Mithra píše:Milý Kuřinožko,
víš úplný houby, co GM dělají nebo nedělají. Nemáš ani tušení o tom co se chystá nebo nechystá a zakládáš takovéhle vlákno?
To chce odvahu
Mimochodem jestli máš pocit, že tahle anketa cokoliv změní, pak jsi docela na omylu.
Spíš si troufnu říct, že je dost kontraproduktivní z pohledu GM teamu.
Máš vlastně jediné štěstí, že v teamu nejsem sám, protože na základě tohohle vlákna, bych se já osobně na veškerý vymýšlení co se vzniklou situací z vysoka vykašlal.
A co tím chtěl básník napsat?
Na pláč a nářky nejsme zvědaví. To umí každej Kuřinožka.
Hezký večer všem,
ano,většina z nás ví houby co se chystá a nebo nechystá a co dělají nebo nedělají GM.Myslím že právě proto a od toho je tu forum,abychom měli kam napsat své názory,poznatky o hře a nápady.Pokud jsem zjistila,odvahu chce spíš hrát a nenechat se odradit.

Pokud pohled GM na názor hráčů je spíš ve stylu,,nebreč a nebo nehraj,,pak nevím proč je tu forum.Každá online hra žije vlastně svým ,,reálným životem,ale jako každá hra oproti reálnému světu by měla být založena na pravidlech a férovosti.
Do války už také nechodím já ani manžel (jak už tu někdo psal),protože nahánět se s někým kdo není vidět a koho opravdu jen obrovskou náhodou několik hráčů najednou zabije je absurdní( většina z nás válčit neviditelný nechce), vše je postaveno na bezkonkurenční síle magie(nedá se tedy jinak než schopnostma a to mě příjde trošku zvláštní) a prachsprostém královském systému,protože ten kdo byl jednou král,stihne si nahrabat tolik,že se v té TOP 10 točí v podstatě stále stejní hráči a není možné je dohnat normální hrou.Název ..Tréninkový sloup.. jednoznačně říká,že se u něj má trénovat a nacvičovat,a nic o tom,že se tam reálně dropuje a hrabe,tohle nemá nic společného s trénováním,snad jen že se tam trénujou králové,který z nich si za dobu vlády nahrabe cca 50kkk/den !!! a ješte se tím chvastají(možná vše bylo ze začátku myšleno dobře a vím,že tým velice dobře tu situaci chápe).Ovšem také vím,že něco chápat,neznamená ještě s tím něco chtít dělat,to už by se dávno a dávno něco změnilo.
Nic méně,když je týmu jedno že se spousta hráčů z vysoka vykašle na hraní,nebo si všichni naloví mřenky a budou se ve válce nahánět duchové a někteří GM by se z vysoka s chutí vykašlali na zlepšování a vymýšlení co s tím,pak stejně jako
jsi napsal Ty,se já ptám i Tebe na ,,vzniklou situaci ,,ve hře ...
,,A co tím chtěl básník říct?..... ,,
Přeju dobrou noc a snad se jednou někdo ráno probudí a řekne si,,sakra je potřeba tohle a tohle upravit,aby zase Ekura byla tím čím kdysi byla,tedy plná hráčů které to baví a nedají na ní dopustit,,.