Ahojte.crazy8 píše:Ja osobne si myslím že Ekura team (ďalej už len ekura) sa zameriava na mimoriadne novinky, ktoré hračov ohromia, no zabudajú že v jednoduchosti je krása.
Vysvetlím to tak že ekura nám v hre ponúka v poslednej dobe len zložité a prepracované novinky, z čoho môžu byť určite nadšenci a dlhoročný hráči radi no uplne mi to príde tak že sa zabúda na nových hráčov, predsa tu nebude tých 50 "topiek" navždy.
Ako píšu hráči predomňou to pvp sa tými prepracovanými hráčmi pokazilo, už prešiel čas od vydania královského systému, či prerobenej schopnosti "rybarstva" a ja osobne by som si želal aby sa nasadili "counter" veci do hry, jak proti mřenkám tak aj proti praporúm. Rozhodne nie proti ninjom v zamasku keďže je to ich originálna schopnosť ktorou dokazujú jedinečnosť, bolo by to ako degradovanie zurivosti pri valecnikovi tým že jeho vlastna schopnosť ho myslim o 31% oslabuje.
Myslím si že nový hráči na ekure skončia skôr než sa zabavia. Ja osobne považujem za zábavu sekanie sa s inymi hráčmi, čiže PvP. Bohužial v dnešnej ekure je to tak že kým nový hráč spraví bio, nejaku obstojnu vybavu a proste ledva priemerné veci tak ubehne MINIMALNE rok myslim si že je to určite viac v klude aj dva. No nehovorím že je to zlé práve v tom je to čaro ekury, musite si ten "úspech" vydrieť. No napriek tomu si myslim že tí hráči potrebujú nejaký cieľ do ktorého sa dostanú skôr ako za cca rok a pol a aj to ešte nie s nejakou nadpriemernou výbavou. Možno to bude brané ako reklama na svoj návrh ale vôbec o to nejde myslim si že ten už pozná každý. Môj návrh je dva a pol roka starý a má viac ako 8000 zobrazení a drvivá väčšina hráčov s ním súhlasí. ÂNO ide o návrh valok riši pre malé lvly, myslím si že nováčikovia by to určite uvítali ale to je vidieť aj v samotnom návrhu, ide o to že do týchto válok ríši by sa nováčik mohol zapojiť približne po 4 mesiacoch hry (cca) a rozhodne by toto bol cieľ nových hráčov, aby sa mohli aj oni biť so svojimi 2x10 1x 15 výbavičkami, a rozhodne by mali šancu si zabojovať, potom si človek povie že fajn toto mám idem ďalej, nebude im to stačiť a budú sa chcieť ťahať vyššie.. No teraz je to "zadosťučinenie" dosiahnúť omnoho ťažšie.
Čiže ja očakávam v tomto roku veľa pvp reforiem, čo sa týka pvm nebranime sa ničomu ale ako som napísal niečo jednoduchšie si myslím by bolo omnoho lepšie.
Ako napísal nedávno niekde MITHRA že v swampe si stači postaviť kafčo na medzerník a už sa to sype.. No lenže pozrite sa koľko hráčov je v swampe a koľko v entariane, dokonca sa po novom stretávam často s ľuďmi ktorý ani HG nevedia dať sami a veľky hrači už v skupinách moc nechodia pritom HG bola skupinová mapa. Čiže keď sa vrátim k podstate: radšej "druhý swamp" kde bude mať prístup hráč skôr ako zase ďalšiu zložitú mapu pre pár jednotlivcov.
Kto si to prečítal celé, tak mu patrí moje poklonenienebolo to najlahšie ani napísať celý deň som totiž rozmýšlal jak to všetko spísať čo najjednoduchšie.
Nedá mi necitovať tohto pána nadomnou, pre malé lvl tie war neni taký nejaký zlý nápad . Aspoň by sa zabavili a šla by im i tá ekonomika s menšímy lvl vecamy . čo dodať k tom mapám ano maš pravdu čo sa tyka entarianu HG je jednoduché preto väčšina tam chodila . Nejdem sa uz opakovat o entariane lebo i tak to nemá zmysel pisat o vybave a spol , čo sa týka nového tiež by bola dobra mapa velka ako swamp rozdelena do obtiaznosti metiny bosovia , kde by hrač by si musel vytvorit alebo vylepsit nove veci a zbrane . Ale ked sa pozeram aka komunita skor počet kolko je hračou tak ekura skor nejak sa mi zda že padá