2017

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět

2017 ?

navyšenie lvl
7
7%
hratelnosť v PVM
51
52%
PVP
20
20%
grafika
10
10%
niečo iné
11
11%

Celkem hlasů: 99

MadWizard
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Re: 2017

Příspěvek od MadWizard » sob 31. pro 2016 8:07:02

Spartaa16 píše:
kovardominik píše:
Mithra píše:Já bych byl pro omezení Požehnání na max. 85% a to ve všech mapách. Tohle je věc která mě trápí už drahně let. Vlastně od té doby, kdy byly do hry přidané předměty, které umožnily dosáhnout více než 100%. To zdegradovalo do té doby atraktivní mapy na pouhá místa, kam stačí dojet a položit kafe na mezerník.
To by mělo velký dopad na celý server.
:!: třeba swamp: ten kdo říká, že by ten buff nestačil tak kecá. Na zvířata to stačí bez problému a když máte alespoň trochu dobrou výbavu jde si dávat i ezoteriky. V tom problém nevidím, ale pochybuji že by si to dropeři tak množili a odnášeli si 1kkk.
:!: Všechny mapy kromě těch od 120 by se měnit nemuseli protože jdou dát s buffem 85% (cidonii nepočítám protože jsem tam nikdy nebyl a nic o ní nevím)
:!: enterain by se musel přizpůsobit
:!: výdělky ve swampu by se trochu vyrovnali. rozdíl mezi droperem a normální postavou co je ráda za 150kk s prémkem a 80% buffem by se zmenšil.
Jaký by to mělo vliv na ekonomiku neumím moc dobře odhadnout, ale myslím že těm slabším by to maximálně pomohlo.

Ale rozhodně bych byl pro. neměnil bych inteligenci, jen bych nastavi 85% max a hotovo
prej dá :lol:
ty amatére, když to taháš po 2 skupinách tak jo, ale když to namnožíš tak, že tam máš stovky monster a antistun funguje na 90%, tak se mi stává, že mám nonstop stuny, tím pádem se to přemnoží ještě víc... nebýt 100% buffu tak ležím, a s 85% bych zdechl a pak si odjeď když je okolo tebe pár stovek/tisíc monster... ;)

Ve válkách by to dělalo bordel viz. komentář Cepina

Entarian to samé :)

a na závěr jedna věta k zamyšlení, takže ti co dělali talíky full inteligenci, aby měli co nejvyšší buffy tak vám určitě poděkují, až jim to srazíte na 85% :lol: :lol: :lol: , proč se teda pak 100% buff vymýšlel?

Hold se někdo zase přes svátky nudí... :hello: :heart:
ja by bufy nemenil sak v entariane bez 120 % nedas takisto ked v swampe namnoziš hodne eza alebo orkov to mozes rovno vypnut skusal som to s 90 % bufom kedysi a ked som zobral nad 2 skupky tak to bol stun neskutocny . cize buff by som neupravoval len by som upravil ako kolega vyssie odmeny a drop lebo ekonomika na ekure stagnuje a maločo sa da predať skoro nič iba par veci

malamira
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 25 poděkování
Dostal poděkování: 11 poděkování

