Možnost zastaveni poklesu věhlasu

Archív návrhů, které byly buď uzavřeny, nebo zrealizovány.
Zamčeno

ano x ne

Ano
41
59%
Ne
28
41%

Celkem hlasů: 69

Shinnok
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 24 poděkování

Možnost zastaveni poklesu věhlasu

Příspěvek od Shinnok » úte 31. pro 2013 22:44:44

Jak uz nazev napovida, jednalo by se o zastaveni klesani.
Proc? Protoze vetsina obcas nekam vyrazi na dovču nebo vylet kde si nezahrajou.
Timto navrhem bych chtel aby se ve hre objevil novy predmet:prsten věcné slávy

Fungoval by tak, ze ho nasadite na sebe a nebude se vam kazdy den odecitat vehlas. Trval by na dobu neurcitou. Dokud by byste nezacali delat akce u kterych se ziskava vehlas.
Proti zneuziti by se dal interval mezi prsteny 2 tydny.

Dekuji za vase pripominky a budu rad za vasi podporu.
Preji prijemne hrani.
Shinnok (135)

Chybí mi staré časy, kdy č. perla stála 500k a magičák 50kk.

kovardominik
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 392 poděkování
Dostal poděkování: 99 poděkování

Re: možnost zastaveni poklesu věhlasu

Příspěvek od kovardominik » pon 08. srp 2016 21:37:28

Pracovat dlouhou dobu na hodnosti, pak odjet třeba na pracovní cestu a po návratu nemít nic je škoda takže jsem pro návrh, ale muselo by to mít přísnější pravidla protože hodnosti z věhlasu poskytují určité výhody hlavně pro vyšší lv.
1) prsten věčné slávy by se prodával v IS.
2) Trvání prstenu by bylo omezené a od toho by se odvíjela i cena. Mohly by být třeba čtyři verze - týdenní (15 SD) desetidenní (20 SD)
dvacetidenní (30 SD) a měsíční (50 SD)
3) po nasazení prstenu by musel být do určitého limitu (viděl bych to tak na 2-6 hodin) účet odhlášen jinak prsten by zmizel. zabránilo by se tím tomu, aby si někdo dal prsten a několik dní měl zapnutý stánek a hodnost by mu zůstala. Při dalším přihlášení by prsten zmizel.
4) Po uplynutí časového limitu by nesměl být účet přihlášen po určitou dobu (u týdenní verze 3 dny, desetidenní 5 dní, dvacetidenní a měsíční 7 dní) v případě porušení by se vám zpětně odečetl věhlas. (Někdo by si mohl za 15 SD kupovat prsten každý den a hodnost by měl věčně a nemusel by proto nic udělat)

Myslím že zavedení prstenu by nikomu neuškodilo. Určitě by se našlo hodně lidí kteří by 20 SD za udržení hodnosti během dovolené rádi zaplatili. Vydělali by na tom nejen hráči ale i tým (každé SD se hodí) :)
Od začátku věrný shinsoo :shinsoo: Jsemsura9 (156)

Můžete mě zničit, ale nikdy mě nezlomíte !!! já půjdu pořád dál..... :fight:
Spoiler:
Jediný bojovník za Shinsoo v olympíjském víceboji (dělené 1. místo) :fight:
1. místo - 9x
2. místo - 7x
3. místo - 5x

Itako
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 447 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Itako » pon 08. srp 2016 22:52:47

Som jednoznačne za návrh a pravidlá ktoré napísal kovardominik :) určite by to veľa hráčov privítalo :)
ObrázekTheItakoObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
102k+ min
Jinno
131
6xP
Hotovo
P
M4
17
P
30
Návrhy:Zrychlené prodávaní,Remake questu "Odplata bažin",Nové úlohy pre knihy misí
Návody:Zoznam PvM výhod,Tabuľkový podpis,Rybaření a vše kolem něj

"Nečakaj na perfektnú chvíľu, sprav každú chvíľu perfektnou" :fight:

Compucion
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 105 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Příspěvek od Compucion » stř 10. srp 2016 6:29:31

Jsem též pro ano, ale pro ty přísnější pravidla od Dominika.

