Santera píše:Jestli chce někdo zůstat na malým levelu - je to jeho rozhodnutí, ale těžko může očekávat od týmu, že mu každý měsíc bude obstarávat novou zábavu.
A myslím, že ani tým nemůže za to, že tohle výhodné dropování jste králům "dovolili".
Každý chce být "ten, co je fér, korektní a neleze nikomu do mobů". Pak se ale nedivte a nezáviďte, že oni mají a vy ne. Až vám možná dojde, že hrajete hru, kde mají tři říše soupeřit mezi sebou, tak ve chvíli, kdy je ohlášený pouštění mobů ze sloupu, vezmete výbavy a pojedete si buď část kořisti přivlastnit nebo znepříjemnit dropování druhým.
Nic z toho není proti pravidlům a nikdo vám to nemůže zakázat. Jenže se to příčí vaši dokonalé morálce a k něčemu podobnýmu se přece nesnížíte, že? Takže místo toho abyste vzali spravedlnost do svých rukou, tak se budete vztekat na fóru a čekat, že to někdo udělá za vás a vám zůstane svatozář nad hlavou.
Mimochodem - vy zarytí PvM - nikdo z vás určitě nevyužívá bonusy, který vám vybojujou spoluhráči, co bojujou ve válkách říši.
A poslední věc - Ekura je hra, NIC není povinný, ale jestli budete nějakou část ignorovat (ať PvP, zvyšování levelu, nechození na některé mapy.....), pak nemůžete očekávat, že budete mít stejný možnosti a plný peněženky jako ti, co je využívají.
Nemálo často je tu taky zmiňováno, jak je ekonomika teamem zdecimována. Otázkou je, nezdecimovali jsme si ji sami svým rádoby morálním přístupem? Ono když by se více věnovalo času bojům než syslení, tolik yangů by nejspíše v oběhu nebylo

Jedno mě ale při přechodu do cizí říše zklamalo. A to jest, že to hlásí jen tréninky daných králů. No i když... chápu, asi je třeba mít v sousedních říších špehy.
Předchozím příspěvkem jsme chtěla jen podotknout na drobné změny v bonusech za války, o kterých jsem myslím tvrdila, že dřív nebo později se kvůli tomu někdo ozve. Případně, že vývoji začínajících hráčů to neprospěje. A je to tady.
Moje udivení nad tím, že i hráči na menších postavičkách se umí ozvat klidně přehlížejte