Příspěvek od malamira » sob 31. pro 2016 16:59:20

ja by bufy nemenil sak v entariane bez 120 % nedas takisto ked v swampe namnoziš hodne eza alebo orkov to mozes rovno vypnut skusal som to s 90 % bufom kedysi a ked som zobral nad 2 skupky tak to bol stun neskutocny . cize buff by som neupravoval len by som upravil ako kolega vyssie odmeny a drop lebo ekonomika na ekure stagnuje a maločo sa da predať skoro nič iba par veci
Souhlasim s tím, že s buffem určitě nehýbat, protože SWAMP by byl nehratelný - antistun je pouze 90% a když člověk množí i v rámci možností - nemusím jít do extrému a i tak se mi dost často stává že na půl minutky jsem ve stunu i tak, ale nesouhlasim s tím aby se jakkoliv zasahovalo do dropu ve swampu - kdo tomu dá čas i práci a investuje nemálo do výbavy tak si zkrátka chce vydělat a čeká že se mu ta investice vrátí, v tu chvíli kdy by do toho začali hrabat tak s tím stejně nic nevyřeší :ouch: - lidi co začínaj vydělají ještě míň a ti co si nyní odnáší za dvě hodinky 1kkk si stejně odnesou to maximum co půjde :ouch: a máloco že se dá prodat? chlape nevim jestli si teď byl někdy na tržnici, ale já osobně nemám problém zbavit se : run, střepů, proměn, knih misí, knih všeobecně - těžby, vedení, a tak bych mohl pokračovat do aleluja - vše se nechá prodat za slušný peníz, magičáků, PwM i PvP věcí, je to jen o tom jak moc velký žid chceš být a za kolik tam ty dané věci dáváš, pěkné FMS 42% s nestvůroua kritikem +6 a 75/10 za 600kk zmizelo během chvilky - ti lidi co ho dávají za cenu 1,5kkk ho v životě nemůžou prodat, ebenky 2*15 1*10 do PvP za 1,8kkk taky během chvilky fuč - nechápu kde lidi berou cenu okolo 3-4kkk to je nereálný, střepy šli teď dost nahoru ale i tak za 35kk zmizí celkem rychle, runy 400k/kus také, věci co mi padli z úlomků z keri +9 nebo +0(věci od 57 nebo 100) se sice prodávají trochu dýl ale také mi většinou ve stánku déle jak dva dny nevydrží, není to o tom že by se dalo prodat pár věcí, je to o tom jak si člověk nastaví cenu - lze prodat cokoliv :fight: jen někteří jedinci mají nereálné představy o cenách :normal:
Obrázek Bjarni Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek 549 6 13 17 P

MadWizard
Lv.21
Lv.21

Příspěvek od MadWizard » pon 02. led 2017 8:26:51

v minulom roku ked si človek vezme kolko ludi odislo chcelo by to prepracovat uz pvm . Ja osobne by som bol rad keby boli nove sperky, brnenie (to dracie neze by nebolo pekne ale ...) zbran nejaka pvm . Suma sumarum celkovo celej temy su asi offline stanky ,mapa nova ,sperky ,brnenie , zbrane pvm .

čo sa tyka GM by mohli dat nam nejake info co pre nas pripravuju tento rok a čo by chceli zmenit na tomto servere

nech to bude cokolvek dufam že to bude to čo ludi zas zaujme nie odradi :D

crazy8
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 129 poděkování

Příspěvek od crazy8 » stř 04. led 2017 6:30:18

Ja dúfam že konečne prejde môj návrh na válku ríši pre malé LvL a bude viac srandy :D

viewtopic.php?f=59&t=113580 :sheriff:
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.

Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.

Talízman účesu

Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure

Jakub36
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 26 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Jakub36 » stř 04. led 2017 14:13:08

Za mě určitě hratelnost v PVM a taky by to chtělo trochu upravit vydělávání. Dřív se dalo hrát pěkně na víc mapách, na kterých už dneska leží dávno prach např. zelený a červený les,chrámy atd., s jednou normální výbavou. Když hráče něco oklamalo, šel prostě jinam a stejně ustál.
Dnes musí mít hráč na každou mapu výbavu za X kkk a dalších X postav k tomu. A vydělat na takové výbavy není taky žádná sranda při dnešních cenách, zvlášť pro hráče, kteří nehrají několik hodin denně.
Myslím, že kvůli tomu už hodně hráčů odešlo a není to jako dřív.

Ade
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 87 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Ade » stř 04. led 2017 14:36:35

Jakub36 píše:Za mě určitě hratelnost v PVM a taky by to chtělo trochu upravit vydělávání. Dřív se dalo hrát pěkně na víc mapách, na kterých už dneska leží dávno prach např. zelený a červený les,chrámy atd., s jednou normální výbavou. Když hráče něco oklamalo, šel prostě jinam a stejně ustál.
Dnes musí mít hráč na každou mapu výbavu za X kkk a dalších X postav k tomu. A vydělat na takové výbavy není taky žádná sranda při dnešních cenách, zvlášť pro hráče, kteří nehrají několik hodin denně.
Souhlasem s tebou dneska na každou mapu potřebuješ jinou výbavu. Do swampu sice není až tak nákladná, ale takových 12-15kkk to spořádá (myslím to i s výbavou na buff ). Takový Heageron to je daleko víc nákladné navíc to chce i několik postav 120+ aby se to vůbec vyplatilo .. Taková cido je zas o něčem jiném to chce jak výbavu na bosse tak i na PvP jinak moc dlouho dropovat nebudete. A samotný Entarian je nejvíc nákladný na výbavu a k tomu i koupit postavu se kterou to tam sekat a bez buffu 120+ to také moc nejde.

