potrebujem poradiť ako pokračovať

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Imbaffu
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

potrebujem poradiť ako pokračovať

Příspěvek od Imbaffu » pát 02. zář 2016 17:02:49

Ahojte :)
Potreboval by som poradiť ako ďalej pokračovať v hre, čo by sme mi odporučili.. :D

Konečne som si založil dropa level 43 dropujem yangy na metinoch pádu.. Drop už je celý vylepšený takže potrebujem poradiť kam mám ďalej investovať.

Mám ninju level 110 a buffa level 105..

Mal by som investovať najskôr do buffa aby mal 100% buff? momentálne má 94% s elíkom na INT

Ak by som nakúpil už poriadne veci na buffa tak stačí mi niečo nad 100%? Pýtam sa preto, že či nebudem v budúcnosti potrebovať viac ako napr. 108%

ďalej sa chcem spýtať prečo sa veľa hráčov zastavilo na lvl 132? :D je ich tu fakt veľa..

Ohľadom toho ninju.. budem vlastne ešte niekedy potrebovať dýky na exp? alebo už to bude iba stále meč/premena?

A ešte jedna vec.. :D dá sa s ninjom niekde zarobiť ak budem napr lvl 130?

Ja by som najradšej swamp preskočil pretože mne to príde ako strašne nudná mapa + lagy :D

ďakujem za odpovede

PS: ak ma ešte niečo napadne tak to sem pridám :D

Domisall
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 36 poděkování
Dostal poděkování: 289 poděkování

Re: potrebujem poradiť ako pokračovať

Příspěvek od Domisall » pát 02. zář 2016 17:16:22

Konečne som si založil dropa level 43 dropujem yangy na metinoch pádu.. Drop už je celý vylepšený takže potrebujem poradiť kam mám ďalej investovať.
investuj do niecoho z coho budes mat prachý

Mal by som investovať najskôr do buffa aby mal 100% buff? momentálne má 94% s elíkom na INT
otazka je ci ten buff potrebujes

Ak by som nakúpil už poriadne veci na buffa tak stačí mi niečo nad 100%? Pýtam sa preto, že či nebudem v budúcnosti potrebovať viac ako napr. 108%
otazka je ci ten buff potrebujes

ďalej sa chcem spýtať prečo sa veľa hráčov zastavilo na lvl 132? :D je ich tu fakt veľa..
dracie veci +7 ktore sa daju výrobit pomerne lacno

Ohľadom toho ninju.. budem vlastne ešte niekedy potrebovať dýky na exp? alebo už to bude iba stále meč/premena?
nebudeš

vsetko sa len treba prachý chcieť

Ja by som najradšej swamp preskočil pretože mne to príde ako strašne nudná mapa + lagy :D
nikto ti v tom nebrani

ďakujem za odpovede

Domisall 110lvl WP
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar

Anderson
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 278 poděkování

Příspěvek od Anderson » pát 02. zář 2016 17:49:58

Imbaffu píše:Ahojte :)
Potreboval by som poradiť ako ďalej pokračovať v hre, čo by sme mi odporučili.. :D

ďakujem za odpovede

Čauko, ak máš dropa hotového a už nič neplánuješ na ňom meniť, postupne si začni šetriť, nikto ti ale bohužial nemôže poradiť čo chceš robiť ty, záleží od toho čo ťa láka PvP/pokračovať v PvM
Ak máš toho ninju 110, mohol by si z neho spraviť viacmenej PvPčko, ak ťa to láka, 110lvl nie je až tak drahý a čo som si všimol, tak aj tie lvle 110 dokážu slušne vo válke vyžierať, až tak, že dosiahnu rytiera, takže tu by si určite nemal problém :) ale ak ťa ďalej láka PvMko tak určite by som dorobil toho buffa na 101% (aspoň) ak chceš preskočiť swamp (čo je podľa mňa chyba, ale budiž) tak môžeš ísť do cido, avšak tam myslím, že potrebuješ viac než tých 101% buff a celkovo aj výbava je tam o dosť drahšia + je to pvp mapa, takže nervy na dennom poriadku, že ťa zabíjajú PvPčkari..
aj ja sám som na 132, príde mi to ako taký, ideálny lvl, ani moc vysoký ani malý, taký akurát, ale ak budem potrebovať karmu na P, tak dvihnem (aj keď nerad) na 140..
Ja osobne mám aj medúzky a používam ich väčšinou na krotenie, lebo nechodím do premeny, nikdy som nehral za ninju v premene a ani sa nechystám :D ale inak asi nie sú až tak potrebné a stačí ti meč, alebo teda ak chceš, tak premenu..zarábať s ninjom lvl130, neviem ja osobne mám dropku do swampu a to mi vyhovuje viac, ako keby mám dropovať za toho ninju..
Dúfam, že som poradil :)
ende

pikasek
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 68 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od pikasek » pát 02. zář 2016 17:55:51

