Teleport do...

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 208 poděkování
Dostal poděkování: 194 poděkování

Teleport do...

Příspěvek od Spartaa16 » sob 27. srp 2016 21:08:17

Čaute, divím se, že mě to nenapadlo už dřív, ale když je za hodnost možnost teleportace přes teleportéra na konec sd2->abych se dostal ke krocení do sd3, proč není kvůli dropu krví u teleportéra možnost portnout se do opičího dungeonu až nakonec, kde je největší šance na dropnutí, nehledě na to, že tak polovina hráčů ani neví jak se tam dostat a akorát po dungeonu bloudí :) .

Já sem dřív rok aktivně měl 10 účtů na drop krve 2-3 denně, naštěstí většina byla obyč. 100+, které byly primárně furt na konci, ale sem tam sem musel přejíždět s pár postavama kvůli odevzdávání bia/karmy, sice už nedropuju krve, spíš jen sem tam skočím do dungu, ale stejně sem se chtěl zeptat, z jakého důvodu je možnost teleportace přes NPC na konec sd1, sd2, kde člověk jen jede a nemá jak zabloudit narozdíl od opičího dungu, kde nováčci snadno zabloudí :) , nehledě na to, že u NPC není ani port do dungu, ale musí se jít přes poušť->oázu, případně port před dung.

Předem říkám, že mi to nevadí, jen se ze zvědavosti ptám, proč tam ta možnost u NPC na konec dungu není? :)
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Script
Lv.33
Lv.33
Dal poděkování: 299 poděkování
Dostal poděkování: 1458 poděkování

Re: Teleport do...

Příspěvek od Script » ned 28. srp 2016 3:42:19

Zde je poměrně přesná odpověď na otázku proč.
Spartaa16 píše:narozdíl od opičího dungu, kde nováčci snadno zabloudí
Orientace v opičí jeskyni je zkrátka jedním ze základních předpokladů pro zisk krve.

Vzhledem k tomu, že šlo o otázku mířenou na tým, považuji toto téma za uzavřené.

:lock:
[GA]Script
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)

Zamčeno