Veci co me "stvou" na ekure

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Xardass
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Re: Veci co me stvou na ekure

Příspěvek od Xardass » čtv 25. srp 2016 18:59:59

S většinou souhlasím, zabíjení u skladu a kdekoliv jinde ke hře patří, je to přeci jen bojová hra a že je někdo větší lvl bych nehrotil, ona ta 150 tam nebude celý odpoledne zabíjet dropíky na ránu + změna ch taky pomůže i u toho skladu ;) .

Zmínil bych ještě bosse v zaniklé, kde dle mého názoru tým nezareagoval na dnešní ekonomickou situaci a stala se z ní pomalu mrtvá mapa. V dobách kdy jsem začínal já (téměř začátek serveru) bylo v zaniklé plno a naháněli jsme bosse po všech různých CH a sváděli bitky s jinými říšemi, bylo to dost možná i tím, že nešlo expit výše a postav kolem 95lvl bylo spoustu ;) , nicméně si myslím, že spolu s jeskyní vyhnanství a bossy v zaniklé by mohl být navýšen drop. Spoustu map je mrtvých, jen díky tomu, že nikdo nezareagoval na vývoj ekonomiky a hry jako celku. Chápu, že se žene vše dopředu a k vyšším cílům, ale ta cesta by měla být postupná a dejme tomu na každých 10ti lvlech nabízet slušné možnosti jak si vydělat.

Nechci to psát jako hate, spousta věcí tady funguje skvěle, ale tohle bych řekl, že je jedna z mála větších mezer či nedostatků z mého pohledu. To, že hra bude čím dál těžší hráči zjistí vcelku brzy, v bitkách o místo ve swampu, s výbavou do hg, kování dračích věcí, s výbavou do Entu, s pvp výbavou, kde dnešní průměr je na úrovni topky pár let zpět atd, ale uniká mi smysl, proč nemít možnosti vydělat si slušně na každém lvl? Ta propast od 60 do lvl 100 je opravdu velmi velká a podle mě zbytečná ;) .
Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl

reeenda
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 82 poděkování
Dostal poděkování: 39 poděkování

Příspěvek od reeenda » čtv 25. srp 2016 19:03:37

Tohle bych nějak 2x neřešila. Komu není rady tomu není pomoci. Neexpi - vydělej. Ne .... Chtějí velký lv , neznají mapy nemají věci. A můžeš to říkat jak chceš. Jak nemůže 45lv vědět kde najde lukostřelce...atd. Nemůže , chat a pm jsou plná - vyexpi - dej yang - dej věci. Už dávno jsem snahu někomu pomoct vzdala. Je to zbytečná ztráta času. Nejen pro mě , ale i pro případného hráče.
Není pravda, že kdysi bylo všechno lepší. Pravda je, že jsme byli mladší a měli jsme to všechno u p....e“

Existuje tisíce způsobů, jak zabít čas, ale žádný, jak ho vzkřísit.

Lenost je zvyk odpočívat dřív, než se člověk unaví

Mithra
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 99 poděkování
Dostal poděkování: 1047 poděkování

Příspěvek od Mithra » čtv 25. srp 2016 19:12:41

Celý problém ekonomiky je "přepálený" Swamp. Pokud tedy máme reagovat na ekonomiku, pak začneme tam :-)
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

Xardass
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Xardass » čtv 25. srp 2016 19:35:41

Nemyslím si, že snížením dropu ve swampu se nějak pomůže začínajícím hráčům a vyplní mezeru 60-100, ale třeba se pletu ;) .
Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl

reeenda
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 82 poděkování
Dostal poděkování: 39 poděkování

Příspěvek od reeenda » čtv 25. srp 2016 19:43:15

by Xardas:
Souhlasím s tebou . Už jen začít je na tomhle serveru docela těžké . Možná i proto ty žebrající pm :( Ale to možná tím že server běží dlouho. A je tu hodně full postav. Jak na ofiku, tak tady jsem začínala s novým servere. Nikdo neměl nic a všichni si museli na všechno vydělat vlastním úsilím . Jak se někdo odchýlil směrem nahoru, všichni táhli za ním , aby ho dohnali. Nějaké dej..... neexistovalo. Musel jsi postupně projít všemi mapami a vymlátit všechny durhy mobů. Těžko říct. Stejně ale asi záleží na hráči samotném co očekává a co sám chce hře obětovat......
Není pravda, že kdysi bylo všechno lepší. Pravda je, že jsme byli mladší a měli jsme to všechno u p....e“

Existuje tisíce způsobů, jak zabít čas, ale žádný, jak ho vzkřísit.

Lenost je zvyk odpočívat dřív, než se člověk unaví

Anderson
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 278 poděkování

Příspěvek od Anderson » čtv 25. srp 2016 19:53:33

Mithra píše:Celý problém ekonomiky je "přepálený" Swamp. Pokud tedy máme reagovat na ekonomiku, pak začneme tam :-)
Áno, to by bol veľmi rozumný krok ako odpudiť už aj tú hrstku hráčov ktorá tu je :up: :up: ako vážne reagovať na miesto, kde sa dá relatívne dobre zarobiť za rozumný čas, kde netreba až prehnane drahú výbavu to by bol hrubý krok dozadu podľa mňa, nechápem prečo by sa mala hladať chyba tam, kde chyba nie je a prehliadnuť úplne do očí bijúce nedostatky (ako bolo povedané, priepasť 60-100 kde sa nedá prakticky nič robiť)
Nechcem byť zlý ani nijako vyvolávať hádky, ale toto by bol fakt hlúpy krok, nejako hýbať so swampom, nie že by to ničomu nepomohlo, ba naopak ešte by to aj dokazilo, aspoň podľa môjho názoru a vravím minimálne za seba, že akonáhle by sa nejakým spôsobom znížil rapídne drop vo swampu, tak ja by som dal hre zbohom, pretože toto je (nie len) pre mňa jediná vyhovujúca mapa na zarábanie..
Prečo sa radšej nezamerať na mapy, ktoré skrátka sú zbytočné? (ako som už menoval ledovka, ohnivka atď) nie to je zbytočné že? radšej sa rýpať do máp, ktoré (relatívne) dobre fungujú :normal: :normal:
(Vopred sa ospravedlňujem, ak môj názor vyznie nejako agresívne, nie je to myslené v zlom, skôr mi ide o to presadiť, že hýbať so swampom by bol krok dozadu.. )
ende

