na tři strany, stačí si to pamatovat a jednou určitě bude možnost oplatit to stejnou mincí.

Mithra
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 99 poděkování
Dostal poděkování: 1047 poděkování

Příspěvek od Mithra » pát 22. črc 2016 11:01:59

Za ničení meteorů pomocí třaskavin žádný postih nehrozí. Za osobní útoky a napadání zde na fóru již ano. Téma zamykám a přerozdělení odměn ponechávám na uvážení moderátorů fóra.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix