Nedavno jsem zacal rybarit a chytil par okounu, ktere jsem ugriloval. V popisu grilovaneho okouna je napsano "Odstrani negativni dusledky". Tak jsem se rozhodl to vyzkouset, sice nektere efekty odstranil, ale treba stun nebo zrusit kouzlo ne. Dle me logicke uvahy zrusit kouzlo nebo klasicky ci delsi stun pomoci vedeni neni nijak pozitivni a tudiz zapada do definice "negativni dusledek". Rekl jsem si, ze je to tam tak nejednoznacne popsane a nahlasil to na ticket, kde mi prisla odpoved, ze se nejedna o chybu. Tak jsem se rozhodl napsat navrh, ze by nebylo spatne okounum pridat, ze zrusi i zrusit kouzelo nebo stun (pripadne jen jedno z toho ci jen minutovy stun), vse jsem tam popsal, dal do spravne sekce, udelal anketu a cekal vice nez tyden na schvaleni. No a kdyz dnes koukam, co mi prislo, tak tezce nechapu co to je za nesmysl. Prvni vec ktere jsem se docela i zasmal je, ze jsem to napsal do spatne sekce a pritom je i v tom upozorneni napsano, ze je to navrh a ze je to ze sekce navrhy. A druha vec, ktera me docela zklamala je, ze nekdo z teamu napsal bez nejakeho konkretniho odovodneni (krome toho, ze ucinky povazuji za dostatecne), proc by to neslo realizovat nebo nejak narusilo hru, ze i kdyby vetsina komunity takovou zmenu chtela, tak to nezmeni.
Pisu to sem, protoze netusim kdo z clenu teamu to zamitl a tudiz mu nemohu napsat do soukrome zpravy.