Ano bylo by dobré i ekonomické přidat mapu na kterou by se dalo použít již výbava která se již využívá.
Kompletka již v boji ...
Aktivní návrhy: VÍCEÚČELOVÉ NASTAVENÍ HRY
INOVACE VÁLEK ŘÍŠÍ

MadWizard
Lv.21
Lv.21

Příspěvek od MadWizard » pát 06. led 2017 8:16:32

Ade píše:
Jakub36 píše:Za mě určitě hratelnost v PVM a taky by to chtělo trochu upravit vydělávání. Dřív se dalo hrát pěkně na víc mapách, na kterých už dneska leží dávno prach např. zelený a červený les,chrámy atd., s jednou normální výbavou. Když hráče něco oklamalo, šel prostě jinam a stejně ustál.
Souhlasem s tebou dneska na každou mapu potřebuješ jinou výbavu. Do swampu sice není až tak nákladná, ale takových 12-15kkk to spořádá (myslím to i s výbavou na buff ). Takový Heageron to je daleko víc nákladné navíc to chce i několik postav 120+ aby se to vůbec vyplatilo .. Taková cido je zas o něčem jiném to chce jak výbavu na bosse tak i na PvP jinak moc dlouho dropovat nebudete. A samotný Entarian je nejvíc nákladný na výbavu a k tomu i koupit postavu se kterou to tam sekat a bez buffu 120+ to také moc nejde.

Ano bylo by dobré i ekonomické přidat mapu na kterou by se dalo použít již výbava která se již využívá.
ja by skor keby dali nove sperky novu zbran a brnenie aby sa to dalo usekat a nie bez cez tri pr**** map pol dna utekat cez mapu a pod ... sak swamp Heragn su pre mna top mapy .... ale ja osobne si myslim ze tak diskutovat mozme o tom tyzdne ale či niečo vlastne pridaju to vedia iba oni ja len konštatujem že RIP stara ekura

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » pát 06. led 2017 23:04:20

Tak hg je prodělečný, do Enta jsou obrovské investice, do cido kromě dost luxusní pvm, abys něco usekal i pvp na obranu a
swamp je za ty roky strašně ohrané...

Já vždy vydělával ve swampu(či cido), narozdl od Hg(kdy vydělávalo) nebyly tam takové investice(v té době slušná pvm+hafo postav :D )
u Kerri prodávám úlomky xxx dní nebo otevřu úlomky a z dropu mám velký prd :D
Takže jistotka pěkně Swamp, kde vím že když se budu flákat dám za swamp 800-1kkk, když budu dřít dám 1,2kkk+ (za 2 hodiny)
nicméně za ty měsíce/roky prostě množení/občasné lagy/držení mezerníků/sbírání prutů(expertek, knih rybaření...) prostě omrzí :)

Ale i přesto si myslím, že nejlepší mapa by byla na styl swampu, víceméně nejvíc navštěvovaná mapa( :+: jistý yangi po swampu v inventáři) :+: nízké náklady, :+: stačí 1-2 postavy, :+: výbava za pár kaček a :+: vydělává to dost. akorát :-: swampu množení (spoustě lidí to padá, lagy, černá obrazovka... a musí si kupovat nové pc, které jim v mnoha případech nepomůže :D ) prostě udělat něco na styl swampu kde se to bude méně množit... a myslím si že 9/10 Ekury by bylo spokojeno :heart: :up:

Protože jak již bylo řečeno děti/dospělý né všichni mají na to sedět tu desítky hodin denně, aby našetřili(ukovali) výbavy do map, především do Enta. Dotoho Hgčka, Cido by ta cena ještě jakž takž šla...
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

crazy8
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 129 poděkování

Příspěvek od crazy8 » sob 07. led 2017 2:42:50

Možno je to aj v tom že GM tým nám prinesie vždy nejakú ohromnú novinku, či novú mapu, ako HG ( podla mňa uspech), Cido (nie až taký velký chýbajú mi CB väčšinou to by som domyslel..) a na zaver ENTA - všetko skvele premyslené, úkoly, a podobne.. Ale jak to tu čítam tak mi to príde tak že hráči ospevujú swamp a do nových map sa im nechce zarábať a hrať to roky na neuveritelne drahé výbavy aby zarábali len možno ani nie 2x viac ako doteraz... Príde mi to tak že mi hráči chceme novú mapu ako je swamp, niečo proste jednoduché, nič zložité, kde len musíme ísť a bojovať a nie si najprv 2 roky šlahať yangy do výbavy, niečo kam prideme a budeme bezhlavo možno sekat. :fight:

