Jak už vám všem jistě došlo z názvu tématu,šlo by o to, že by za každé zabití ve válce říší, obdržela postava určitý počet expů. Na teamu už by bylo vybalancování těchto expů, myslím, že kdyby např za každé zabití bylo např 0,1% , nehledě na lvl postavy, tak by to systému určitě nijak neuškodilo, a zároveň si myslím, že by to do války přilákalo více hráčů. Vím, že zde bude hodně protinávrhů, jak pvp s pvm nemá co dělat, ale myslím, že se najde určitě více lidí, kteří by měli za své pvp i nějakou,jakterak malou, odměnu i v tomhle směru. Pište jakékoli připomínky,kritiky,zlepšení
Expení za zabití ve válce
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- pikasek
- Lv.20

- Dal poděkování: 67 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Expení za zabití ve válce
Zdravím, napadla mě taková věc, kdyby se to zalíbilo, a team schválil, že by to bylo uskutečnitelné, hodil bych téma i s anketou do návrhů,nyní již k samotnému nápadu.
Jak už vám všem jistě došlo z názvu tématu,šlo by o to, že by za každé zabití ve válce říší, obdržela postava určitý počet expů. Na teamu už by bylo vybalancování těchto expů, myslím, že kdyby např za každé zabití bylo např 0,1% , nehledě na lvl postavy, tak by to systému určitě nijak neuškodilo, a zároveň si myslím, že by to do války přilákalo více hráčů. Vím, že zde bude hodně protinávrhů, jak pvp s pvm nemá co dělat, ale myslím, že se najde určitě více lidí, kteří by měli za své pvp i nějakou,jakterak malou, odměnu i v tomhle směru. Pište jakékoli připomínky,kritiky,zlepšení

- Akemos
- Lv.21

- Dal poděkování: 93 poděkování
- Dostal poděkování: 134 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Expení za zabití ve válce
A při umrtí ztráta BZK...nakonec by tam plno hráčů o více přišlo než dostalo.Na expení je tu map dost a narovinu myslíš že nějaka 95 pujde zabijet do války aby dostal 0,1% což má na meteorech 90lvl mnohem rychleji?
- Spartaa16
- Lv.25

- Dal poděkování: 208 poděkování
- Dostal poděkování: 194 poděkování
to je zbytečnej návrh, protože expu jetu až až
do 100vky máš bosse,90sátky
pak bažinky,lovečáky, cido a od 120 hg, kterej taky expí až až
zajímalo by mě, jakej na tom vidíš užitek? to už by na lidi zapůsobilo víc dostávat žold za zabití než expy
do 100vky máš bosse,90sátky
pak bažinky,lovečáky, cido a od 120 hg, kterej taky expí až až
zajímalo by mě, jakej na tom vidíš užitek? to už by na lidi zapůsobilo víc dostávat žold za zabití než expy
P1P097 ©
Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí.
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.
Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí.
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.
- Junkie
- Lv. 11

- Dal poděkování: 63 poděkování
- Dostal poděkování: 51 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já bych spíše realizoval event kterej pořádal tuším GM Hyperius který tak natáhl do války i 100 lidí
Proměň CB na yang přičemž se 1CB = 1 KK takhle by se třeba dnešní mrtvé války oživily.
Proměň CB na yang přičemž se 1CB = 1 KK takhle by se třeba dnešní mrtvé války oživily.
- MoCKeR
- Lv.19

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
tak tohle by se udelat mohlo aspon by se lidem vrátilo pár kk na kosti a eliky a vubec by to nemusel byt jen eventJunkie píše:Já bych spíše realizoval event kterej pořádal tuším GM Hyperius který tak natáhl do války i 100 lidí
-
rudlaninja
- Lv.27

- Dal poděkování: 343 poděkování
- Dostal poděkování: 456 poděkování
Jo to pamatuju to bylo super,takhle nám cbčka leží ladem.Junkie píše:Já bych spíše realizoval event kterej pořádal tuším GM Hyperius který tak natáhl do války i 100 lidí
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- Junkie
- Lv. 11

- Kontaktovat uživatele:
Zkusil sem to realizovat jak návrh tak uvidíme )rudlaninja píše:Jo to pamatuju to bylo super,takhle nám cbčka leží ladem.Junkie píše:Já bych spíše realizoval event kterej pořádal tuším GM Hyperius který tak natáhl do války i 100 lidí
- Martinator
- Lv.6

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Jsem zvědavej jestli by se to znova chytlo
... Zas by to ale zničilo cidonii ještě víc ... Pokud by se to vztahovalo na celkový CB a ne jen na ty co dostaneš z momentální války tak by lidi začli dropovat místo swampu, keri, metinu, atp. jenom ostatní hráče v cidonii 
Začal jsem odznova těšte se !!!
Cheok 
![]() | Cheok | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 10K+ min | Shinsoo | 6x P | lvl 108 | G1 | M5 | dokončuje |
- Junkie
- Lv. 11

- Kontaktovat uživatele:
Vztahovalo by se to pouze na valky říšíMartinator píše:Jsem zvědavej jestli by se to znova chytlo... Zas by to ale zničilo cidonii ještě víc ... Pokud by se to vztahovalo na celkový CB a ne jen na ty co dostaneš z momentální války tak by lidi začli dropovat místo swampu, keri, metinu, atp. jenom ostatní hráče v cidonii
- Martinator
- Lv.6

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Tak to by byl docela strategickej tah jak přilákat spoustu lidí do války no. To jsem jednoznačně PRO 
Začal jsem odznova těšte se !!!
Cheok 
![]() | Cheok | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 10K+ min | Shinsoo | 6x P | lvl 108 | G1 | M5 | dokončuje |