Ještě k tomu výdělku, ninja 130 (spíše o pár levlů víc kvůli věcem +9) tak je tady například entarian, kde se dá s ninjou opravdu moc krásně vydělávat, ovšem výbava je o pár nul dražší, než ta do swampu :)

Imbaffu
Lv.3
Lv.3

Příspěvek od Imbaffu » pát 02. zář 2016 20:13:36

tak plánujem s ninjom pokračovať ďalej.. :D chcel by som mať na ňom aj karmu na P ale to je ešte strašne ďaleko :D

takže mi radíte expiť buď v cido alebo swamp.. do akého levelu to tam dobre expí?

Anderson
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 278 poděkování

Příspěvek od Anderson » pát 02. zář 2016 20:40:53

Imbaffu píše:tak plánujem s ninjom pokračovať ďalej.. :D chcel by som mať na ňom aj karmu na P ale to je ešte strašne ďaleko :D

takže mi radíte expiť buď v cido alebo swamp.. do akého levelu to tam dobre expí?
V cido ti neviem povedať, vo swampe sa dá dosť dlho expiť, ale ja osobne som bol len do 120 a potom som chodil do HGčka, tam mi to na exp vyhovovalo viac, lebo som chcel rýchlo dať lvl 132 :)
Ale v tej dobe čo som expil ja ešte sa ako tak HG chodilo, teraz už je zázrak nájsť nejakých ľudí čo chodia aktívne HG..
ende

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » pát 02. zář 2016 21:03:03

Imbaffu píše:tak plánujem s ninjom pokračovať ďalej.. :D chcel by som mať na ňom aj karmu na P ale to je ešte strašne ďaleko :D

Pokud nemáš hotovou zlatou karmu tak bych z exp počkala a pokračovala na 120 až budeš dělat stříbrné atd..
Jinak ninja v proměně do Entarianu doporučuji dát karmu na yangy pomalu šetřit shánět věci a pak už jen můžeš jít mlátit:)
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

Imbaffu
Lv.3
Lv.3

Příspěvek od Imbaffu » pát 02. zář 2016 21:12:24

super dík za rady :) a ešte ten buff stačí mi napríklad 102% alebo tak nejak? alebo mám kúpiť nejakú výbavu čo mi dá viac %? počítam s ním aj do budúcnosti.. :D

a ešte otázočka v tom swampe viac expí keď množím alebo mám chodiť na bažiny?

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » sob 03. zář 2016 3:30:57

Čím větší buff tím líp do swampu ti stačí 102%,ale do entarianu je nejlepší max:)
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

M3t0r1
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 125 poděkování

Příspěvek od M3t0r1 » sob 03. zář 2016 14:01:42

Spoiler:
Imbaffu píše:Ahojte :)

ďakujem za odpovede

- investuj do ninju len ak ho chceš hrať ako hlavnú postavu

- šaman lv 105 je slušná postava na drop vo swampe (doexpiť 110, 101% buff + 96% yang do jednej výbavy)

- ak ťa swamp nebaví tak došetriť yangy a namiesto swampu chodievaj kerindor / šperkovnice atď...

- buff 94% stačí v mapách pre level do 100, vo swampe sa ti oplatí mať buff 101%+ aby ti príšery nič nebrali
napríklad do vojny ríší mám šamanku s buffom 117%

- na levely 132 ostáva každý z iného dôvodu, niekto si nemôže dovoliť dračie +8/+9, niekto si dokončuje postavu a nechce len max level bez statusov, niekomu sa ten level jednoducho páči :D
ja osobne som na lv 132 zostal kvôli dropovaniu kariem (132 som mal už v čase keď som mal karmu len na M1) a často som chodil HG tak mi väčší level nebolo treba

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.

Who is chatting

offline Hakan 
offline Mionix 
offline pikasek