jak chceš jestli si na to zvyklý proč ne

Ekuru být tebou celou přeinstaluju, otázka pár minut a mělo by to jít 100%

Editnul jsem příspěvek... Dělá to mapa města pravděpodobně... V SD2 se surou a buffkou nebyl problém... Sotva port do města, stejná hláška...Spartaa16 píše:Však to je jen rada, jak psal Saggi, ty Xp a aktualizace...
Symbio píše:Editnul jsem příspěvek... Dělá to mapa města pravděpodobně... V SD2 se surou a buffkou nebyl problém... Sotva port do města, stejná hláška...Spartaa16 píše:Však to je jen rada, jak psal Saggi, ty Xp a aktualizace...
Napadlo mě (zda-li to jde a je to v souladu s pravidly) , jestli by šla nějak někde stáhnout původní mapa Yonganu (a vlastně i ostatních prvních měst) a nahradit noý styl města tím starým.
Nebo bych navrhl , že by byla přidána možnost do hry volby stylu mapy. Tedy.. Fungovalo by to na stejném principu, jako například sníh ve hře, volba jasu apod.
Asi by byl trošičku problém se souřadnicemi např. zahrádky atd... Ale snad by se to dalo nějak vyřešit, jelikož se najdou určitě i lidé, kterým změna vzhledu prvních měst dvakrát nesedla.
Je to jen připomínka, kdyžtak zkuste pouvažovat...
Možnosti, které jsem zatím vyzkoušel:
1: Reinstalace kompletní hry
2: Stáhnout service pack 3 (aktualizovaný byl, takže beze změny)
Tak ještě jednouSymbio píše:Nevím, zda jsi byl na lobotomii nebo prostě neumíš číst... Už jsem to zkoušel