ako napisal mithra - kafčo na medzerníku ale swamp je plný! A chodí tam najviac hráčov, a nie len preto že je od LvL 100 ale preto že nový hráči ktorých sem chceme nalakat aby neupadla komunita tu nehrajú roky aby mohli ísť do novších máp nemajú ani lvly na to a ked začal HG chodilo sa to v skupinách nie v jednotlivcoch ako teraz, kto ale pojde s nováčikmi do HG? Aj keď je swamp nudný sámého ma viac baví keri/rokla/drop tak je zatial najpopulárnejší a myslím si že ďalšia jednoduchšia mapa pre slabšiu väčšinu by bola viac než niečo prepracované čoho už je fakt dosť pre tie "topky" :lol:
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.

Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.

Talízman účesu

Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure

MadWizard
Lv.21
Lv.21

Příspěvek od MadWizard » sob 07. led 2017 9:48:39

crazy8 píše:Možno je to aj v tom že GM tým nám prinesie vždy nejakú ohromnú novinku, či novú mapu, ako HG ( podla mňa uspech), Cido (nie až taký velký chýbajú mi CB väčšinou to by som domyslel..) a na zaver ENTA - všetko skvele premyslené, úkoly, a podobne.. Ale jak to tu čítam tak mi to príde tak že hráči ospevujú swamp a do nových map sa im nechce zarábať a hrať to roky na neuveritelne drahé výbavy aby zarábali len možno ani nie 2x viac ako doteraz... Príde mi to tak že mi hráči chceme novú mapu ako je swamp, niečo proste jednoduché, nič zložité, kde len musíme ísť a bojovať a nie si najprv 2 roky šlahať yangy do výbavy, niečo kam prideme a budeme bezhlavo možno sekat. :fight:

ako napisal mithra - kafčo na medzerníku ale swamp je plný! A chodí tam najviac hráčov, a nie len preto že je od LvL 100 ale preto že nový hráči ktorých sem chceme nalakat aby neupadla komunita tu nehrajú roky aby mohli ísť do novších máp nemajú ani lvly na to a ked začal HG chodilo sa to v skupinách nie v jednotlivcoch ako teraz, kto ale pojde s nováčikmi do HG? Aj keď je swamp nudný sámého ma viac baví keri/rokla/drop tak je zatial najpopulárnejší a myslím si že ďalšia jednoduchšia mapa pre slabšiu väčšinu by bola viac než niečo prepracované čoho už je fakt dosť pre tie "topky" :lol:
pre mna bolo obroskym sklamanim entarian cakal som ze to bude niečo dostupne ako swamp nie bez cez neviem kolko mobov ja si osobne myslim a tym to vidi kto kde chodi a entarian je najmenej navstevovana mapa , hodne hračou odišlo vdaka novinke co priniesli ta vybava tam stoji i tak za prt kazdy mi piše ze to dat musis ale komu sa chce robit dve postavy nejake ulohy ducha kerindora kde musis hladat stezky alebo kupovat kluce aby si ho dal , proste hladat niečo ako ihlu v kope sena pre mna je entarian :-: u mna bolo dost dobre HG

komunita proste neviem mozno niečo pribudlo ale viac tych hračou odbudlo ekura to priniesla dost ale iba pre tych čo tu maju nasekane hodne kkk a maju xy času nedala nič pre tych občasnych hračou čo si proste idu zasekat HG alebo swamp

