WP a HG
-
- Lv.26
- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 129 poděkování
Re: WP a HG
Nebolo by potom jednoduche spravit 100% na miss sipu a lizardi by vam nic nebrali? Ci oni prunikuju? Ako je mozne ze polko hracov tvrdi ze to cez buff nefunguje a polka ze funguje. Vyriesime to v otazkach na gm 

Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure
Talízman účesu
- diver
- Lv. 12
- Dal poděkování: 139 poděkování
- Dostal poděkování: 81 poděkování
To nebude fungovat, a jeste ke vsemu ztracis pres 100%krit. Ti co tvrdi ze buff v hg nepotrebujes, tak chodi hg max ve videu. A ted k rade, draci boty udelaj dost oproti extazim, a tech 10% sip je na wp ztrata niceho. Neni to moc znat. Nahrdelnik bys mohl i zdobeny bilozlaty se silou, ale nejlepe udelas kdyz das full prunik a budes brat o 2k vic. Takze za me zd. nebeskej a draci boty.
Doufam ze jsem trochu pomohl. 

- Itako
- Lv.25
- Dal poděkování: 447 poděkování
- Dostal poděkování: 183 poděkování
crazy8 pre teba:
Tam ale treba poznať, či takí lizardi útočia magickými strelami (skvelá obrana magii na taký typ útoku) a či sa na to vzťahuje bonus, ktorý som citoval z návodu.
To znamená, že všetci, čo útočia šípmi, alebo po tebe strieľajú (nie kúzla), tak sa tomu vyhneš, je to perfektná obrana proti prunikovaniu cez šípy.ElectriX píše:Šance vyhnout se šípům (alias miss na šípy) je bonus, který zvyšuje šanci, že se do Vás protivník, útočící šípem, netrefí. Vhodný je především pro PvM na nižším levelu (do 100), kdy existuje velké množství příšer, útočících tímto způsobem. Využití najde také v lokaci Haegeron. V praxi je to indikováno červeným nápisem Miss namísto čísla zobrazujícího obdrženou škodu.
Pozor! Bonus se nevztahuje na kouzla dálkového ninji.
Bonus můžete použít jako částečnou ochranu před průniky šípy v PvP.
Tam ale treba poznať, či takí lizardi útočia magickými strelami (skvelá obrana magii na taký typ útoku) a či sa na to vzťahuje bonus, ktorý som citoval z návodu.
![]() | TheItako | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
102k+ min | Jinno | 131 | 6xP | Hotovo | P | M4 | 17 | P | 30 |
Návody:Zoznam PvM výhod,Tabuľkový podpis,Rybaření a vše kolem něj
"Nečakaj na perfektnú chvíľu, sprav každú chvíľu perfektnou"

- M3t0r1
- Lv.20
- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 125 poděkování
Odpoveď od člena fóra Electrix ti odpovie na každú otázku.
viewtopic.php?f=10&t=105532
Všetko podrobne vysvetlené v jednom príspevku. (čo sa týka náhrdelníka, buffu a aj zvyšku výbavy)
viewtopic.php?f=10&t=105532
Všetko podrobne vysvetlené v jednom príspevku. (čo sa týka náhrdelníka, buffu a aj zvyšku výbavy)
-
- Lv.26
Elektrix tam pisal o ochrane v brneni, co ma dost zaujalo, dokonca odpisal zd. Zlaty nahrd. cize uplne odpisal bonus na vyhnuti se sipum pokial mam 100%ny buff co ma tiez prekvapilo.
Ak povedal ze do brnka je lepsie dat ochranu nez schylko a vyhybko znamena to ze elixir obranh by tu mohol mat tiez vyuzitie. Bodka / otaznik?
Urcite ste ma presvedcili ze nahrdelnik urobim perlovy aspon docasne, lebo nemam zaujem pri kazdom nasadzovani cepele si menit veci ale na druhu stranu nausky zlate kvoli int budem menit a urobim si medenky, podla povodneho planu.
Boty su pre mna dilemou lebo som natocil krasne extazky v ktorych mam 2k zb 8 rychlost utoku a 15% vyhnuti sipu, no porozmyslam ci ich teda nevymenim za dracie no menit ich len kvoli 16 sile co mi na dmg podla elektrixa pomoze len o 200 bodov nieje zas taka vyhra. Cize si skor asi nebude boty uz menit.
V kazdom prippade vam zatial vvelmy pekne dakujem a este sem hodim ako sa vyjadrili gm k mojej problematike.
Ak povedal ze do brnka je lepsie dat ochranu nez schylko a vyhybko znamena to ze elixir obranh by tu mohol mat tiez vyuzitie. Bodka / otaznik?

