Cepino píše:3.) Ondro tým moc dobře ví, kolik je na herních postavách magičáků a leží tam bez užitku, sám Mithra psal, že je tam na několik skladů najednou, tak že nějaký úmysl v placení a utrácení SD bych v tom opravdu nehledal, nikdy tu nebylo nic dělané na větší zisky serveru a pokud něco do IS přibylo nutné ke hře, tak je to i dropnutelné volně na mapách.
Podle toho co jsem tak ruzne zaslechl, tak hraci, kteri v cervene vydelali na magicaky (treba cech wikings), tak prodali yangy a koupili magicaky z IS. Kazdopadne to co jsem ocekaval se dnes stalo a staci, kdyz se podivas do IS. A netvrdim nikde, ze jde o nejake zisky, protoze pochybuju o tom, ze na serveru nekdo neco extra trhne, ale predpokladam, ze to delaji lide spis pro zabavu ve volnem case, jen si myslim, ze to rozsireni skladu pomuze stahnout z obehu nejake SD a navysi tak jejich cechu a treba tak i omezi to nakupovani yangu za real mimo hru.
I kdyz jsem osobne cekal, ze se otevre jen cast a zbytek se bude dokupovat za SD nebo neco podobneho, tak dost hracu verilo, ze kdyz se odevzda co skladnik chce, tak se odemkne dane risi vse a myslim si, ze nekteri jsou z toho dost nastvani (kazdopadne zase chapu, ze to team nechtel nikde psat, protoze jinak by to nejspis jen tak nekdo neodevzdaval kvuli jedine strance).