Janko.Tlcik
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 185 poděkování
Dostal poděkování: 147 poděkování

Příspěvek od Janko.Tlcik » úte 16. srp 2016 17:53:26

ahoj, o niečo jednoduchšia možnosť:

v prípade dovolenky, študijných alebo pracovných povinností môcť v nastaveniach účtov na ekura.cz aktivovať možnosť "zmraziť účet". možnosť by sa stala aktívnou po navolení v nastaveniach a aktivovaní cez mail. možnosť by ponechala vehlas na pôvodnej úrovni a zároveň zabránila prihlásiť sa do hry cez launcher.to by znížilo možnosť že pri neprítomnosti majiteľa účtu nejaký "kamarát" sa rozhodne vykradnúť mu výbavu.
opätovné prihlásenie do hry by bolo možné po odmrazení účtu na ekura.cz + aktivácii mailom + ochranná lehota 48 hodín. lehota preto aby sa znížila možnosť vykradnutia účtu + aby hráči možnosť deaktivácie zbytočne nezneužívali.

prípadne ponechávam na zvážení prevádzkovateľa hry či možnosť ponechá aj zamrazené premka čo sú aktívne na účtoch alebo by bežali ďalej.

podľa mňa by bolo vhodné aby možnosť deaktivácie účtu naraz deaktivovala všetky herné účty registrované na danom maile aby hráč nemusel postupne deaktivovať 10účtov + aby sa predišlo tomu že si hráč povie že na účte "x" teraz nemá náladu hrať a dvíhať/udržiavať vehlas tak ho deaktivuje, ale na "y" a "z" bude hrať ďalej.

príjemný deň

Zachary
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 136 poděkování
Dostal poděkování: 155 poděkování

Příspěvek od Zachary » úte 16. srp 2016 22:11:26

Přijde mi zbytečná možnost blokovat úbytek věhlasu na několik dní. Co vám za tu dobu ubude, dá se opět rychle dohnat. Zcela se mi nelíbí ani původní myšlenka prstenu věčné slávy a možnosti neodečítání věhlasu s přihlášenou postavou ve hře.
Věhlas je hodnost získávána aktivním hraním, pokud bych měl tento návrh podpořit, tak jen proto, aby opravdu sloužil těm lidem, kteří mají povinnosti nebo problémy, které jim brání se věnovat hře a udržovat si věhlas na nějaké hladince (dovolená, služební cesta, zdravotní stav,…). Nelíbí se mi, aby blokovat úbytek věhlasu mohli jednoduše i ti, kteří akorát v následujícím týdnu nemají chuť přihlašovat párkrát denně onu postavu u zahrádky nebo biologa (což je mimochodem i můj případ).
Takže co nejpřísnější pravidla, která zazněla v příspěvcích nade mnou, nutnost zmrazení veškerých účtů na e-mailu bych stanovil na nejméně 14 dní až neurčito - následné odmrazení by již bylo na hráči), s cenou bych šel vysoko nad 100 SD.

Mithra
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 99 poděkování
Dostal poděkování: 1047 poděkování

Příspěvek od Mithra » stř 17. srp 2016 0:09:50

Zdravím,
osobně chápu všechny ty důvody pro pozastavení ubývání věhlasu. Dovolená v zahraničí, dlouhodobý pobyt mimo civilizaci, nemoc a všechny ostatní relevantní důvody (důvod, že se mi nechce teď měsíc hrát Ekuru neberu jako relevantní).
Problém vidím v tom, že nemáme možnost ověřit, zda tomu tak skutečně je. Neumím si představit, jak nám hráči posílají potvrzení o nástupu dovolené, nebo neschopenku od lékaře.
Věhlas je skutečně pro aktivní postavy. Jako takový byl zamýšlen a mělo by to tak zůstat, aby to mělo nějaký smysl.
Proti návrhu u mě hovoří ještě ta skutečnost, že ztracený věhlas dokáží, ti skutečně aktivní, hráči na svých postavách získat během několika dní na plnou hodnotu i z nuly.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Borda91 
offline Mionix 
offline Russian