Urcite ste ma presvedcili ze nahrdelnik urobim perlovy aspon docasne, lebo nemam zaujem pri kazdom nasadzovani cepele si menit veci ale na druhu stranu nausky zlate kvoli int budem menit a urobim si medenky, podla povodneho planu.
Boty su pre mna dilemou lebo som natocil krasne extazky v ktorych mam 2k zb 8 rychlost utoku a 15% vyhnuti sipu, no porozmyslam ci ich teda nevymenim za dracie no menit ich len kvoli 16 sile co mi na dmg podla elektrixa pomoze len o 200 bodov nieje zas taka vyhra. Cize si skor asi nebude boty uz menit.
V kazdom prippade vam zatial vvelmy pekne dakujem a este sem hodim ako sa vyjadrili gm k mojej problematike.
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
Talízman účesu
Talízman účesu
-
- Lv.26
Ešte mám takú otázku či teda prišery v HG prunikujú?
Talízman účesu
Talízman účesu
- Itako
- Lv.25
- Dal poděkování: 447 poděkování
- Dostal poděkování: 183 poděkování
Môj osobný názor je že áno ale nemám to potvrdené 

![]() | TheItako | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
102k+ min | Jinno | 131 | 6xP | Hotovo | P | M4 | 17 | P | 30 |
Návody:Zoznam PvM výhod,Tabuľkový podpis,Rybaření a vše kolem něj
"Nečakaj na perfektnú chvíľu, sprav každú chvíľu perfektnou"

-
- Lv.26
Vyhodnotenie:
1.
Do schopky dávam kámen schýlení na základe odpovede od GM týmu -
2. Boty na základe toho že som natočil krásne extázky tak si nechávam tie, na nahodenie čepele budem používať iné čiže jediné čo by mi z drčích bot pomáhalo je 16 bodov do síli čo je asi 200 bodov v DMG za to mi to moc nestojí meniť.
3. Náhrdelník som sa rozhodol mať nebeský a doladím s ním prúnik na 100% čo mi krásne zdvihne DMG, narozdiel od malej obrany čo poskytuje zlatý je to omnoho výhodnejšie.
Takto som dospel po asi 2och týždňoch skúmania vecí do HG k týmto rozhodnutiam, možno časom by boli lepšie aj entarianske vci ale nemám za potrebu to až tak lúštiť, som nadmieru spokojný aj s vašimi radami aj so svojou výbavou čiže vám ďakujem.
Ďakujem môže sa
1.
Do schopky dávam kámen schýlení na základe odpovede od GM týmu -
Aj keď elektrix by bol za ochranu, no nemyslím si že by kameň ochrany pomohol o nejaké veľké % ale to asi ani schylko nie ....Bonus Šance na vyhnutí šípům funguje vždy, nezávisle na buffu, nebo jakémkoli jiném bonusu.
/Script/
2. Boty na základe toho že som natočil krásne extázky tak si nechávam tie, na nahodenie čepele budem používať iné čiže jediné čo by mi z drčích bot pomáhalo je 16 bodov do síli čo je asi 200 bodov v DMG za to mi to moc nestojí meniť.
3. Náhrdelník som sa rozhodol mať nebeský a doladím s ním prúnik na 100% čo mi krásne zdvihne DMG, narozdiel od malej obrany čo poskytuje zlatý je to omnoho výhodnejšie.
Takto som dospel po asi 2och týždňoch skúmania vecí do HG k týmto rozhodnutiam, možno časom by boli lepšie aj entarianske vci ale nemám za potrebu to až tak lúštiť, som nadmieru spokojný aj s vašimi radami aj so svojou výbavou čiže vám ďakujem.
Ďakujem môže sa

Talízman účesu
Talízman účesu
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »