2017
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- ovechkin
- Lv.19
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 91 poděkování
Re: 2017
Uvítal bych novou pvm mapu, kde by nebylo potřeba chodit ve skupině. Ono ne každý u toho může sedět celé dny. Ne, že bych neměl s kým by se dalo jít do nějaké mapy s partou, ale soukromý život je přednější, a ono ne vždy to pasuje, jak by si člověk přál. Takže nějaká sólo akce by se hodila 

Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.
- chose04
- Lv.10
- Dal poděkování: 23 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
- Aylia
- Lv.14
- Dal poděkování: 245 poděkování
- Dostal poděkování: 255 poděkování
Já bych uvítala nějakou novou mapu na pve, kde člověk může jít sám, případně nové questy. Taktéž se mi moc nelíbí vzhled dračího brnění (šamance odstává krk, válečník má levitující hlavu
). 

- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
Věcí, co by se hodily je spousta, to by se dalo psát do nekonečna. Co bych uvítal nejvíce je ale přepracování systému cechu a větší možnosti výdělku. 

- Ade
- Lv.14
- Dal poděkování: 87 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
Já osobně bych určitě uvítal přepracování systému cechu.
Moc by se mi líbilo také přidání PET systému co je na officiálním serveru.
Nějaké lákadlo proč pořádat války cechů.
Nové brnění a zbraň
Moc by se mi líbilo také přidání PET systému co je na officiálním serveru.
Nějaké lákadlo proč pořádat války cechů.
Nové brnění a zbraň

- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Každej máme jiné priority,ale myslím že všichni se schodneme natom,že pvp systém tady na ekuře je o ničem. At se to týká třeba válek říší....jak psal výše někdo. Hráč který věnuje práci na postavě čas tak je sice nesmrtelný,ale má jiné CB odměny než hráč který do té postavy neinvestoval skoro žádný čas a to je podle mého špatně. Myslím si že dost lidí semnou bude souhlasit to by bylo asi tak vše co bych si představoval já za rok 2017. Nicméně bych chtěl reagovat na ostatní uživatele viz Ovechkin .... každá mapa na ekuře se dá dát solo,dnes už ano jde pouze oto jak je hráč zručný či nikoliv a pak také o výbavě,ale ta se dá udělat,postavy vyexpit,biolog udělat tak aby jsi byl sc hopný vše umlatit sám. Je mi jasné,že některé hráče nebaví solo hra,to nikomu nezazlívám, mě to taky moc nebere ale když není zbytí... tak se nic jiného dělat nedá.Entarian se dá solo,at už ti 2 slabší bossové + hrad což mám odzkošeno. Určitě by se dali dát solo i 2 druzí bossové ale tam by bylo potřeba více zručnost,natrénovat to + více vybavy. Dále bych chtěl reagovatč na uživatele Ade - pet systém no co k tomu dodat ačkoliv to je hezké tak i na offíku stím byli ze začatku problémy,různe bugy atp. Nemyslím si že by bylo dobré aby zde na ekuře pobíhali lidi ve válce říší i s petama ačkoliv by to na jednu stranu vyřešilo problém mřenek jelikož by se tak aspon dal hráč v mřence s malinkým štěstím zabít. To je odemě vše ..
Uspěšný rok 2017 přeje MostEvilek

Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

- Spartaa16
- Lv.25
- Dal poděkování: 215 poděkování
- Dostal poděkování: 197 poděkování
MostEVILEK píše:Každej máme jiné priority,ale myslím že všichni se schodneme natom,že pvp systém tady na ekuře je o ničem. At se to týká třeba válek říší....jak psal výše někdo. Hráč který věnuje práci na postavě čas tak je sice nesmrtelný,ale má jiné CB odměny než hráč který do té postavy neinvestoval skoro žádný čas a to je podle mého špatně. Myslím si že dost lidí semnou bude souhlasit to by bylo asi tak vše co bych si představoval já za rok 2017. Nicméně bych chtěl reagovat na ostatní uživatele viz Ovechkin .... každá mapa na ekuře se dá dát solo,dnes už ano jde pouze oto jak je hráč zručný či nikoliv a pak také o výbavě,ale ta se dá udělat,postavy vyexpit,biolog udělat tak aby jsi byl sc hopný vše umlatit sám. Je mi jasné,že některé hráče nebaví solo hra,to nikomu nezazlívám, mě to taky moc nebere ale když není zbytí... tak se nic jiného dělat nedá.Entarian se dá solo,at už ti 2 slabší bossové + hrad což mám odzkošeno. Určitě by se dali dát solo i 2 druzí bossové ale tam by bylo potřeba více zručnost,natrénovat to + více vybavy. Dále bych chtěl reagovatč na uživatele Ade - pet systém no co k tomu dodat ačkoliv to je hezké tak i na offíku stím byli ze začatku problémy,různe bugy atp. Nemyslím si že by bylo dobré aby zde na ekuře pobíhali lidi ve válce říší i s petama ačkoliv by to na jednu stranu vyřešilo problém mřenek jelikož by se tak aspon dal hráč v mřence s malinkým štěstím zabít. To je odemě vše ..
Nojo, ale někdo kdo denně rok v kuse odevzdával herbařko, karmu, zručku, bio... tak pak kdyby mu dávala šupy nějaká 95tka, co je tu chvilku, tak pak by ta jeho dřina vyšla nazmar

Někde už jsem to tu četl jak to někdo psal, pvp systém není zlý, jen je tam velká propast mezi těma co mají vše hotové a mezi těma co ještě nezačali karmu a nemají tak luxusní pvp, to je těžký vybalancovat

P1P097 ©
Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí.
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.
-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Já bych byl pro omezení Požehnání na max. 85% a to ve všech mapách. Tohle je věc která mě trápí už drahně let. Vlastně od té doby, kdy byly do hry přidané předměty, které umožnily dosáhnout více než 100%. To zdegradovalo do té doby atraktivní mapy na pouhá místa, kam stačí dojet a položit kafe na mezerník.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Mithra píše:Já bych byl pro omezení Požehnání na max. 85% a to ve všech mapách. Tohle je věc která mě trápí už drahně let. Vlastně od té doby, kdy byly do hry přidané předměty, které umožnily dosáhnout více než 100%. To zdegradovalo do té doby atraktivní mapy na pouhá místa, kam stačí dojet a položit kafe na mezerník.
a néjen swamp i entarian,tam by to bylo uplně beznadějné
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

- Spartaa16
- Lv.25
- Dal poděkování: 215 poděkování
- Dostal poděkování: 197 poděkování
V tom případě bych zrušil stuny ve swampuMithra píše:Já bych byl pro omezení Požehnání na max. 85% a to ve všech mapách. Tohle je věc která mě trápí už drahně let. Vlastně od té doby, kdy byly do hry přidané předměty, které umožnily dosáhnout více než 100%. To zdegradovalo do té doby atraktivní mapy na pouhá místa, kam stačí dojet a položit kafe na mezerník.

P1P097 ©

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »

@
Bisky « sob 9:44 pm »