Diabolkaa píše:Saggi ke mně není příliš milostivý. Nejdřív po mně chtěl 2 zlaté ryby, pak 3 kapry hladké a teď dokonce 4 zlaté ryby.Tak třeba to do Vánoec bude.
Jak dlouho ti trvali 2 zlaté?

Diabolkaa píše:Saggi ke mně není příliš milostivý. Nejdřív po mně chtěl 2 zlaté ryby, pak 3 kapry hladké a teď dokonce 4 zlaté ryby.Tak třeba to do Vánoec bude.
Velcí candáti jsou snad nejhorší, co do M1 můžeš dostatsouky95 píše:Tak u me je rybar zasednuty na velke candaty. Na uroven jedna chtel velkeho, na uroven tri taky a ted na ctyrku zasekdyby pokracoval takle alespon do M1, nezlobil bych se
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Sabousek píše:Velcí candáti jsou snad nejhorší, co do M1 můžeš dostatsouky95 píše:Tak u me je rybar zasednuty na velke candaty. Na uroven jedna chtel velkeho, na uroven tri taky a ted na ctyrku zasekdyby pokracoval takle alespon do M1, nezlobil bych se
Aspoň tedy pro mě
Ale chytej dále s nadšením a hodně štěstí
Me nejlepe jdou candati, jak obyc tak velkyM3t0r1 píše:Ja chytám veľké kandáty rád, vždy keď im ich dal za úlohu som sa potešil lebo som si povedal "som v suchu" keď mi ale raz dal 13 pstruhov trvalo mi to asi 13 dní.
No neměl by být žádný. Chytat by se měli stejně, ale ruku do ohně za to nedám. Já, když se mi výjimečně zadaří, tak ho vytáhnu jako velkého candáta, to jest na dlouho. Včera jen za asi dvě hoďky co jsem si povídal s kamarádkou, tak chytla dva. Jeden před výlovem, druhý při výlovu. Ber to tak, že Kapr Hladký je asi druhá nejtěžší ryba, tak že šance na vytažení bude hodně mizerná. Hlavně to chce nevěšet hlavu a chytat, ono to jednou vyjde.Surinama píše:Ach jo, proč mi proboha nejdou tahat hladcí kapři, když velké candáty tahám jako nic![]()
asi se zaseknu na hoooodně dlouho
![]()
Nevíte někdo prosím, jaký minirozdíl je mezi těmito dvěma rybkami??
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |