No a tak si odtajnil tajný q, hezky jsi víceméně zničil snahu GM,hodnost jsi učinil bezcenou. Tlesk tlesk...
Vánoční event
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 47 poděkování
Re: Vánoční event
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
sizmik píše:No a tak si odtajnil tajný q, hezky jsi víceméně zničil snahu GM,hodnost jsi učinil bezcenou. Tlesk tlesk...
Kdo tě nutí se na to dívat? Kdyby HM nechtěli,tak mi ten komentář tady nepovolí.
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

- strangerino
- Lv.6
- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Popravdě řečeno, je to pěkná prasárna takhle zveřejňovat návod na něco, co bylo označeno jako "Tajné"... Vem si, že tu jsou i tací hráči, kteří se s tím luštili několik hodin a pak příjde někdo, kdo si myslí, že pomůže lidem, ale akorát těm, co to luštili poctivě snížil šanci vyhrát něco pořádného, protože výhra se oodvíjí od toho, kolik hráčů to dokončilo před tebou... Tudíž jestli to ještě někdo luštil a ty si zveřejnil video, tak si toho daného hráče posunul pěkně dozádu a podkopl mu tím pádem nohy... A jelikož bude cena určena podle pořadí, tak myslím, že ten kdo to tu dělal poctivě ti určitě poděkuje... Pomohl si lenochům a poctivým hráčům si podkopl nohy a flusl do obličeje, se slovy - "Nezajímá mě vaše snaha a váš investovaný čas, nyní se všichni můžou podívat na mé video, obejít smysl úkolu a sebrat vám vaší výhru".MostEVILEK píše:sizmik píše:No a tak si odtajnil tajný q, hezky jsi víceméně zničil snahu GM,hodnost jsi učinil bezcenou. Tlesk tlesk...
Kdo tě nutí se na to dívat? Kdyby HM nechtěli,tak mi ten komentář tady nepovolí.

Jsou hráči, co kazí vež, swamp, požitek ze hry, ale ty jsi tomu nasadil korunu... Děkujeme ti!
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
strangerino píše:Popravdě řečeno, je to pěkná prasárna takhle zveřejňovat návod na něco, co bylo označeno jako "Tajné"... Vem si, že tu jsou i tací hráči, kteří se s tím luštili několik hodin a pak příjde někdo, kdo si myslí, že pomůže lidem, ale akorát těm, co to luštili poctivě snížil šanci vyhrát něco pořádného, protože výhra se oodvíjí od toho, kolik hráčů to dokončilo před tebou... Tudíž jestli to ještě někdo luštil a ty si zveřejnil video, tak si toho daného hráče posunul pěkně dozádu a podkopl mu tím pádem nohy... A jelikož bude cena určena podle pořadí, tak myslím, že ten kdo to tu dělal poctivě ti určitě poděkuje... Pomohl si lenochům a poctivým hráčům si podkopl nohy a flusl do obličeje, se slovy - "Nezajímá mě vaše snaha a váš investovaný čas, nyní se všichni můžou podívat na mé video, obejít smysl úkolu a sebrat vám vaší výhru".MostEVILEK píše:sizmik píše:
No a tak si odtajnil tajný q, hezky jsi víceméně zničil snahu GM,hodnost jsi učinil bezcenou. Tlesk tlesk...
Kdo tě nutí se na to dívat? Kdyby HM nechtěli,tak mi ten komentář tady nepovolí.![]()
Jsou hráči, co kazí vež, swamp, požitek ze hry, ale ty jsi tomu nasadil korunu... Děkujeme ti!
Skazil jsem HRU hodně hráčům? Že mi to nikdo nenapsal vid? Přišlo mi asi 10 PM s tím že mi Děkuji,ty asi neznáš tohle slovo.Snížil jsem výhru ? To asi sotva...X lidí to dokončilo předemnou a předtím než jsem zveřejnil návod. Takže takovýhle argument je naprosto k ničemu. Pomohl jsem lidem,pomohl. To byl můj učel. Co si myslí jedna osoba mě vážně nezajmá.
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

