Ladění a synchronizace útoků monster
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.5
- Dal poděkování: 25 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
Re: Ladění a synchronizace útoků monster
Dobrý den, pokud vím tak hrad měl být dnes opraven, že moby měly brát méně. Ale opak je pravdou moby berou ještě více a snížil se také drop yangů z nich. Já nevím ale už mě to připadá jako výsměch. Jak dlouho čekáme na opravu a vždy bez úspěchu. Kolik yangů jsme již dali do výbavy do hradu, já třeba přes 130kkk a k čemu aby jsem dala stěží jednu skupinu???

- mojeproblemy
- Lv.25
- Dal poděkování: 81 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Zdravím,
hned naváži na Entarian chodím s BM surou řekl bych že to zvládám velmi dobře ale yang mi padá stejně jako ve fotce co přidala "rudlaninja" nademnou a to mám 63%yang VIP + premium na yang,sleduji to delší dobu zvládám celkem v pohodě nabrat celý podstavec s kapitány ale drop yangů je velmi žalostný(nebo se mi to zdá) ale jak je vidět asi ne.Popř tu byl komentář proč nefunguje ochrana proti zpomalení v entariánských botech chápu že je to 90% ale to zpomalení chytám dalo by se říci furt.Jako výbava za 100kkk a za tu hodinu tam člověk skoro nevydělá ani na elíky a kosti... Někdy se mi zdá že běžím pak se mobky zastaví i já po cca 2s se vše rozjede dostanu obrvoský dmg a zemřu stalo se mi to párkrát tak nevím na čí straně byla chyba.
Doufám v nějaké řešení
Děkuji
hned naváži na Entarian chodím s BM surou řekl bych že to zvládám velmi dobře ale yang mi padá stejně jako ve fotce co přidala "rudlaninja" nademnou a to mám 63%yang VIP + premium na yang,sleduji to delší dobu zvládám celkem v pohodě nabrat celý podstavec s kapitány ale drop yangů je velmi žalostný(nebo se mi to zdá) ale jak je vidět asi ne.Popř tu byl komentář proč nefunguje ochrana proti zpomalení v entariánských botech chápu že je to 90% ale to zpomalení chytám dalo by se říci furt.Jako výbava za 100kkk a za tu hodinu tam člověk skoro nevydělá ani na elíky a kosti... Někdy se mi zdá že běžím pak se mobky zastaví i já po cca 2s se vše rozjede dostanu obrvoský dmg a zemřu stalo se mi to párkrát tak nevím na čí straně byla chyba.
Doufám v nějaké řešení

Děkuji
![]() | JoshP | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
400k+ | Shinsoo | 147 | 5xP | Full | G6 | P | P | 30 |
-
„Sarkasmus je poslední útočiště těch, kdo prohráli.“ (R. Hoover)
- Pajik
- Lv.20
- Dal poděkování: 42 poděkování
- Dostal poděkování: 255 poděkování
Problémy jsem nikdy doposud neměl, až teď po úpravách.Cepino píše:Jsou dvě možnosti, kdy se toto děje. Sem tam i u mě.Pajik píše:Nejsem si jist, zda to má úplně souvislost. Nicméně, ve swampu... s diablem neustále mě to portuje, seká se to (moobové se najednou stopnou, total. lag) poté se to rozhodne jestli mi to padne (většinou padne). Moc to nechápu, nemám vůbec lagy, třeba jedna skupinkaCelkem otravné
1.) Postava stále seká, mobíci se nehýbají, čísla nelétají, po chvíli sekání vyskočí třeba žluče, nebo nejdou sundavat věci, nebo vyskočí sklad, heslo ke skladu. V tuto chvíli bych to přičítal pádu hry. Děje se u mě několikrát do týdne, někdy i za den vícekrát.
2.) Postava seká, mobíci se zastaví a po chvilce zas běhají. Tohle bych ale přisuzoval opravdu špatné odezvě v internetu na server Ekury, drobných výpadků. Stávalo se mi, když jsem hrával přes mobilní staré připojení, kdy internet stál za starou belu. Od dob nového optického velmi stabilního připojení, rychlé odezvy a rychlého stahování a nahrávání se u mě již neděje. Může se stávat, když mají velcí provideři nějaké problémy na linkách. Server je tuším ve Francii a ne každý hráč jede po stejných linkách, trase směr server. Tudíž Franta v Praze může mít připojení stabilní. Tonda v Brně se sice na Seznam dostane hned, z ulož to tahá o 106, ale ve Vídni mohou mít problémy a dál to již na trase hapruje, tak že hra padá. Pro ilustraci třeba obrázek GTS a jejich partnerů síť střední Evropa http://www-old.gts.cz/img/edee/gtsnovera_network_eu.jpg
Hezký den
Problémy byly jak u přítelkyně doma, tak na koleji (harcov -> chlubí se s celkem fajnovým připojením). Nicméně momentálně doma (docela daleko a lepší net). Je to o něco lepší, nicméně na tržnici opět vidím "odezvu", všichni se stopnou a čekám cca 10 vteřin než se otevře stánek, popř. mi to párkrát napíše, že stánek je již otevřený. Swamp jsem ještě nezkoušel.

- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Dnes jsem byl swamp,celkem jsem to množil a to co tady popisujete se mi nedělo,tak kde bude chyba?
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
- Lv.14
- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Taky pocituji zvýšené lagy,dříve jsem mohl ve swampu množit a expit 3 postavy s minimálními lagy,teď už mi dělá problém i buffka.MostEVILEK píše:Dnes jsem byl swamp,celkem jsem to množil a to co tady popisujete se mi nedělo,tak kde bude chyba?
Zkoušel jsem i pročištění PC a nepomohlo to.
Troufám si říct že rok staré PC by nemělo mít problem, objevující se najednou.
Sestavu můžu dodat zitra,kdysi jsem ji tu postoval

Zkoušel jsem i turbo a gaming režimy kvůli vyššímu taktu jádra a stejně
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Asi tam, ze nekdo bere priseram 25k a mysli si ze je mnozi. Druhej bere 13-15k a doopravdy je mnozi. Asi tady bude rozdili a zakopany pes, ze nikdy zadne lagy nedostavasMostEVILEK píše:Dnes jsem byl swamp,celkem jsem to množil a to co tady popisujete se mi nedělo,tak kde bude chyba?

Jinak kamarad rikal, ze ho neskutecne kterejsi den kopalo hg a bylo nehratelne. Nevim jestli to uz nedela, ale to postreh.. jen abych nepsal do vetru.
d-_-b
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
patriceeeq píše:Asi tam, ze nekdo bere priseram 25k a mysli si ze je mnozi. Druhej bere 13-15k a doopravdy je mnozi. Asi tady bude rozdili a zakopany pes, ze nikdy zadne lagy nedostavasMostEVILEK píše:Dnes jsem byl swamp,celkem jsem to množil a to co tady popisujete se mi nedělo,tak kde bude chyba?
Jinak kamarad rikal, ze ho neskutecne kterejsi den kopalo hg a bylo nehratelne. Nevim jestli to uz nedela, ale to postreh.. jen abych nepsal do vetru.
Akorát že já beru 12-13K

Uděleno varování za spam
/Willy
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Tomori « ned 2:06 pm »

@
asdis « ned 2:00 pm »

@
diver « ned 1:53 pm »

@
Marph « ned 1:43 pm »

@
Marph « ned 1:41 pm »

@
Revus « ned 9:54 am »