Čekal sem až se ozvešStormik píše:(Napíšu to jednoduše) a má to 12 řádkůMoCKeR píše:Napíšem to jednoducho.. Niekto si robí 110lv do war aby nemusel utrácať miliardy na dračí veci a pod. a dosiahne lepší úrovne ako niekto kto si poctivo na dračie veci vyrobil a hraje v tom rolu len LvL ..Tak si niekto proste príde do Cidonie a ty Cbčka ktoré si vo war kvôli lvlu neurobí doženie na PvM .. Do cido 110Lvl nechodí..Proč? Pretože to sú len stroje na CBčka nie na niaké boje pvpTo znamená že do cido sa Lv110 boja íst lebo tam nemajú vyžrať čo a aj keď niečo vyžerú v cido na PvMku tak ak príde niekto kto má aspon dračie veci +7 tak 110 utečie lebo 1v1 taký lvl nemá šancu už len preto že je to 100 a 1 v počtu ZB ak teda ten stroj 110 nemá niaké útoky ale to potom stačí jedno dialkové a tiež padá. Za moje hraní v Cidonii som si tam lvl 110 všimol ..možno to napočítam na jednej ruke .. Bohužial 110 robia cb kvôli lvlu vo war tak lidi s dračíma vecma = velkýma lvlama si to chodia vynahrazovať do Cidonie . Nevidim v tom nič zlé. Pokiaľ ale hráč s dračíma vecma napr.+9 je vo war na 1. míste a potom pride ešte do cido zabíjať PvM .. ANO .. To je ubohosť.. Ale pokiaľ sa neumiestni niekde aspoň v Top 10 tak proste chodia do cido zabíjať PvM
alebo do war ani nechodia a čakajú len na PvMka v Cido lebo ich to baví
JA som do cido chodil len na PvP boje nikdy som PvM nezabil bol som tolerantný ale keď som mal možnosť vyskúšať si PvM v cido tak som za týžden prišiel asi o 200 CB lebo si na mne farmilo pár ľudí CBčka .. Zdravím pána Zeusáka jeho Pani Underku taky lásku Storma a tu postavu co vlastne ani jeho postava neni Junkii
Od tej doby keď vidím že je tam PvM a nepoznám ho anb mám náladu tak ho proste jedu zabít. ( NENI TO ČASTO ) ..A to hlavne modrou ríši pretože za moje týždenne PvM v cido ma ani raz žiaden červený hráč nezabil
![]()
![]()

Edit: Uděleno varování za spam.
/Avery