rudlaninja píše:V entarianu jsem vystřídala 3 postavy...
Rád bych tuhle "záhadu" vyřešil ke spokojenosti všech, ale... Podle vás existuje v Entarianu nějaký problém v poškození monster a počtu padnutých Yangů. Dokládáte to osobním pocitem, že jde vše hůře, je potřeba více požehů a tak dále. Uznávám, že jsou to stále pocity člověka, který má s Entarianem velice bohaté zkušenosti, jenže ať se dívám, jak se dívám, naše záznamy tomu zkrátka neodpovídají.
Když se vytvářel Entarian, použili jsme pro prvotní nastavení hodnot speciální nástroj, který dokáže přesně určit, jaké poškození která příšera udělí při různém nastavení výbavy a také, kolik peněz z ní průměrně vypadne. Tehdejší hodnoty odpovídaly tomu, co jsme viděli ve hře (ne zhruba, ale přesně). A světe div se, stejný nástroj dnes, tedy po více než roce, ukazuje stále hodnoty, které odpovídají skutečnosti. Přitom dodané hodnoty jsou zcela nezávislé na hře a kdyby tedy v části herního jádra, která se stará o výpočet poškození, opravdu byla chyba, nástroj by tento rozdíl okamžitě odhalil.
Tvrdíte, že změny přišly s Královským systémem. Ten byl spuštěn 2.11.2015. Prohledával jsem historii tiketů a hledal jsem i zde na fóru. Prošel jsem si i interní záznamy o údržbách z té doby, ale nenašel jsem nic. První vaše stížnost na změny v Entarianu byla z 2.7.2016 a ani na fóru jsem žádnou zmínku o změnách poškození z té doby nenašel. Proč tedy nepřišla stížnost bezprostředně po zavedení královského systému, ale až po více než půl roce?
Co můžeme dělat? Mám k dispozici jak staré verze nastavení mobů, tak i soupis všech změn v jádře hry. Jsem ochoten prověřit různé situace, pokud mi dodáte konkrétní hodnoty - snímky tabulky s bonusy a k tomu vypovídající poškození. Potom mohu na testovací servery vrátit pradávné verze herního jádra a hodnoty srovnávat. Nemůžu ale další "pátrání" zakládat jen na pocitech, že se něco změnilo. To se na mně nezlobte.