lordwojta
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 108 poděkování

Příspěvek od lordwojta » čtv 25. srp 2016 19:57:45

no a proc ti takzvani novacci nesbiraj ten takzvanej bordel tech hracu co ho nechteji,tim si prijdou na slusny balik pro zacatek a vyresi to dost bodu v tomhle tematu,dalsi vec je ta ctvrtecni valka porad ctu stale dokola jak se bojuje jen u modrych a co jako mame delat?kdyz je zluta a cervena zazene az do domecku,co si budem rikat vzdy se jde po modrych a ono bojovat proti dvojnasobne presile neni buh vi co a vzdy je jednodussi branit nez utocit.cidonie je podle me absolutne dokonale vymyslena a cimdal vice se tam odehravaji vetsi a vetsi bitky jen ty kone jsou opruz ale patri k tomu proste,ja samozrejme jsem jen pro aby se tu zvysil zajem o novacky ale ne nadarmo se rika ze bez prace nejsou kolace,tim chci rict ze pokud budu cely svuj herni cas stat na meste a pozorovat lucernicky jak pekne sviti tak se tim nikdy nevyrovnam hracum co uz maj neco nadropovano,v dnesni dobe uz jsou na vsechno navody a neni problem je najit na forku hry a ridit se podle nich tim se podle me dost usnadnuje cesta k cemukoliv

Mithra
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 99 poděkování
Dostal poděkování: 1047 poděkování

Příspěvek od Mithra » čtv 25. srp 2016 20:08:16

Mithra píše:Celý problém ekonomiky je "přepálený" Swamp. Pokud tedy máme reagovat na ekonomiku, pak začneme tam :-)
Jsem si říkal, že nám ta okurková sezóna začala nějak brzo. Takže, když už tu tak bezvýznamně tlacháme, tak jsem se chtěl taky přidat. Neberte si to nijak vážně a už vůbec ne k srdci. Zítra odjíždím zregenerovat tělo, a doufám i mysl, tak si snad jednou za rok můžu nějakou tu hlášku navíc dovolit ;)

Klidně pokračujte dál. Seriózní vyjádření v tomto tématu nečekejte. Beru ho opravdu jen jako téma z nouze, aby bylo o čem žvanit.

GOOD LUCK a užijte si pár dní bez Mithry. :hello:
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

ondra852
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 218 poděkování

Příspěvek od ondra852 » čtv 25. srp 2016 21:00:23

Jsem rad, ze vetsina prispevku je tu skutecne k tematu a dost uzivatelu zde skutecne pise k tematu.

Co se tyce tech novacku, tak nekteri pisi, ze kdyz jsou lini jit na web, podivat se na tutorial na foru, zeptat se a tak dale, ale uvedomte si, ze kdyz oni netusi, ze tu jsou nejake extra mapy, kam se dostanou slozite pres cerveny les, kdyz netusi, ze je tu nejake herbareni, zrucnost a dalsi, tak se nebudou ptat a ani to nebudou hledat, takze treba na serveru skonci, protoze jim prijde, ze tu neni nic extra. Ty ukoly bych klidne vymyslel a sepsal, ale poslal bych je nekomu, kdo hraje "standartne", aby to dal do navrhy, protoze jsem si jist, ze navrh, ktery odeslu ja by byl jen tezko schvalen. Pripadne bych nastudoval co jde do tech ukolu jak zobrazit, abych nepsal neco co neni realizovatelne.

Dale k tomu, ze nekdo doexpi na 80 a skonci, tak ono to neni vetsinou o tom, ze by to tu bylo pomalejsi, nez jinde. Jde o to, ze ten clovek ma nejakou zbran treba od levelu 65 +8, brneni bez kamenu +6 a vybavu, kde maji obcas nejake prisery nebo hodnotu utoku, protoze na mensim levelu to v pohode staci a vse jde v klidu, tak od urcite faze to uz nejde v klidu, sice neco zabijou, ale drop z meteoru 80 - 90 je proste mnohem horsi, nez treba na meteorech 60 a to je potreba drazsi a lepsi vybava. Nejde o to, aby se hracum reklo, ze se maji zastavit na levelu 57, ale spis by bylo lepsi udelat neco, aby na levelech priblizne 80 - 100 se dalo vydelat alespon stejne jako na levelu 57 - 65 nebo spis logicky lepe. Stejne tak by nebylo spatne misto sekani meteoru lvl 90 expit v jeskyni, kdyz uz ta mapa tu je.

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Re: Veci co me "stvou" na ekure

Příspěvek od Spartaa16 » čtv 25. srp 2016 21:35:40

tak já tady navrhuju lepší drop pro malé levely a už se mi tu rýpe do mího swampu :D , radši už nic nebudu říkat :lol:
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod

Who is chatting

offline Mionix 
offline pikasek