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « úte 7:32 pm »
S vámi je to opravdu těžké. Skoro každý odklikne hlášku NPC a nestará se, co mu NPC píše. Pak píše nesmysly a jiní tomu ještě věří. :-(
@ Mionix « úte 7:31 pm »
Pane bože, vy ani nečtete, co vám sem TBM napíše a dále píšete někteří už naprosté kraviny. Jakých 6 částí a čeho?
@ diver « úte 7:20 pm »
Grout píše: jestli to bereš tak, že pokud začnu dnes, tak naštěstí, minimálně včera mám určitě splněno, takže já jsem asi v suchu (2 dny předtím si nejsem jistý zda jsem splnil, ale tak nějak jsem si to rozepsal a už si to hlídám)
Ano, beru to ode dneška, tak seš v suchu.
CrazyBull píše:
Tomori píše:
Hakan píše: Která šla získat v prvním soutěžním týdnu :clap:
Ano, ale v tento moment se opět dostáváme k Vašemu problému. A to je nepozornost při čtení. Minule jsem Vás odkázala na novinku dnes Vás na ni odkáži znovu: “A samozřejmě, univerzální dílek lze získat různými podpůrnými aktivitami (např. na fóru).” Například neznamená pouze. ;)  
Dovoluji si s tímto nesouhlasit protože mám pocit že ukol od stařenky ohledně dortu už běžel hned od začátku a ta hláška s pumou se tam začala ukazovat až po aktualizaci 12.6. No a tím pádem kdo začal hned ze začátku tak teď neví co jí dát a který úkol znovu zvolit. Pokud se mýlím tak mne prosím opravte a jmenovitě polopatě řekněte v čem. Děkuji ;-)
A teď člověk musí hledat, kde mu chybí jaká surovina.
@ Grout « úte 7:18 pm »
jestli to bereš tak, že pokud začnu dnes, tak naštěstí, minimálně včera mám určitě splněno, takže já jsem asi v suchu (2 dny předtím si nejsem jistý zda jsem splnil, ale tak nějak jsem si to rozepsal a už si to hlídám)
@ diver « úte 7:13 pm »
Grout píše: možná jsem mimo, ale v novince je napsáno, že oslavy trvají do 7.7. a že pečení dortu je maraton, ne sprint... tak jsem asi mimo, ale do kdy musím splnit dort? :D A bude ještě OX? Bohužel jsem první nějak nestihl zaznamenat a druhou jsem byl v práci a program byl napsán jen do 13.6.
Dort musí být upečen do 21.6. tudíž, všechny části už nedokážeš splnit. Bude ti chybět 1. část z 6.
@ Grout « úte 7:10 pm »
možná jsem mimo, ale v novince je napsáno, že oslavy trvají do 7.7. a že pečení dortu je maraton, ne sprint... tak jsem asi mimo, ale do kdy musím splnit dort? :D A bude ještě OX? Bohužel jsem první nějak nestihl zaznamenat a druhou jsem byl v práci a program byl napsán jen do 13.6.
@ CrazyBull « úte 6:35 pm »
Tomori píše:
Ano, ale v tento moment se opět dostáváme k Vašemu problému. A to je nepozornost při čtení. Minule jsem Vás odkázala na novinku dnes Vás na ni odkáži znovu: “A samozřejmě, univerzální dílek lze získat různými podpůrnými aktivitami (např. na fóru).” Například neznamená pouze. ;)  
Dovoluji si s tímto nesouhlasit protože mám pocit že ukol od stařenky ohledně dortu už běžel hned od začátku a ta hláška s pumou se tam začala ukazovat až po aktualizaci 12.6. No a tím pádem kdo začal hned ze začátku tak teď neví co jí dát a který úkol znovu zvolit. Pokud se mýlím tak mne prosím opravte a jmenovitě polopatě řekněte v čem. Děkuji ;-)
@ Hakan « úte 12:40 pm »
Bisky píše:
Bude další soutěžní týden. :) Dnes nebo zítra vypíšu detaily.
:up:
@ XTYRKYSX « úte 11:41 am »
Prosim nemohli by ste predlzit peceni dortu aspon do 25.6 aby ho mohli ziskat aj tí čo zacali "neskoro"
@ Bisky « úte 11:37 am »
Bude další soutěžní týden. :) Dnes nebo zítra vypíšu detaily.
@ Makarov « úte 11:18 am »
Hakan píše: Já mám problém? :lol: :lol: Myslím, že lidi už nebaví úplně nějaké slovíčkaření furt dokola a tímto způsobem, se jim to vše akorát začíná protivit :)
