/úloha: choď za opilcom. /
-nazdár, čéče, tys tady novej, ještě sem tě tady neviděl, mohl bych tě požádať o službičku?
/ buď pokračovanie v dialógu alebo možnosť jo, klidně-teď nemám čas /
/v prípade negatívnej odpovede hráča: škoda, tak se měj a ukončenie/
-má žena aranyo je fakt hodná žena. navaří, vypere,o děti se postará, jenom nemá ráda když jsem nalitej. a posledně když jsem přišel domů jsem rozbil vázu s květinama. byla děsně vzteklá a říkala že mě vyhodí z domu jestli to nedám do pořádku. vázu již mám, jen bych jěště chtěl pár čerstvých kytek do ní. tak pět (prípadne iný počet) by bylo akorát.pěstují se na zahrádce. já bych je pozbíral sám jen po třech hodinách uschnou a já na to stále zapomenu. pomůžeš mi ?
/pomůžu - teď nemám čas/.
-ak hráč pokračuje tak: tady máš 10 semínek. posaď je na zahrádce, po hodině pozbírej kytky. když budeš míť pět přijdi za mnou. jen mi nenos zvadlé kytky co od někoho koupíš, to ona pozná.
/úloha: jdi k zahrádce/
/odpočet dopestovaných bylín,keď získa požadovaný počet nová úloha: jdi za opilcem/
-tak už jsi konečně tady? a máš ty byliny? tak ti děkuju a tady máš jěště 10 semínek za pomoc.a jedna rada: když pozbíráš alespoň 50 rostlinek na zahrádce budeš moct zbírat rostlinky ze země. ješťe jednou ti děkuji za pomoc.
-----------------------------------------------
/úloha: jdi za opilcem./
- zdravím tě, kamaráde, minule jsi mi pomohl s kytkama pro ženušku tak bych si s tebou dal lahvinku-dvě nečeho dobrého. jen já jsem -škyt -indisponovanej, pro lahvinky bys musel jít ty. tady máš pár kytek, jdi za baek go a vytvoř u něj pár lahvinek něčeho dobrého.
/v prípade pozitívnej obdrží hráč napr. 10 x Broskvový květ a nová úloha: jdi za baek-go/
/vytvorenie elikov u baek-go, nová uloha: vrať se za opilcem/
-tak tady jseš, už jsem si myslel žes to vypil sám. je to dobré pití, co říkáš? člověk se po něm cítí silnější. on baek-go vyrábí i jiné dryjáky podle toho jaké byliny mu přinesu. a slyšel sem že v bakře vytvářejí silnější pití yu-hwan a huahn-so, jenom tam se mi nechce jít. děkuju ti za pomoc a tady máš pár lahví na cestu. /hráč obdrží po 1 z elikov S čo vytvára baek-go/
-------------------------------------------
/úloha: jdi za aranyo/
-dobrý člověče, já sem zapoměla koupit něco k snědku, kdybys byl takovej hodnej a nalovil mi tři čerstvé ryby do rybí polévky.
/v prípade negatívnej odpovede hráča: škoda, doufala jsem že mi pomůžeš a ukončenie/
ak ano, potom jdi za rybářem on ti poví jak chytit ryby.
/úloha: jdi za rybářem/
zdravím hrdino, aranyo tě poslala pro ryby? a neřekla ti jak se chytají? tak to si u mňe v obchodě anebo od lidí koupíš rybářský prut a pár návnad . vemeš prut do ruky, nasadíš návnadu a nahodíš. když ryba zabere, chvíli počkáš a pak vytáhneš. když budeš čekat moc dlouho ryba ti uplave. po vylovení z vody rybu zabiješ. nekteré ryby ti vyklouznou, z jiných zůstanou jen kosti. chce to trpělivost.
/úloha: ulov a zabij tři ryby. odpočet mřtvych rýb, po dosiahnutí počtu úloha: jdi za aranyo/
-tak tys je přinesl. tady máš menší odměnu. a děkuji ti za pomoc. a jedna rada: když ulovené ryby usmrtíš a ugriluješ na ohni co koupíš u rybáře tak dávají různé bonusy podobně jako elixíry.
/odobranie rýb a hráč obdrží ako odmenu prút 5kk/
--------------------------------------------
za češtinu sa ospravedlňujem, nie je to môj rodný jazyk. dialógy a ich dĺžku upravujte podľa nálady