-
- Lv.15
- Dal poděkování: 192 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Mám takový dojem, že k Octaviovi se stejně může až po desáté večer. Takže lidi, kteří dělali tajný úkol poctivě, mají oproti těm, co si návod přečetli dneska, velký náskok. A ano, byla jsem jedna z těch, kteří Evilovi poděkovali za zveřejnění návodu.
- cavallerio3
- Lv.9
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Díky moc za znechucení hry a zničení několika hodinové snahy lidí, který se o to snažili samy a chtěli se odlišit od davu. Asi jsi nezaregistroval, že to je ''tajný'' úkol. Ale já vím, že jsi to udělal jen pro to aby jsi byl ještě víc nenáviděný
Spoiler:
† In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi! †
„Myslím, že jsem někoho zabil.“
-
- Lv.7
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Pekne si to napísal a máš vo všetkom pravdu. Ale luštili nekolik hodin? Strávil som u toho 6 dní asi 18 hodín denne aby som to splnil. A aj tak som sa k poslednému Questu nedostalstrangerino píše:Popravdě řečeno, je to pěkná prasárna takhle zveřejňovat návod na něco, co bylo označeno jako "Tajné"... Vem si, že tu jsou i tací hráči, kteří se s tím luštili několik hodin a pak příjde někdo, kdo si myslí, že pomůže lidem, ale akorát těm, co to luštili poctivě snížil šanci vyhrát něco pořádného, protože výhra se oodvíjí od toho, kolik hráčů to dokončilo před tebou... Tudíž jestli to ještě někdo luštil a ty si zveřejnil video, tak si toho daného hráče posunul pěkně dozádu a podkopl mu tím pádem nohy... A jelikož bude cena určena podle pořadí, tak myslím, že ten kdo to tu dělal poctivě ti určitě poděkuje... Pomohl si lenochům a poctivým hráčům si podkopl nohy a flusl do obličeje, se slovy - "Nezajímá mě vaše snaha a váš investovaný čas, nyní se všichni můžou podívat na mé video, obejít smysl úkolu a sebrat vám vaší výhru".MostEVILEK píše:sizmik píše:
Kdo tě nutí se na to dívat? Kdyby HM nechtěli,tak mi ten komentář tady nepovolí.![]()
ManMDROP

- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
Já na tom nevidím nic špatného, nikomu to hru určitě neničí.
Kdo chce, tak se na to podívat může, ale kdo nechce, tak nemusí. Normální svobodné rozhodnutí.
Pokud někdo argumentuje tím, že mu to hru zničilo tím, že ta výzva už není tak vzácná, tak bych rád připomenul, že existují cechy, kamarádi, facebook skupiny, kde se všechny poznatky mezi sebou neřízeně míří, takže by to za chvíli měl koneckonců každý.
Obecně je walktrough úplně běžná věc, která je vyzdvihována, než aby za ní tvůrce ještě dostal hate.
Ale tady je to opět jinak, nebo je to kvůli tomu, že to udělal Evil? Kdo ví...

Kdo chce, tak se na to podívat může, ale kdo nechce, tak nemusí. Normální svobodné rozhodnutí.
Pokud někdo argumentuje tím, že mu to hru zničilo tím, že ta výzva už není tak vzácná, tak bych rád připomenul, že existují cechy, kamarádi, facebook skupiny, kde se všechny poznatky mezi sebou neřízeně míří, takže by to za chvíli měl koneckonců každý.

Obecně je walktrough úplně běžná věc, která je vyzdvihována, než aby za ní tvůrce ještě dostal hate.

-
- Lv.25
- Dal poděkování: 346 poděkování
- Dostal poděkování: 280 poděkování
Myslím, že jsi trefil hřebíček na hlavičku, zveřejnit to někdo jiný, budou mu tady děkovatChyumgo píše:Já na tom nevidím nic špatného, nikomu to hru určitě neničí.![]()
Pokud někdo argumentuje tím, že mu to hru zničilo tím, že ta výzva už není tak vzácná, tak bych rád připomenul, že existují cechy, kamarádi, facebook skupiny, kde se všechny poznatky mezi sebou neřízeně míří, takže by to za chvíli měl koneckonců každý.![]()

Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »