Ahojte
Jelikož jsem se chci vyhnou co nejvíce swampu, expím na bossech, mimo jiné na vodním drakovi. Chodil jsme na něj už dříve a umíral jsem, ale většinou proto že jsme nestačil elíkovat. Nicméně poslední dobou se mi děje divná věc. Drag mě občas i s plnýma HP zabije zničeho nic na jednu ránu. Někdy dokonce k němu přijdu, stihnu do něj 1, 2x seknout a ležím. Navíc se mi to stává čím dál víc. Chtěl bych se zeptat, zdali někdo jiný s tím nemá podobné zkušenosti, zdali je to normální, nebo je někde chyba. Postava 102 aurák.
Předem děkuji.
Vodní drak-Bug?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
sizmik
- Lv.19

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 47 poděkování
- ondra852
- Lv.20

- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 218 poděkování
-
sizmik
- Lv.19

Re: Vodní drak-Bug?
Jako bere my, ale normálně to v pohodě elíkuju, akorát občas mě prostě z ničeho nic zabije ikdyž mám full HP....
- Zachary
- Lv.17

- Dal poděkování: 137 poděkování
- Dostal poděkování: 155 poděkování
Vodní drak má celkem solidní kritický zásah. Když má svoje dny, dokáže ho sázet i několikrát po sobě. Už se mi stalo, že jsem se k jednomu drakovi naštvaně portoval i pětkrát.
- qSTRoNgMANp
- Lv.27

- Dal poděkování: 440 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Ono je dobrý mít na něj buffa.
Draka jsem sesakal i s dropem 36, když jsem měl 101% buff. A naopak bez buffu s velkou postavou mě taky sejmul v pohodě.
-
kovardominik
- Lv.19

- Dal poděkování: 399 poděkování
- Dostal poděkování: 102 poděkování
Je to úplně normální. řekl bych že dává spíš průnik než kritik protože i když máš buff tak ti dá takovou ránu že lehneš. Je normální že dává i přes 20k jednou ranou.
-
sizmik
- Lv.19

Aha, to že by dával kritik/průnik mě nikdy nenapadlo a je možné že dříve, když jsem ho taktak dával tak jsme si toho nevšiml, akorát až teď. Děkuji moc za vysvětlení 
Edit: Otázka zodpovězena, téma zamykám.
/Torque
Edit: Otázka zodpovězena, téma zamykám.
/Torque