<3
@ Hakan « úte 11:00 am »
Já mám problém? :lol: :lol: Myslím, že lidi už nebaví úplně nějaké slovíčkaření furt dokola a tímto způsobem, se jim to vše akorát začíná protivit :)
@ Tomori « úte 10:58 am »
@ Hakan « úte 10:51 am »
Která šla získat v prvním soutěžním týdnu :clap:
@ Tomori « úte 10:47 am »
Hakan píše:
Tomori píše: Dobrý den, dortík půjde péct do 21. 6. (nošení surovin nebude již možné 22. 6. to bude dort upečen).
Jak teda získají pumu ti, co začnou v tom posledním týdnu, kdy je možné dle vyjádření pumu získat?
Dobrý den, mohou využít náhradní část amuletu.
@ Hakan « úte 10:24 am »
Tomori píše: Dobrý den, dortík půjde péct do 21. 6. (nošení surovin nebude již možné 22. 6. to bude dort upečen).
Jak teda získají pumu ti, co začnou v tom posledním týdnu, kdy je možné dle vyjádření pumu získat?
@ LazyMole « úte 10:09 am »
děkuji za vyjasnění! :D
@ Noaco « úte 10:08 am »
ahá, takže to je za soutěžní týden těch večerních eventů, mě pár lidí tvrdilo zase jiné blbosti :D dobře děkuji :)
@ Tomori « úte 9:49 am »
LazyMole píše: Neví někdo jak to je s těma soutěžema tady? V infu na ekuře píšou že můžem získat až dvě části amuletu, já dostal jednu část univerzální a teď nevím kam si mám poslat tu druhou, je to prvná část nebo taky univerzál?? Někde na foru jsem zase viděl že jak tipovačka tak blahopřání musí jít na jiné postavy
Dobrý den, to má jednoduché vysvětlení :D . Včera dopoledne byla předána první várka dílků ze soutěží na fóru – konkrétně 3. část (spodní levý roh) a zároveň univerzální dílek za určitý bodový součet v soutěžním týdnu (ten s otazníkem). Soutěžního týdne jste se zúčastnil(a) za postavu LazyMole, kam byl univerzální dílek správně předán. Obou soutěží – tipovačky i přáníčka (tedy se stejným dílkem) – jste se zúčastnil(a) až v pondělí večer, takže tyto dílky budou předány v další várce. Každopádně – u obou příspěvků máte uvedené stejné jméno postavy. Proto poprosím, aby bylo jedno z jmen změněno. Děkuji a přeji hezký den.
@ LazyMole « úte 8:12 am »
Neví někdo jak to je s těma soutěžema tady? V infu na ekuře píšou že můžem získat až dvě části amuletu, já dostal jednu část univerzální a teď nevím kam si mám poslat tu druhou, je to prvná část nebo taky univerzál?? Někde na foru jsem zase viděl že jak tipovačka tak blahopřání musí jít na jiné postavy
@ Petronius « úte 1:09 am »
si ty suroviny zapisuj :D
@ diver « úte 12:27 am »
Zdravím, když někdo začne v posledním týdnu, tak už snad není možné splnit všechny části dortu, navíc, když člověk zprvu nosil suroviny a třeba opomněl 1 surovinu dát 2x nebo 3x, tak těžko člověk přijde zpětně, která mu chybí a v jaké části dortu, škoda, že nemůže člověk stařence dát chybějící suroviny i když dělá jinou část dortu, aby stihl získat část amuletu.
@ Petronius « pon 11:00 pm »
palice bere o hodně víc ale :)
@ libast « pon 10:58 pm »
Asi je zbytečný dělat tu palici když se dá piňata rozmlátit i mečem
@ Hiearch « pon 10:43 pm »
@Tomori Tudíž každý den odevzdat něco dokud nezmizí hláška s pumou.
@ Grout « pon 10:38 pm »
Mě padla před hodinou :D
@ libast « pon 10:33 pm »
Hračky už nepadají 5 hodin sem dropoval a ani jedna mě nepadla
@ Tomori « pon 9:23 pm »
Jinak – stařenka dokáže být spokojená! Jen musíte pořádně číst, co vám píše. Rozhodně nemá Alzheimerovu chorobu :D , jak někteří hráči zmiňovali. Pamatuje si naprosto vše, co jí odevzdáte – tak na to nezapomeňte.
@ Tomori « pon 9:01 pm »
Dobrý den, dortík půjde péct do 21. 6. (nošení surovin nebude již možné 22. 6. to bude dort upečen).
@ Petronius « pon 8:56 pm »
