Příspěvek
od cleo » stř 24. srp 2016 13:40:56
tEK23 píše:Je možné že když mám schopnost na 3 a k tomu koupené rybářské premium (což by mělo fungovat na větší šanci ulovit rekordní rybu, rychlejší zapisování bodů na prut) ale nefunguje. Chytám jako úplný začátečník kolikrát nevytahnu ani candáta.. Vytahnul jsem 10 ryb a ani bod. Proste zbytečně kupovat rybářské premium
K věci s požehnanym štěstím od stařenky, po přečtení soustředěno čtení, ze srandy jsem si lupl lektvar soustředění a proste ne a ne přečíst ani příručky ani knížky o rybaření, neřeknu 10 ale přečetl jsem jich minimálně 40, a to si myslím ze už je na tiket, při neúspěšném přečtení mi píše že to je napsané jakýmsi nesmyslným písmem a ze to jsou bláboly.. Nevím jestli to má něco společného s tím ze jsem 2 použil tinkturu říši, prosím neví si s tím někdo rady?
Jen pro představu - z 0 na M1 jsem přečetla celkem 173 příručet a knih (knih hodně málo v tom počtu - cca 20 max). Někdy mi vyjde druhá příručka, jindy až 29. Jinak k tomu jak tahat a za jak dlouho tu dala návod MissiPippi.
K dalším kritikům, když tě rybaření nebaví, nerybař. Prémko pomáhá k načítání bodů na prut hodně, dřív jsem např. za výlov dala max 2 body, nyní i 6-8 bodů. Je pravda, že s pergamenem rybaření jsem prut na +6 rupla, bez něj vyšel, takže dle mého osobního názoru zbytečně vyhozených 100 SD.
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)