mě to dalo marmeládu normálně z košíku a to tam bylo 10ks :D
@ Grout « pon 8:50 pm »
no, to chápu, ale můj dotaz byl spíš technickej :D To je jak ta marmeláda, z košíku to můžete sypat 10 let, ale až normální ovoce vám dá marmeládu, to taky není logický.. :D
@ Makarov « pon 8:27 pm »
Mionix píše: @Grout,  Nezlobte se na mě. Ale my nemůžeme radit, jak a co funguje. Na to si vy hráči musí přijít samotní. :-)
aleeeee :-)
@ Mionix « pon 8:19 pm »
@Grout,  Nezlobte se na mě. Ale my nemůžeme radit, jak a co funguje. Na to si vy hráči musí přijít samotní. :-)
@ Grout « pon 7:37 pm »
Aktivní, ale spíš plný dotazů bez odpovědí :D // (udělal jsem edit slov pro benedikta, můžete kouknout)
@ Makarov « pon 6:02 pm »
konečně aktivní forum :D
@ TomasFoxx « pon 4:59 pm »
Vyzradil by někdo z týmu, do kdy prosím pujde zdobit dort? (do kdy tedy pujde získat dílek z dortu)
@ diver « pon 4:37 pm »
zdravím, získal už někdo část talismanu pumy od stařenky?
@ Takashiro « pon 2:29 pm »
Nemôže sa robiť OX aj v Slovenčine? Včera som premýšľal prečo by mal byť oheň horký
@ Waldym « pon 12:13 pm »
Ahoj, nevíte kdy dostanu část amuletu z pečení dortu ? ten už mám splněný
@ Grout « ned 7:41 am »
Jak to je s tím dortem? je stařenka někdy spokojená?? Donesl jsem ji vše dokud neřekla, že toho má dost a mám se soustředit na další ingredience, ale pořád ji můžu nosit další a ona si je bere? .. neřekne něco jako "dneska máš splňeno"? jak to funguje prosím.
@ Grout « sob 11:22 pm »
anyone píše: hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
Protože už se nedávájí opilcovi, ale Benediktovi v Dongji.
@ anyone « sob 9:41 pm »
hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
@ anyone « sob 9:41 pm »
Ahojte,
@ Grout « sob 8:50 pm »
to je v háji s tím OX ... zrovna noční :D
@ TomasFoxx « sob 6:48 pm »
@cervik1234,  diky
@ cervik1234 « sob 12:08 pm »
Fox je krásnej
@ Mionix « pát 9:17 am »
@asdis,  máte ode mě sz zde na foru
@ asdis « pát 7:43 am »
tam ma hned po portnuti vykopne
@ Mionix « pát 7:36 am »
@asdis,  přes Yonaha
@ asdis « pát 7:08 am »
Ahoj,nejak nefunguje Talisman/port do Dongji.Alebo len mne?
@ Dsurman « pát 12:32 am »
Zdravím, ty stránky knih, skládadá se z nich něco ?
@ RoxBorn « čtv 7:51 pm »
Ahoj, drop písmenek je náhodný nebo padá nějak pravidelně?
@ Tomori « čtv 2:54 pm »
ChunjoKing píše: Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
Dobrý den, určitě se na to podíváme, probereme a případně poupravíme. Děkuji za námitku a přeji hezký den. :)
@ Hakan « čtv 2:49 pm »
Mělo tam být do konce eventu získat, ale pokud se to bude přidávat postupně pak ok
@ Tomori « čtv 2:48 pm »
Hakan píše: Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
Dobrý den, jak už bylo uvedeno v novince: „Amulet lze složit i po skončení oslav – čas vás tedy netlačí.“ Nemusíte se tedy obávat, že by to bylo nereálné. Navíc plánujeme jednotlivé části amuletu za soutěže na fóru předávat postupně – takže vše zvládnete v klidu a bez stresu. Přeji krásný den :lol:
@ Hakan « čtv 2:40 pm »
Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
@ ChunjoKing « čtv 11:31 am »
Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
@ ChunjoKing « pon 12:02 am »
Hakan píše: A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
tiež by som si rád prečítal ;)
@ Hakan « ned 6:04 pm »
A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
@ Suko201 « ned 6:02 pm »
A navíc zas tolik jich tam není :-)

Who is chatting

offline Amawel 
offline CrazyBull 
idle Grout 
offline Kacii 
offline Marwinek 
online Mionix 
offline Nebiros 
offline eMco 
offline jivka007